ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 723.553
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ZTE Blade III

Pa namjerno nema sd utor. Logika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III

zato da za par mjeseci mogu kupit xperiu xyz koja ce imat iste performanse al duplo vise memorije {#}

14 godina
ZTE Blade III

Pa naravno. Nije Sony-u u interesu da ti kupiš Xperiu U i dan slijedećih 5 godina zadovolji sve tvoje potrebe. Poanta takvih entry modela i je da vidiš otprilike što Xperie mogu, navikneš se na sučelje i dizajn i onda si kupiš model za 4-5k kuna koji ima sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isplati li se kupovati ovo za 40kn?

http://www.ebay.com/itm/MF-Silicone-Jelly-Soft-Cover-Case-Guard-For-ZTE-Blade-3-III-ZTE-V889M-White-/271100231715?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1ed54023

Naime, skinuo sam zaštitinu foliju, a ne znam hoću li ogrebati ekran

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

budi oprezan s tim screen protectorima na ebayu, svi ovi jeftinjaci su ti najobicnije folije kakvu vec dobijes uz mobitel i otpadnu za manje od mjesec dana, na ovom oglasu ne pise nikakva informacija kojeg je materijala i kakav je taj screen protector, da li je obicna folija ili je pravi scratch resistant protector

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nakon nekog vremena mobitel mi se poceo gasit upal mi se crvena lampica i znak androida na na ekranu! naravno mobitel je isao na servis i vracen je bez objasnjenja sta je radjeno na njemu te sam je samo pisalo da je ispravan.nakon povratka sa servisa opet isti problemi i sad sta napravit dal etko ima neki savijet? hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
crni 1 kaže...

nakon nekog vremena mobitel mi se poceo gasit upal mi se crvena lampica i znak androida na na ekranu! naravno mobitel je isao na servis i vracen je bez objasnjenja sta je radjeno na njemu te sam je samo pisalo da je ispravan.nakon povratka sa servisa opet isti problemi i sad sta napravit dal etko ima neki savijet? hvala

ja bi prvo pokušao tvornički reset...

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

resetirao sam ga prvi put i radio je par dana bez problema onda sve po starom. sad sam usao u opciju upravitelj zadataka i pogasio neke programe pa cu videit da nije mozda problem sto su svi programi bili aktivni

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako rutat zafrkavam se s tim tjedan dana onda skuzio da onaj superoneclick podrzava slabije androide od 4.0 ja imam vip racer 3 ( zte blade 3 ) pa te molim da napravis tutorial kako rutat zelim promijenit custom rom

Josip
14 godina
Bonzje kaže...

kako rutat zafrkavam se s tim tjedan dana onda skuzio da onaj superoneclick podrzava slabije androide od 4.0 ja imam vip racer 3 ( zte blade 3 ) pa te molim da napravis tutorial kako rutat zelim promijenit custom rom

U prvom postu ove teme imaš link na članak o rootanju ovog modela.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

postovani kolege ako i vas bude zezao mobitel kao i mene a o cemu sam i pisao instalirajte ADW.Launcher i biti cete liseni svih problem! nakon instalacije mobitel ugasiti i upaliti i radit ce bez ikakvih problema!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odlična,imam ja!!!!Čvrsta....super čuva od ogrebotina!

12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Isplati li se kupovati ovo za 40kn?

http://www.ebay.com/itm/MF-Silicone-Jelly-Soft-Cover-Case-Guard-For-ZTE-Blade-3-III-ZTE-V889M-White-/271100231715?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1ed54023

Naime, skinuo sam zaštitinu foliju, a ne znam hoću li ogrebati ekran

Odlična je,imam ja bijelu! Čuva od ogrebotina i čvrsta je nije onako ko gumena....

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Da li je možda moguće stavit na njega LG UI 3.0

0 0 hvala 0
17 godina
14 godina
ZTE Blade III

Zašto bi bilo glupo, pa što manje smeća ima to bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

mobitel mi je svakim danom sve bolji!
zbilja savršen omjer uloženog i dobivenog.

Baterija mi uz JuiceDefender izdrži više od 2 dana, s time da ga stavim puniti kada stanje baterije bude nekih 15-20 %. Jedini mi je bed što mi u statusu piše da mi Karte (google maps) troše najviše baterije iako ih još nisam koristio i imam isključene usluge lokacije, dočim ja uključim  mobilne podatke uključe se i Karte, pa ih opet moram gasiti u upravitelju zadataka. Al nije samo da mi se karte pale paljenjem mobilnih podataka ili wifi-ja, nego sve živo youtube, preglednik i ostalo...

Igrice rade odlično, grafika je još bolja. Senzori odlično funkcioniraju. Neki će reći da je zaključavanje jako sporo, no meni baš odgovara taj vizualni efekt, bolji je nego ono povlačenje za otključavanje. Mobitel je brz i lijep. Svaka pohvala ZTE-u, jedva čekam da do nas dođe i ZTE Nubia Z5, siguran sam da je mob prava mrcina.

1 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Rootaš mob i ovaj problem s kartama, youtubeom itd ti je skoro pa riješen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a imaš neki provjereni root? mislim bojim se da ne skinem neki koji ne valja...

14 godina
marin0000 kaže...

a imaš neki provjereni root? mislim bojim se da ne skinem neki koji ne valja...

Koristio sam upute sa xda developer foruma. Link ti je u prvom postu ove teme.

17 godina

Jedino je kamera katastrofa. Ni vani ni unutra ne uspijevaju slike. Mutne, neizoštrene. Očajno

13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Jedino je kamera katastrofa. Ni vani ni unutra ne uspijevaju slike. Mutne, neizoštrene. Očajno

Kupi ili hakiraj CameraZOOM FX ,i stvar rijesena.

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Zanimljivo i ja isto gledao i testirao u Vipu no moram reć da je super dizajn i baš ugodne za oči i tać odličan.

U Vipu uređaj ga zovu Vip Racer3 a može se kupit vipme paket koji košta 999kn a dok kod weba manje za 100kn.

A u T-com  i Tele2 uređaj ga zovu Zte Blade 3. 

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

meni sve radi normalno i kad je spojen da se puni i kad nije. nosite ga na servis vi kojima ne radi jer to nije normalno

Također. Navečer čitam knjige dok je na punjaču ili odigram koju igru prije spavanja, radi posve normalno.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
17 godina

Ako ga rootam kao u prvom postu te se mobitel nakon nekog vremena pokvari i treba servis (npr. touch zaslon). Posotji li mogućnost da ga vratim kako je bio?

12 godina
neaktivan
Nello kaže...

Zanimljivo i ja isto gledao i testirao u Vipu no moram reć da je super dizajn i baš ugodne za oči i tać odličan.

U Vipu uređaj ga zovu Vip Racer3 a može se kupit vipme paket koji košta 999kn a dok kod weba manje za 100kn.

pa on se i zove ZTE Blade III, a vip je sam dodao neke vipove programčiće, dekodirao ga, stavio naljepnicu VIP na poleđini i izmislio naziv (zbog marketinških razloga)...

15 godina
neaktivan
marin0000 kaže...
Nello kaže...

pa on se i zove ZTE Blade III, a vip je sam dodao neke vipove programčiće, dekodirao ga, stavio naljepnicu VIP na poleđini i izmislio naziv (zbog marketinških razloga)...

Da, ali ga VIP ga zaključo na sve mreže ali radi samo na VIP. A koliko vidim da neki spominju da kod tele2 takav mob otključan. 

Vidio ja tele 2 taj mob i sad košta 1145, dakle skuplji 150kn više. Uh što mjenja cijenu čas više čas manje.

Nenad
12 godina
neaktivan
Nello kaže...
marin0000 kaže...
Nello kaže...

Da, ali ga VIP ga zaključo na sve mreže ali radi samo na VIP. A koliko vidim da neki spominju da kod tele2 takav mob otključan. 

Vidio ja tele 2 taj mob i sad košta 1145, dakle skuplji 150kn više. Uh što mjenja cijenu čas više čas manje.

ZAKLJUČAO ili KODIRAO, ne dekodirao... xD sory krivo sam se izrazio...

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ovo mi je prvi smartphone pa oprostite ako postavljam glupa pitanja.

1) ako napravim taj root, onda cu moci u potpunosti uninstalirati aplikacije koje ne zelim? trenutno se niti jedna aplikacija od ovih koje su dosle s mobitelom ne moze bas uninstalirati. sto mi sve zapravo rootanje mobitela omogucava?

2) ako napravim root i maknem hrpu aplikacija, da li ce se one vratiti ako napravim update preko one 'Software Update' aplikacije koja je na mobitelu? tj, kakav tocno update se tu provjerava i skida, da li update samog Android OS-a ili update tog custom OS-a koji dolazi na mobitelu?

3) ono sto je netko vec pitao - ako rootam pretpostavljam da gubim garanciju. ukoliko dodje do ikakvih problema, da li je moguce vratiti uredjaj na prvotno stanje (dakle OS + aplikacije kakve su bile prilikom kupnje) tako da operater ne skuzi da je mobitel rootan i odbije mi garanciju? da li je moguce ovo prvotno stanje prilikom kupnje mobitela nekako backupirati npr pa vratiti u slucaju problema?

4) imam uredjaj tek koji dan i sve radi ok, ali primjetio sam dosad jednom ili dvaput da mi se prikaz sadrzaja na ekranu pokvario. npr otisao sam na onaj 'Play Store' da instaliram Operu Mini, vidim onaj gumb na kojem pise 'Install' i odjednom se vide zbrljotine umjesto teksta 'Install' na gumbu i jos na par mjesta po ekranu. da li to indicira na problem u samoj 'Play Store' aplikaciji, problem negdje dublje u softveru (tipa Android OS) ili je problem iskljucivo hardverski (tj dobio sam sjeban mobitel). velim, to se desilo tek par puta, ali me zanima da li je itko drugi to primjetio tko ima isti mob.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor Volkin kaže...

ovo mi je prvi smartphone pa oprostite ako postavljam glupa pitanja.

1) ako napravim taj root, onda cu moci u potpunosti uninstalirati aplikacije koje ne zelim? trenutno se niti jedna aplikacija od ovih koje su dosle s mobitelom ne moze bas uninstalirati. sto mi sve zapravo rootanje mobitela omogucava?

2) ako napravim root i maknem hrpu aplikacija, da li ce se one vratiti ako napravim update preko one 'Software Update' aplikacije koja je na mobitelu? tj, kakav tocno update se tu provjerava i skida, da li update samog Android OS-a ili update tog custom OS-a koji dolazi na mobitelu?

3) ono sto je netko vec pitao - ako rootam pretpostavljam da gubim garanciju. ukoliko dodje do ikakvih problema, da li je moguce vratiti uredjaj na prvotno stanje (dakle OS + aplikacije kakve su bile prilikom kupnje) tako da operater ne skuzi da je mobitel rootan i odbije mi garanciju? da li je moguce ovo prvotno stanje prilikom kupnje mobitela nekako backupirati npr pa vratiti u slucaju problema?

4) imam uredjaj tek koji dan i sve radi ok, ali primjetio sam dosad jednom ili dvaput da mi se prikaz sadrzaja na ekranu pokvario. npr otisao sam na onaj 'Play Store' da instaliram Operu Mini, vidim onaj gumb na kojem pise 'Install' i odjednom se vide zbrljotine umjesto teksta 'Install' na gumbu i jos na par mjesta po ekranu. da li to indicira na problem u samoj 'Play Store' aplikaciji, problem negdje dublje u softveru (tipa Android OS) ili je problem iskljucivo hardverski (tj dobio sam sjeban mobitel). velim, to se desilo tek par puta, ali me zanima da li je itko drugi to primjetio tko ima isti mob.

E to još neznamo, sigurno je proizveden pre kraj godine pa mogu reč da je to baš nov proizvod. Bolje da ništa čeprkat, ostavi kako jest ali da probaj u ljeto zasigurno pisat na nekoj forumu pa će zasigurno napravit neku temi  pa ćeš znat jel se može roota i tako slično.  No ima neki korisnik koji znaju više od mene pa ćeš dobiš više info. :)

Nenad
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice