Neznam nadimak ---- tocno to i meni triba :D
By the way Xperia mini se užasno puni kvari !!!!!!!
Neznam nadimak ---- tocno to i meni triba :D
By the way Xperia mini se užasno puni kvari !!!!!!!
Zna li iko ovo instalirat , čini se best app !!
Želim rootat mob,jel zna neko di odem za debugging mode?
postavke-opcije za razvojne programere-uklanjanje pogreške USB-a , ja mislim da je to to ( slijedi tutorijal na youtube za root, tako sam i ja , nema greške)
Hvala, jeda korisnik mi je vec objasnio
Imam novo pitanje,uspijesno sam rootao mobitel,kako da sad izbrisem aplikacije koje ne koristim a dobio sam ih sa mobitelom(alatni komplet zas sim,lokalno,glazba usluge google play itd)
postavke-aplikacije-sve-kliknes na neku koju želiš maknuti i odaberes onemogući
Hvala puno,koje ste vi app onemogucili?
onemogućio sam ove :
youtube,vijesti i vrijeme,talkback,superSU,snimanje zvuka,sinkroniziranje google oznaka,sinkronizacija google kontakata,sinkronizacija google kalendara,razgovor(talk),prikaz ulice,preuzimanja,pozadinske slike s vizualizacijom glazbe,postavljanje google partnera,otključavanje licem,neograničena razmjena,mi-easy access,karte,kalendar,googleov alat za pretvaranje teksta u govor,google+,gmail,glazba za google play,glasovno pretraživanje,exchange services,e-pošta
Tako slicno sam i ja,nego sta znace ove sinkronizacije? I to sam mislio ali posto nisam znaao sta znace nisam dirao
ovo sta sam ja su gluposti po meni , a ove ostale sa ikonicom andrioda nisam htio dirat da se nebi nesto poremetilo
onemogućio sam ove :
youtube,vijesti i vrijeme,talkback,superSU,snimanje zvuka,sinkroniziranje google oznaka,sinkronizacija google kontakata,sinkronizacija google kalendara,razgovor(talk),prikaz ulice,preuzimanja,pozadinske slike s vizualizacijom glazbe,postavljanje google partnera,otključavanje licem,neograničena razmjena,mi-easy access,karte,kalendar,googleov alat za pretvaranje teksta u govor,google+,gmail,glazba za google play,glasovno pretraživanje,exchange services,e-pošta
Pa nisi valjda SuperSU onemogućio?
jesam, sta ce mi
jesam, sta ce mi
Šta nemaš ni jednu aplikaciju koja zahtijeva root?
a nemam jer mi se nijedna nije svidila
sta mi predlažete da sad napravim nakon roota ?
Jel netko zna gdje se Vip racer 3 u Zagrebu može otključati za manje od 100kn??
Mene zanima jeli se moze nesto desiti mobitelu ako ga rootam?I ako se desi kako to fixat?
Hvala
http://tech2.hu/zte-blade-iii-root-leiras-17455
skini program na drugom linku i kad želiš rootati samo pritisnes 1 a za UNROOT 2 , to će ti biti jasnije kad otvoris program :D
http://tech2.hu/zte-blade-iii-root-leiras-17455
skini program na drugom linku i kad želiš rootati samo pritisnes 1 a za UNROOT 2 , to će ti biti jasnije kad otvoris program :D
Puno Hvala,uspjesno sam rootao mobitel i sve glatko radi :D
Ja sam svoga root-ao prije par dana..
Imam pitanje,jel netko stavio custom rom na njega i
jel moze malo vise info o tome..:D
CUSTOM ROM? jeli probao ko
izgleda da ne
bok svima,
da li ću rootom otključati mob na sve mreže, Kupio bih ga u Vipu za koji znam da je kodiran i koristio bi ga na Tele 2
Ma bio je u tele2 znam, ali sad ga više nemaju u ponudi i veli mi lik u dućanu da ga vjerojatno neće niti imati više.
u tele2 ga vise nigdje nema u prodaji, ni u web shopu ni nigdje, ja ga trazim vec 15 dana i kazu da je sve rasprodano, nestalo, otislo, isparilo, inace sam bio u dva tele2 centra i u jednom kazu da ga nece narucivat navodno a u drugom da ce doc nova posiljka do kraja mjeseca e sad ko je lud vise neznam, svako vrti svoju verziju, uglavnom mob je predobar i ultra povoljan, sada sam na cekanju, sta cu dalje nemam pojma
bok svima,
da li ću rootom otključati mob na sve mreže, Kupio bih ga u Vipu za koji znam da je kodiran i koristio bi ga na Tele 2
Rootom neće biti otključan.
Može netko staviti par slika?? Jako me zanima
Naravno da rootom nece biti otkljucan
Kakve slike ?