ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 725.018
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
brane47 kaže...

A zna li netko ima li razlike u zadnjem poklopcu izmedju ZTE Blade III i Vip Racer III.. Jel na Raceru poklopac isto mat (gumiran) ili glossy?Ili je samo nacrtan vipov logo..

Ma ni ne ocekujem neke 3D igre da rade..imam xperiu miro, pa bih volio da pokrece bez laga isto sto i ona, pa i malo bolje..

1. Nema, isti su, samo što VIP-ov ima logo na sebi.

2. Miro i Blade III imaju istu, prilično zastarjelu grafiku (Adreno 200), dok je procesor kod Sonya nešto slabiji (800 MHz naspram 1GHz kod Bladea), tako da možeš očekivati slične rezultate, možda čak i nešto bolje.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
17 godina
drexcya kaže...
lobotomac90 kaže...

krenio sam rootati mob i malo sam zašteko...napravio sve kako piše i kada izaberem Normal opciju samo stoji u CMD-u, izgleda da je problem u driverima jer mi ne može ni naći uređaj u device manageru. 

drivere sam skinio s ovog linka http://support.zte.com.cn/support/news/NewsDetail.aspx?newsId=1000442

ima li riješenje za taj problem? 

evo i slika gdje zapne  

Imaškod mene na sajtu detaljno upute za root, kao i linkove za download adb drivera.

po tim uputama sam i radio root.

donator_bubrega kaže...
lobotomac90 kaže...

krenio sam rootati mob i malo sam zašteko...napravio sve kako piše i kada izaberem Normal opciju samo stoji u CMD-u, izgleda da je problem u driverima jer mi ne može ni naći uređaj u device manageru. 

drivere sam skinio s ovog linka http://support.zte.com.cn/support/news/NewsDetail.aspx?newsId=1000442

ima li riješenje za taj problem? 

Ja sam 10 različitih drivera poskidao dok nije proradilo, taman jučer rootao...

imaš li link možda drivera s kojima si uspio rootat?

13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Odgovorio sam tamo. Evo link za drivere.

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Mislim da je to to.

Prvo moraš imati one s linka iznad, pa tek onda ove instaliraj.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 15:58 (donator_bubrega).
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
primjetila sam da kad igram igrice pojavi mi se crveno svjetlo pocne mi blinkati ak kuzitexD
moze mi neko reci ako zna zasto to svjetli?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mozda zbog baterije ..

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Bilo je vec u ovoj temi o tom crvenom svijetlu..nesto trebas iskljuciti u postavkama, prolistaj malo prosle stranice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Bilo je vec u ovoj temi o tom crvenom svijetlu..nesto trebas iskljuciti u postavkama, prolistaj malo prosle stranice..

Hvala:D
+ nije zbog baterije;) 

17 godina
ZTE Blade III

evo uspio sam rootat, ali sam uspio i nešto žešće za****. Pratio sam upute koje sam našao ovdje na forumu i sve je prošlo dobro, mobitel se uredno restartao i u CMD-u je pisalo da je sve u redu, no kada sam ušao u meni sve je počelo štekati ko blesavo od izbornika,do pisanja poruka itd., kamera više ne radi, Kada ju otvorim cijeli ekran je crn....živčan sam ko ker sad, mobitel imam 2 dana, a uspio sam ga sjeb*t, a prije roota radilo sve ko podmazano {#}

nekontam u čemu je problem kada sam sve napravio kako u uputama piše... sad ne znam da probam ponovit proces rootanja ili da ga unrootam,i hoće li pomoći uopće to?

EDIT: zaboravio sam spomenuti kako ne vidim ni u izborniku ikonicu supersu koja se pojavi nakon roota

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 19:09 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Udi u recovery i napravi wipe data.mislin da bi ga to trebalo osposobiti opet,ako ne onda wipe i instaliraj opet zadnji sluzbeni rom

BTW ja san svog roota ovako http://zteblade3.com/how-to-root-the-zte-blade-3/ skroz lagano i sve je super proslo

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 21:15 (in_rust_we_trust).

0 0 hvala 0
17 godina
ZTE Blade III

riješio sam, nije ga ni rootao bio prvi put, ponovio sam postupak roota i sada sve radi normalno, i piše da je uređaj rootan u root checkeru, moram priznat da me presjeklo bilo bogami :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Cemu nervoza.imas pravo na novi uredjaj u roku 8 dana :D

0 0 hvala 0
17 godina
ZTE Blade III

rootanjem gubi garanciju ako se ne varam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pa u tom slučaju samo ga unrootaš :D

Inače, ovaj mjesec izlazi ZTE Blade III Pro, napisao sam kratki članak o njemu. On dolazi s JB defaultno, možda bude nekih pomaka i oko službene nadogradnje za naš model?

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imam ovaj mobitel pa me zanima kako se iskljuci mobilno surfanje jer nekako mi prebrzo ode bon,a a da nisam ni obavio par poziva i smsa. Surfam kad mi je dostupan wi-fi, ali kao da troši i dok ne surfam. Ne kužim se baš u to najbolje kao što možete vidjeti{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marcus1950 kaže...

Imam ovaj mobitel pa me zanima kako se iskljuci mobilno surfanje jer nekako mi prebrzo ode bon,a a da nisam ni obavio par poziva i smsa. Surfam kad mi je dostupan wi-fi, ali kao da troši i dok ne surfam. Ne kužim se baš u to najbolje kao što možete vidjeti{#}

Samo isključiš Podaci u notification baru i trebalo bi biti ok. Za svaki slučaj pokreni i Google play aplikaciju, stisni settings i uključi da se aplikacije ažuriraju samo kad si na Wi-fi

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

A koja je razlika izmedju ovog koji je sad i Jb ??

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

A koja je razlika izmedju ovog koji je sad i Jb ??

Piše ti na linku, jači procesorski i grafički podsustav te noviji Android. Upitno je da li će doći na naše tržište.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
ZTE Blade III

Blade 3 pro ce biti kod nas oko 1500kn sto bi znacilo da je jednostavno druga klasa. Dual core CPU, malo jaci GPU i Android Jelly Bean out of the box, ostalo vise-manje isto. Iskreno, u tom slucaju, uzeo bih rabljeni SGS za 1600kn s gigom rama i superamoled ekranom, ali to je vec sada druga tema.

Blade C ima dual core ali Mediatek, 3MP kameru... Mislim da su malo fulali neke stvari kaj se tice tog modela :) Necu dalje komentirati.

Driveri ZTE ponekad, iz cudnog razloga, nece raditi. Ovo (nesto, internet sheranje, kao) je uvijek spojilo moj mob s kompom koji god modela s andriodom bilo u pitanju. Ako ne radi oficijalni driver, s tim ce raditi.

Dalje (po 100ti puta), Aurora Borealis je najbolji i najstabilniji rom bez bugova za nas smartfon.

Dolazi s Apex launcherom koji je najfluidniji (makar sam misljenja da je Nova, odokativno, identicna)

• Optzimiziran
  • Rootan

Znaci, instalacijom tog roma ne morate raditi root (jasno, valjda?).

Ne ustrucavajte se isprobati jer, doslovno, dobijete novi uredjaj. Postoji sansa da pretvorite mobitel u ciglu, ali ona je tako mala, da vam je veca sansa dok izadjete na ulicu da vam se srusi meteor. Znaci, postoji. {#}

Lockscreen (bolji nego ruzni zeleni gumbic, ne?) Lockscreen (bolji nego ruzni zeleni gumbic, ne?)
Homescreen Homescreen
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

imam jedan problem, prilikom instaliranja vibera i whatsapp-a cijeli imenik mi se pomijesao. i neka imena mi se ponavljaju par puta.. molim pomoc!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Nom kaže...

imam jedan problem, prilikom instaliranja vibera i whatsapp-a cijeli imenik mi se pomijesao. i neka imena mi se ponavljaju par puta.. molim pomoc!{#}

Odes u postavke imenika (udjes u imenik i pritisnes tipku sa 3 crtice na mobu) i imas u opcijama koje kontakte za prikazati. Stavis samo sim kartica ili sto vec :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan

pokusala sam i nista. nestalo mi je masu imena. ostali samo brojevi {#} i u porukama se sve poremetilo.. sva se imena zamijenila

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kao što ti je rečeno, Imenik > Opcije (tri crtice, desna lijevo) > Kontakti za prikaz. Tu se poigraj, odaberi recimo WhatsApp i isključi prikaz njegovih, pa facebook itd... Nešto uključi, nešto isključi, dok ne dobiješ željeno.

Inače, najbolje je sve kontakte držati sinkronizirane s Google Kontakti, tada imaš hrpu opcija, možeš ih uređivati preko web preglednika na računalu, dodavati slike, praviti grupe i odrediti one za koje želiš da se pojavljuju na mobitelu. Čak i da se nešto dogodi s telefonom, sljedeći na kojeg se logiraš će "povući" sve te kontakte, tako da nema brige hoće li se zagubiti.

Btw, kad smo kod snimki zaslona, evo mojih par, stock ROM, Nova launcher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Blade 3 pro ce biti kod nas oko 1500kn sto bi znacilo da je jednostavno druga klasa. Dual core CPU, malo jaci GPU i Android Jelly Bean out of the box, ostalo vise-manje isto. Iskreno, u tom slucaju, uzeo bih rabljeni SGS za 1600kn s gigom rama i superamoled ekranom, ali to je vec sada druga tema.

Blade C ima dual core ali Mediatek, 3MP kameru... Mislim da su malo fulali neke stvari kaj se tice tog modela :) Necu dalje komentirati.

Driveri ZTE ponekad, iz cudnog razloga, nece raditi. Ovo (nesto, internet sheranje, kao) je uvijek spojilo moj mob s kompom koji god modela s andriodom bilo u pitanju. Ako ne radi oficijalni driver, s tim ce raditi.

Dalje (po 100ti puta), Aurora Borealis je najbolji i najstabilniji rom bez bugova za nas smartfon.

Dolazi s Apex launcherom koji je najfluidniji (makar sam misljenja da je Nova, odokativno, identicna)

• Optzimiziran
  • Rootan

Znaci, instalacijom tog roma ne morate raditi root (jasno, valjda?).

Ne ustrucavajte se isprobati jer, doslovno, dobijete novi uredjaj. Postoji sansa da pretvorite mobitel u ciglu, ali ona je tako mala, da vam je veca sansa dok izadjete na ulicu da vam se srusi meteor. Znaci, postoji. {#}

Da vas pitam.Jesu li Google Apps vec u romu ili se posebno moraju flashati?
I sto znaci onaj md5 i brojevi?

Dali se resetira sam od sebe i dali postoji ona neka "odgoda" odgovora kad se nekome javite na poziv.Jer na stock romu moran 2-3 puta reci "Halo" da bi me ovaj drugi cua

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kupio bih mobitel u vipu na pretplatu, jel netko zna ima li bilo gdje za kupiti zadnja maska (poklopac) jer onaj njihov logo je katastrofa..

Ili ako netko ima Vip Racera 3, moze li reci kako to izgleda uzivo, jer sam vidio samo na slikama?

I ako netko zna kakva je glazba na slusalicama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za glazbu ti ja mogu reci da je solidna samo sve ovisi kakve slusalice imas.Njegove orginal nisan koristia niti ih otpakira pa neznan kakav je zvuk na njima al na mojima je vise nego dobar i to sa stock playerom.Sad cekan da si kupin memorijsku pa staviti PowerAMP koji je po meni najbolji za glazbu,uredan,brz i super kvaliteta sa raznim nacinima postavljanja!

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

taman sam priša danas s aurora borealis na cm10 (4.1.2) VEEEEEEEEEEEELIKA PREDNOST ŠTO CM10 IMA NA SEBI HRVATSKI JEZIK!!!!!!!! i naravno hrvatsku tipkovnicu

0 0 hvala 0
17 godina
Jel radi fm radio i blutooth?
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Eto mene opet s problemom naravno:D
htjela sam prebacit slike s mobitela n akompjuter prebaciti i sad ja idem prebaciti ali mi se pokaze samo albumi koji su na SD kartici a ovi ostali ne,jel zna neko kako da rijesim problem?:D
hvala:)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

samo bluetooth radi{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice