Je li netko uzeo ovaj model
Je li netko uzeo ovaj model
Kopija HTC-a One. Rađe uzmi GT99 koji ti je provjeren. No ako ti se sviđa dizajn ne bi trebao pogriješiti kupovinom i tog, malo skupljeg.
Evo malo prckao po drugim forumima i nasao isto jeftini i zanimljivi mob Tronsmart TS7.
Slican Cubotu Onu po specifikacijama, dobijes 2 baterije od 2200 MAH ali zato mu je cijena dosta povoljnije, u geekbuyingu ako stavis u aud dolare cijena je 780kn.
Tako da cu ga naruciti tamo i nadati se da nece biti PDV-a. Malo cu ga testirati da vidim kakvi su ti "kinezi" a kasnije ce najvjerojatnije biti ovdje na forumu na prodaji :D
Evo jedna kratki review na hr Recenzija
i link sa geekbuyinga
Jel ga kupio itko?
ukoliko mislis na model koji sam ja postavio, da upravo citam na forumu.hr da ga je jedan kupio i prezadovoljan, cak je i presao bez pdv-a. Nadam se da cu i ja imati takve srece
ukoliko mislis na model koji sam ja postavio, da upravo citam na forumu.hr da ga je jedan kupio i prezadovoljan, cak je i presao bez pdv-a. Nadam se da cu i ja imati takve srece
Jel kupio sa geeka?
Jel kupio sa geeka?
da :)
Super. Eto se baš spremam naručiti navedeni mob.
Nadao sam se nekom popustu od geekbuying putem kupona ili slično, ali očito ništa od toga.
Ali i ovako je cijena super. Još da zaobićem PDV, uff.
Evo malo prckao po drugim forumima i nasao isto jeftini i zanimljivi mob Tronsmart TS7.
Slican Cubotu Onu po specifikacijama, dobijes 2 baterije od 2200 MAH ali zato mu je cijena dosta povoljnije, u geekbuyingu ako stavis u aud dolare cijena je 780kn.
Tako da cu ga naruciti tamo i nadati se da nece biti PDV-a. Malo cu ga testirati da vidim kakvi su ti "kinezi" a kasnije ce najvjerojatnije biti ovdje na forumu na prodaji :D
i link sa geekbuyinga
na forumu je stavljeno 8 gb roma a na geekbuying 4 gb
i link sa geekbuyinga
na forumu je stavljeno 8 gb roma a na geekbuying 4 gb
imas i toga na geekbuyingu ali je 30 dolara skuplji, ali mob je potpuno isti osim 8gb, a za tu razliku uzmes si memorijsku od 32gb :D
Da li vi možete na Pandawill jer meni baca error 502 Bad Gateway.
Već neko vrijeme panda ima problem sa serverom a i bang se nešto teže otvara. Vjerojatno neki problemi sa serverima u Kini.
Meni učita samo početnu stranicu.
Mislio sam naruciti sa geekbuying-a ali sam procitao da na mobitelu ostanu otisci od njihovih radnika pa sam odustao jer ne znam koji je razlog zasto ti otisci ostaju na mobitelu , pa me zanima da li i ovi iz bangood-a mogu na paket staviti da je vrijednost paketa 20$ kao ovi iz geekbuying-a pa tako da pokusam izbjeci placanje carine i poreza
Mislio sam naruciti sa geekbuying-a ali sam procitao da na mobitelu ostanu otisci od njihovih radnika pa sam odustao jer ne znam koji je razlog zasto ti otisci ostaju na mobitelu , pa me zanima da li i ovi iz bangood-a mogu na paket staviti da je vrijednost paketa 20$ kao ovi iz geekbuying-a pa tako da pokusam izbjeci placanje carine i poreza
Meni su 2 Cubota stigla s geekbuyinga, bez otisaka prstiju i ičega sličnog, a prijatelju tablet i mobitel. I svi bez carine, također.
Ako ideš preko banggooda, oni šalju preko Švedske pa imaš još manje šanse za plaćanje carine. Svi oni po defaultu stavljaju da je paket manje vrijednosti, iako im možeš napomenuti.
Meni su 2 Cubota stigla s geekbuyinga, bez otisaka prstiju i ičega sličnog, a prijatelju tablet i mobitel. I svi bez carine, također.
Ako ideš preko banggooda, oni šalju preko Švedske pa imaš još manje šanse za plaćanje carine. Svi oni po defaultu stavljaju da je paket manje vrijednosti, iako im možeš napomenuti.
Ali posto sam ja iz BiH pa zato pitam, ali razmislicu jos.
Na geekbuying sam nasao kopiju HTC One "Tronsmart TS7" za 154 AUD(austrijski dolari) pa me zanima da li je bolje njega da narucim ili Cubot GT99, kakvo je stanje Tronsmarta sa custom rom-ovima
A kako cu ih napomenuti da stave tu manju vrijednost?
A kako cu ih napomenuti da stave tu manju vrijednost?
Kad budeš plačao preko PayPal konzole imaš tamo mogućnost da ostaviš poruku prodavaću pa tamo navedeš koju će vidjeti.
Drugo ne znam kako kod vas gledaju na carini ali taj mobitel Tronsmart TS7 izgleda kao htc pa bi mogli posumnjati na kopiju izgledom zato možda bolje ovaj drugi Cubot GT99 uzmi.
To u slućaju da na njemu piše htc one. Može on biti i potpuno identićan, ali ako piše tronsmart nemaju ga šta dirati.
Mene na mobitelu najviše zanima kamera. Da budem točniji zapravo me zanima kvaliteta slike u lošijim uvjetima ( oblačno vrijeme, umjetno svjetlo, zatvoreni prostori, noćna rasvjeta itd.) Ako bi dobre duše koje već koriste neke od mobitela s kineskih stranica mogle nabaciti koju sliku da mogu usporediti koji bi mi model najviše odgovarao. Ako im se baš ne da upload-ati sliku može barem neka usporedba s popularnim mobitelima ili opis kvalitete njihovim riječima. Unaprijed veliko hvala!
To u slućaju da na njemu piše htc one. Može on biti i potpuno identićan, ali ako piše tronsmart nemaju ga šta dirati.
Nemoj pričati to, kad su nedavno zapljenjene tenisice starke bez naziva i loga ali kopije. Kako to objašnjavaš? Ne mora imati naziv ali ako je izgledom identićan to je kopija, inaće zašto bi proizvodili takve modele koji izgledom podsjećaju na htc, samsung itd.
Znamo svi da Kinezi kopiraju i prodaju, a ako ti carina zaplijeni takve stvari dužan si platiti uništavanje i ostalo.
Uredba Vijeća (EZ) br. 1383/2003 - Uredba o provedbi prava intelektualnog vlasništva
Odi na Carinske propise pa vidi : ako se koristi kalup i matrice drugih zaštićenih brandova u proizvodnji je piratska roba.
Kao prvo, na mobu ne piše htc. Drugo, on mora dobro poznavati original da bi mogao sumljati. Treće, ne može ga uništiti na svoju ruku već ga mora dati na vještaćenje. Da bi ga dao na vještaćenje mora imati osnovanu sumlju. Ako na mobu ne piše htc zašto bi sumljao. I to sve samo zbog jednog moba u paketiću??? Da je u pitanju veći broj komada ili dojava za veći broj komada, to bi imalo smisla.
Kao prvo, na mobu ne piše htc. Drugo, on mora dobro poznavati original da bi mogao sumljati. Treće, ne može ga uništiti na svoju ruku već ga mora dati na vještaćenje. Da bi ga dao na vještaćenje mora imati osnovanu sumlju. Ako na mobu ne piše htc zašto bi sumljao. I to sve samo zbog jednog moba u paketiću??? Da je u pitanju veći broj komada ili dojava za veći broj komada, to bi imalo smisla.
Ne želim se prepirati linkao sam ti pa si pogledaj ovako nema smisla jer nisi u pravu, a misliš da je carina glupa i da nemaju naputke.I jedan komad ti mogu oduzeti i tražiti da platiš uništavanje.
Ne mora imati logo da bi bila kopija.
ima jeftinijih sa boljim specifikacijama
Iako sam već naručio Cubot GT99 razmišljam da ga prodam i kupim Lenovo P780, ali ako ima i jeftinijih sa boljim specifikacijama molim te da staviš link na taj ili te mobitele, bitna mi je baterija 4000 mAh, HD rezolucija, Gorilla Glass i USB OTG.
Ja sam uzeo lenovo p780 za frenda.ocekujem mobitel svaki dan(narucio ga 11.8).Po meni se cini kao jako dobra kupnja:imam vec jednog lenova(a800) i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade
koliko dugo će pisat processing
men već stoji 3 dana
Ja sam uzeo lenovo p780 za frenda.ocekujem mobitel svaki dan(narucio ga 11.8).Po meni se cini kao jako dobra kupnja:imam vec jednog lenova(a800) i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade
Molim te svakako javi dojmove
koliko dugo će pisat processing
men već stoji 3 dana
Ovisi imaju li item ili ne.
Kontakiraj support pa će ti reći sve
Mislim da ovaj model zaslužuje pažnju na Pandawill cijena samo 250$ i ako se nabavi kupon dobije se odlićan model:
http://www.pandawill.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p78612.html