"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.507.578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

0 0 hvala 0
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Kopija HTC-a One. Rađe uzmi GT99 koji ti je provjeren. No ako ti se sviđa dizajn ne bi trebao pogriješiti kupovinom i tog, malo skupljeg.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
14 godina
neaktivan

Evo malo prckao po drugim forumima i nasao isto jeftini i zanimljivi mob Tronsmart TS7.

Slican Cubotu Onu po specifikacijama, dobijes 2 baterije od 2200 MAH ali zato mu je cijena dosta povoljnije, u geekbuyingu ako stavis u aud dolare cijena je 780kn.

Tako da cu ga naruciti tamo i nadati se da nece biti PDV-a. Malo cu ga testirati da vidim kakvi su ti "kinezi" a kasnije ce najvjerojatnije biti ovdje na forumu na prodaji :D

Evo jedna kratki review na hr Recenzija

i link sa geekbuyinga

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Jel ga kupio itko?

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp
14 godina
neaktivan

ukoliko mislis na model koji sam ja postavio, da upravo citam na forumu.hr da ga je jedan kupio i prezadovoljan, cak je i presao bez pdv-a. Nadam se da cu i ja imati takve srece {#}

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MSN kaže...

ukoliko mislis na model koji sam ja postavio, da upravo citam na forumu.hr da ga je jedan kupio i prezadovoljan, cak je i presao bez pdv-a. Nadam se da cu i ja imati takve srece {#}

Jel kupio sa geeka?

14 godina
neaktivan
Janer kaže...
MSN kaže...

Jel kupio sa geeka?

da :)

14 godina

Super. Eto se baš spremam naručiti navedeni mob.

Nadao sam se nekom popustu od geekbuying putem kupona ili slično, ali očito ništa od toga.

Ali i ovako je cijena super. Još da zaobićem PDV, uff.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MSN kaže...

Evo malo prckao po drugim forumima i nasao isto jeftini i zanimljivi mob Tronsmart TS7.

Slican Cubotu Onu po specifikacijama, dobijes 2 baterije od 2200 MAH ali zato mu je cijena dosta povoljnije, u geekbuyingu ako stavis u aud dolare cijena je 780kn.

Tako da cu ga naruciti tamo i nadati se da nece biti PDV-a. Malo cu ga testirati da vidim kakvi su ti "kinezi" a kasnije ce najvjerojatnije biti ovdje na forumu na prodaji :D

i link sa geekbuyinga

na forumu je stavljeno 8 gb roma a na geekbuying 4 gb

14 godina
neaktivan
golatificon kaže...
MSN kaže...

i link sa geekbuyinga

na forumu je stavljeno 8 gb roma a na geekbuying 4 gb

imas i toga na geekbuyingu ali je 30  dolara skuplji, ali mob je potpuno isti osim 8gb, a za tu razliku uzmes si memorijsku od 32gb :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 21:45 (MSN).
13 godina
neaktivan

Da li vi možete na Pandawill jer meni baca error 502 Bad Gateway.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Već neko vrijeme panda ima problem sa serverom a i bang se nešto teže otvara. Vjerojatno neki problemi sa serverima u Kini. 

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
17 godina

Meni učita samo početnu stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislio sam naruciti sa geekbuying-a ali sam procitao da na mobitelu ostanu otisci od njihovih radnika pa sam odustao jer ne znam koji je razlog zasto ti otisci ostaju na mobitelu , pa me zanima da li i ovi iz bangood-a mogu na paket staviti da je vrijednost paketa 20$ kao ovi iz geekbuying-a pa tako da pokusam izbjeci placanje carine i poreza

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
eagle05 kaže...

Mislio sam naruciti sa geekbuying-a ali sam procitao da na mobitelu ostanu otisci od njihovih radnika pa sam odustao jer ne znam koji je razlog zasto ti otisci ostaju na mobitelu , pa me zanima da li i ovi iz bangood-a mogu na paket staviti da je vrijednost paketa 20$ kao ovi iz geekbuying-a pa tako da pokusam izbjeci placanje carine i poreza

Meni su 2 Cubota stigla s geekbuyinga, bez otisaka prstiju i ičega sličnog, a prijatelju tablet i mobitel. I svi bez carine, također.

Ako ideš preko banggooda, oni šalju preko Švedske pa imaš još manje šanse za plaćanje carine. Svi oni po defaultu stavljaju da je paket manje vrijednosti, iako im možeš napomenuti.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Meni su 2 Cubota stigla s geekbuyinga, bez otisaka prstiju i ičega sličnog, a prijatelju tablet i mobitel. I svi bez carine, također.

Ako ideš preko banggooda, oni šalju preko Švedske pa imaš još manje šanse za plaćanje carine. Svi oni po defaultu stavljaju da je paket manje vrijednosti, iako im možeš napomenuti.

Ali posto sam ja iz BiH pa zato pitam, ali razmislicu jos.

Na geekbuying sam nasao kopiju HTC One "Tronsmart TS7" za 154 AUD(austrijski dolari) pa me zanima da li je bolje njega da narucim ili Cubot GT99, kakvo je stanje Tronsmarta sa custom rom-ovima

A kako cu ih napomenuti da stave tu manju vrijednost?

13 godina
neaktivan
eagle05 kaže...
assassin.st kaže...

A kako cu ih napomenuti da stave tu manju vrijednost?

Kad budeš plačao preko PayPal konzole imaš tamo mogućnost da ostaviš poruku prodavaću pa tamo navedeš koju će vidjeti.

Drugo ne znam kako kod  vas gledaju na carini ali taj mobitel Tronsmart TS7 izgleda kao htc pa bi mogli posumnjati na kopiju izgledom zato možda bolje ovaj drugi Cubot GT99 uzmi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 1:14 (Fero).
14 godina

To u slućaju da na njemu piše htc one. Može on biti i potpuno identićan, ali ako piše tronsmart nemaju ga šta dirati.

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mene na mobitelu najviše zanima kamera. Da budem točniji zapravo me zanima kvaliteta slike u lošijim uvjetima ( oblačno vrijeme, umjetno svjetlo, zatvoreni prostori, noćna rasvjeta itd.) Ako bi dobre duše koje već koriste neke od mobitela s kineskih stranica mogle nabaciti koju sliku da mogu usporediti koji bi mi model najviše odgovarao. Ako im se baš ne da upload-ati sliku može barem neka usporedba s popularnim mobitelima ili opis kvalitete njihovim riječima. Unaprijed veliko hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
turista kaže...

To u slućaju da na njemu piše htc one. Može on biti i potpuno identićan, ali ako piše tronsmart nemaju ga šta dirati.

Nemoj pričati to, kad su nedavno zapljenjene tenisice starke bez naziva i loga ali kopije. Kako to objašnjavaš? Ne mora imati naziv ali ako je izgledom identićan to je kopija, inaće zašto bi proizvodili takve modele koji izgledom podsjećaju na htc, samsung itd.

Znamo svi da Kinezi kopiraju i prodaju, a ako ti carina zaplijeni takve stvari dužan si platiti uništavanje i ostalo.

Uredba Vijeća (EZ) br. 1383/2003 - Uredba o provedbi prava intelektualnog vlasništva

Odi na Carinske propise pa vidi : ako se koristi kalup i matrice drugih zaštićenih brandova u proizvodnji je piratska roba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 10:08 (Fero).
13 godina
Uposto sam na mobitelu pa bas nemogu citirat i uredit text, ovak cu napisat.
@Fero: "a ako ti carina zaplijeni takve stvari dužan si platiti uništavanje i ostalo."

Nazalost to je istina, i nek se pomiri svaka osoba koja kupuje slicne mobitele tj kopije top modela mobitela(iShit,Samsung,Htc i dr.), carinici nisu glupi, i svakodnevno "update"-aju svoje znanje... Nikome ne zelim da se desi zaplijena i da ga carinici lupe po dzepu, ali rizik je tu i to svaka osoba mora shvatiti s cime se nosi.. Hvala bogu pa BG salje preko svedske pa se nemamo previse trest sto se tice te stranice.
George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
14 godina

Kao prvo, na mobu ne piše htc. Drugo, on mora dobro poznavati original da bi mogao sumljati. Treće, ne može ga uništiti na svoju ruku već ga mora dati na vještaćenje. Da bi ga dao na vještaćenje mora imati osnovanu sumlju. Ako na mobu ne piše htc zašto bi sumljao. I to sve samo zbog jednog moba u paketiću??? Da je u pitanju veći broj komada ili dojava za veći broj komada, to bi imalo smisla.

13 godina
neaktivan
turista kaže...

Kao prvo, na mobu ne piše htc. Drugo, on mora dobro poznavati original da bi mogao sumljati. Treće, ne može ga uništiti na svoju ruku već ga mora dati na vještaćenje. Da bi ga dao na vještaćenje mora imati osnovanu sumlju. Ako na mobu ne piše htc zašto bi sumljao. I to sve samo zbog jednog moba u paketiću??? Da je u pitanju veći broj komada ili dojava za veći broj komada, to bi imalo smisla.

Ne želim se prepirati linkao sam ti pa si pogledaj ovako nema smisla jer nisi u pravu, a misliš da je carina glupa i da nemaju naputke.I jedan komad ti mogu oduzeti i tražiti da platiš uništavanje.

Ne mora imati logo da bi bila kopija.

17 godina
mar123 kaže...
cekpu kaže...

ima jeftinijih sa boljim specifikacijama

Iako sam već naručio Cubot GT99 razmišljam da ga prodam i kupim Lenovo P780, ali ako ima i jeftinijih sa boljim specifikacijama molim te da staviš link na taj ili te mobitele, bitna mi je baterija 4000 mAh, HD rezolucija, Gorilla Glass i USB OTG.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 12:20 (Eyekool).
15 godina
neaktivan

Ja sam uzeo lenovo p780 za frenda.ocekujem mobitel svaki dan(narucio ga 11.8).Po meni se cini kao jako dobra kupnja:imam vec jednog lenova(a800) i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade

15 godina
neaktivan

koliko dugo će pisat processing
men već stoji 3 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blue2 kaže...

Ja sam uzeo lenovo p780 za frenda.ocekujem mobitel svaki dan(narucio ga 11.8).Po meni se cini kao jako dobra kupnja:imam vec jednog lenova(a800) i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade

Molim te svakako javi dojmove {#}

14 godina
maherDP kaže...

koliko dugo će pisat processing
men već stoji 3 dana

Ovisi imaju li item ili ne.

Kontakiraj support pa će ti reći sve

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Mislim da ovaj model zaslužuje pažnju na Pandawill cijena samo 250$ i ako se nabavi kupon dobije se odlićan model:

http://www.pandawill.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p78612.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da ću na kraju uzeti ovaj mob, čini mi se ljepšim i boljim od cubota gt99. Samo da bude bez PDV-a!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 22:31 (bodija).
Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice