"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.509.958
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...

Evo jedan mobitel koji će u budućem periodu biti best buy.

Sve je još u najavama, negdje ga prodaju po $200 no to je više preorder:

Xiaomi Red Rice http://www.gizchina.com/2013/08/22/white-version-xiaomi-hongmi-will-support-wcdma-networks/

U početku je trebao koštati $130 no $200 je realna cijena.

Nudi sve što i iOcean X7 Turbo koji košta 215$ no Xiaomi je u Kini popularniji i prodavaniji više od Appleovog Iphonea i ako ovo dođe po ovoj cijeni to je definitivno odličan mobitel. 

Kako nudi sve isto sto i ocean a ovaj ima veci ekran za 0.3" i full hd rezoluciju {#}

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
14 godina
Ag008 više si me počeo živcirati,a i druge vjerujem jer uzdižeš GT99 u nebo,a druge koji za razliku od Cubota sami proizvode bolje uređaje pljuješ
robimarko@gmail.com
17 godina

Isuse, hvalim Xiaomi Red Rice koji je bolji od GT99 i iOceana a trebao bi uskoro doći po odličnoj cijeni a ti to nazivaš hvaljanjem GT99...

Red Rice se u Kini prodaje po istoj cijeni kao i GT99 samo što još nije proizvedeno puno komada i u online dućanima je cijena 200$ radi velike potražnje a male ponude.

A prednost je Gorilla ekran, koji Iocean nema... Uglavnom ja ću mijenjati svojeg GT99 kada dođe Red Rice kod nas po pristupačnoj cijeni

http://www.xiaomi.com/hongmi

Zanimljiv članak o tvrtci http://www.business.hr/business-class/sto-je-apple-u-svijetu-to-je-xiaomi-u-kini

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 21:02 (Ag008).
14 godina
Nije to zbog Xiaomia koji nije bolji jer ima isti procesor,manji ekran i rezoluciju i ti to zoveš boljom ponudom.
A ovih 130 dolara je cijena u kini,a u većini web shopova neće biti ispod 190-200 dolara
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ima li tko

ZTE V967s?

Ako ima može li mi tko reći da li 3g radi na 900 mhz na njemu?

I možda neki prijedlog nekog kineza do 200 $ max a da radi na 900 mhz 3g ?

0 0 hvala 0
17 godina

Evo jednog zanimljivog mobitela:

Techdy Basic Bear, $199

Prema najavama dostupan od 1.10.2013.

Specifikacija:

4" zaslon (1136 x 640)

CPU Snapdragon 600 quad-core 1,7 GHz

RAM 2 GB

16 GB za pohranu podataka

8 MP pozadinska kamera s LED bljeskalicom

2 MP prednja kamera (1080p)

Qi wireless punjenje baterije

Baterija 2300 mAh

OS Android 4.2 Jelly Bean

Dostupan u 5 različitih boja

Detaljnije informacije na službenoj stranici nisam pronašao, osim da je već naručeno/rezervirano 5000 kom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Prvi put čujem za tu marku no čini se odličan mobitel ako to bude finalna cijena. Prvenstveno radi Snapdragon procesora i 2Gb rama.

Vidjeti ćemo kada se pojavi kakav je u stvarnosti.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
16 godina
Eyekool kaže...

Evo jednog zanimljivog mobitela:

Techdy Basic Bear, $199

Prema najavama dostupan od 1.10.2013.

Specifikacija:

4" zaslon (1136 x 640)

CPU Snapdragon 600 quad-core 1,7 GHz

RAM 2 GB

16 GB za pohranu podataka

8 MP pozadinska kamera s LED bljeskalicom

2 MP prednja kamera (1080p)

Qi wireless punjenje baterije

Baterija 2300 mAh

OS Android 4.2 Jelly Bean

Dostupan u 5 različitih boja

Detaljnije informacije na službenoj stranici nisam pronašao, osim da je već naručeno/rezervirano 5000 kom.

kolko vidim, to je kopija onog novog "jeftinog" ajfona

17 godina

da li se ovo isplati?

http://www.pandawill.com/malata-i8-smartphone-mtk6577-dual-core-android-40-3g-gps-45-inch-qhd-screen-1gm-ram-p77862.html

treba mi nesto jeftino za klinca ... max 500 kn ili jeftinije ... ekran moze i manji (4") bitno da je nekakav dual core, da ima bar 512 ram-a i da je na JB verziji softwarea ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

kolko vidim, to je kopija onog novog "jeftinog" ajfona

Da.

13 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

da li se ovo isplati?

http://www.pandawill.com/malata-i8-smartphone-mtk6577-dual-core-android-40-3g-gps-45-inch-qhd-screen-1gm-ram-p77862.html

treba mi nesto jeftino za klinca ... max 500 kn ili jeftinije ... ekran moze i manji (4") bitno da je nekakav dual core, da ima bar 512 ram-a i da je na JB verziji softwarea ...

http://www.pandawill.com/huawei-y300-smart-phone-android-41-msm8225-dual-core-3g-gps-40-inch-ips-screen-blue-p76617.html ili ovaj poznat u Hrvatskoj jer se prodaje kod naših operatera, ali ni ovaj tvoj nije loš čak malo bolji zato nemoj tu puno tražiti jer na pandawillu nema takav jaći i za tu lovu.

Pogledaj si još na banggoodu ili geekbuying ako želiš. Isto se daju nabaviti kuponi.

Nabaviš kupon 10$ ako neko ima neka ti da, normalno ne plaćaš kupon, ali se prvo regaj na stranicu da ga možeš iskoristiti i prođeš još jeftinije.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:54 (Fero).
13 godina
neaktivan
gogych kaže...

Ima li tko

ZTE V967s?

Ako ima može li mi tko reći da li 3g radi na 900 mhz na njemu?

I možda neki prijedlog nekog kineza do 200 $ max a da radi na 900 mhz 3g ?

http://www.geekbuying.com/item/FAEA-F1-4-5-Inch-IPS-HD-Screen-Qualcomm-MSM8225Q-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-8-0MP-Android-4-1-OS-3G-GPS-White-316510.html

Pogledaj si bolji od tvog ZTE V967s ili nije kako @robimarko kaže, a samo 180,00 USD. Edit: Pogledaj si

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:47 (Fero).
14 godina
Nije bolji kada ima loši Snapdragon 200 sa Adreno 203 grafikom koja nije nimalo prikladna za tu rezoluciju
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Nije bolji kada ima loši Snapdragon 200 sa Adreno 203 grafikom koja nije nimalo prikladna za tu rezoluciju

Slažem se da je MTK MT6589  noviji Cpu ali sam gledao samo HD rezoluciju, i kamere koje su malo jače pa sam po tom zakljućio.

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Prvi put čujem za tu marku no čini se odličan mobitel ako to bude finalna cijena. Prvenstveno radi Snapdragon procesora i 2Gb rama.

Vidjeti ćemo kada se pojavi kakav je u stvarnosti.

Da nebi bilo isto kao sa cubotom99,sve pet, dok ne krenu problemi a onda zalemi ovo, promjeni ono,šalji kinezu natrag. uvijek je bilo koliko para toliko muzike.Pa nemaju Huavei,xiaomi,zte sa istim čipsetima toliko veču cijenu od ovih novokomponiranih mobova bez veze.

14 godina
Misliš da nemaju,pa čim se probiješ na tržište i uzmeš neki veći postotak diže se cijena,tako je svagdje.
Ime plaćaš i to dosta.
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Misliš da nemaju,pa čim se probiješ na tržište i uzmeš neki veći postotak diže se cijena,tako je svagdje.
Ime plaćaš i to dosta.

Mislim da imaju i to sam napisao,isto kao što iza imena obično stoji i puno veča kvaliteta i podrška (ne nužno i ne kod svih ali u pravilu je tako)

16 godina
neaktivan

Pogledao sam i čini se ok.

Igre ne igram na mobu pa mi je manje bitna grafika,bitno da je 4 jezgre i što veći ekran te obavezno da 3g radi na 900 mhz i po mogućnosti da kamera ima bljeskalicu,lenovo a820 mi je ok skroz no zbog bljeskalice se premišljam i tražim nešto drugo,ovaj zte ima i 5 inčni ekran tako da više nisam pametan uopće...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:36 (gogych).
13 godina
neaktivan
@gogyc

Nemoj se puno premisljati uzmi sto ti se svidja, a neces pogrijesiti ako uzmes ZTE jer ipak je to donekle Kineski brend a i neki modeli se prodaju kod nasih operatera.
Uzimajj i sretno sa posiljkom da je sto prije u tvojim rukama.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

imam dva brzinska pitanja
1. kolko otprilike treba da mob stigne s banggooda?
2. koji su "najpoznatiji" kineski mobiteli, mislim najrasireniji, ono sto najvise ljudi kupuje, znam za cubota onog al koji jos modeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

2. koji su "najpoznatiji" kineski mobiteli, mislim najrasireniji, ono sto najvise ljudi kupuje, znam za cubota onog al koji jos modeli?

1. od 7 do 25 radnih dana za druge zemlje kao Hrvatska tako stoji kod njih u Shipping Method: free shippind, a ako hoćeš brže onda ćeš platiti dodatno.

2. Huawei, Lenovo, ZTE, Thl, Zopo,

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 21:29 (Fero).
17 godina
mar123 kaže...

Xiaomi je najpopulariniji mobitel u Kini. Red rice koji uskoro izlazi će biti još i bolji od Cubota,a u Kini se prodaje po istoj cijeni

http://www.business.hr/business-class/sto-je-apple-u-svijetu-to-je-xiaomi-u-kini

14 godina
neaktivan

@Ag008šta je to Cubot?{#}

btw,šta mislite o ovoj akciji,htc one orginal 1200 kn, samo što je "Refurbished" znači vraćen od kupca na serivs koji ga je popravio,ak se ne varam

-nije o kineskim mobitelima al je kineska stranica...

1 0 hvala 0
14 godina

Pa prevelo bi se kao ponovno opremanje? Ima nešto u tome što kažeš, valjda su zato i jeftini.

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp
16 godina
neaktivan

evo kupio sam ovaj ipak,uz 30$ popusta izašlo me 200$

http://www.faeamobile.com/faea-f2.html

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gogych kaže...

evo kupio sam ovaj ipak,uz 30$ popusta izašlo me 200$

http://www.faeamobile.com/faea-f2.html

Da,da,da odlićno.

Dejvor kaže...

Mobitel je odlićan po specifikacijama, nisam siguran da ga je netko ovdje kupio ali ako je mislim da nije pogriješio. 

Garancija dvije godine i besplatna dostava ako naručiš sa te stranice. Naruđžbe preko 200$ besplatna dostava.

Ako kupiš dobivaš bodove u vrijednosti 6,60 eur.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 1:36 (Fero).
14 godina
Je li nekome kome je mob s banggooda poslan 21.8 Flytom(Da je departed status kod flyta tada bio) za švedsku tamo i stigao?
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Meni baš stigao Zopo C2 platinum - preprezadovoljan, od ekrana do procesora i završne izrade super, nikad više neću ni pomislit na iphone ili samsung koji koštaju 5xviše, definitivno za preporučiti.

17 godina

Odakle si ga naručio?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice