HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.720
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Htc M8
Barba Pere kaže...

Jel popravljen onaj bug s internetom kod vipa?

Racku popravljen... Vjerojatni ni nebude kroz sw update na mobu, jer uostalom htc ni nema problem, vip ima. Mozda kad bi ta vijest dosla u neke dnevne novine.. mozda jedino onda. Vjerujem da je neki K pogresno konfiguriran kod vip-a, da nesto nije po standardima... Ne vjerujem da su kod brandinga nesto duboko konji prtljali po romu... Inace super mob, steta da je tak unakaradjen neozbiljnim operaterom. Mozda jedna kolektivna tuzba od strane nezadovoljnih korisnika kojima je opet prodan macak u vreci, bi malo ubrzala stvari...

16 godina
Htc M8

Ja sam se prije par dana prebacio s Vipa na Bonbon i sve super radi.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Define Mini
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imamo li ikakva prava radi takvog lošeg pristupa mobilnom internetu? Tipa drugog uređaja, raskidanja ugovora i slično?
15 godina

Ima jos netko ovdje da nije dobio 4.4.3?(Osim mene...{#})

Di2 & EPS FTW!
16 godina
ivanoile kaže...

Ima jos netko ovdje da nije dobio 4.4.3?(Osim mene...{#})

ima

14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo, mob kupljen jutros i super sam zadovoljan, ali kako da izrežem iz Micro Sim u Nano SIM? 

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Evo što sam dobio od VIP-a u vezi date.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 11:30 (intelduo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...

A ja upravo razgovarao sa agenticom službe za korisnike i kaže ona da Vip nema nikakvih saznanja o M8 data problemu.

14 godina
Branimir82 kaže...
intelduo1 kaže...

A ja upravo razgovarao sa agenticom službe za korisnike i kaže ona da Vip nema nikakvih saznanja o M8 data problemu.

Tj da ona nema nikakvih saznanja. Vip vjerojatno ima.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
14 godina
Tehnička podrška ima sigurno saznanja. Moraju podesiti sa svoje strane, a ne ota updateom jer nije do firmwarea. Imam t mobile firmware i svejedno imam problem.
Do VIP mreže je.
13 godina
Htc M8

http://pocketnow.com/2014/08/06/t-mobile-battery-life

Trajanje baterije (jako) ovisi o operateru!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

na žalost sam se uvjerio na vlasitoj koži koliko je to istina... samp što za mene ovo t mobile ne vrijedi, jedva dva dana izdrži mobitel na t mobile (tj bonbon) dok bi mi na vipu 3 dana... u pitanju l1520 ali samo da se nadovežem na ovu temu. one brzine od kolege gore ja mogu samo sanjati... meni se kreću od 0,14 do 4 DL  a upload je OK cca 1,4 do 2,5. iako je i to govno u usporedbi sa vipom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
Htc M8
pozdrav, imam htc m8 i kada recimo tražim nešto na youtubeu, nemam tipku za traženje (kod samsunga je to povećalo). znači, ako ne upišem točan naziv nekog videa, ne mogu ga ni pronaći. isto je sa marketom i sl. zna li netko u čemu je caka? 

0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

na žalost sam se uvjerio na vlasitoj koži koliko je to istina... samp što za mene ovo t mobile ne vrijedi, jedva dva dana izdrži mobitel na t mobile (tj bonbon) dok bi mi na vipu 3 dana... u pitanju l1520 ali samo da se nadovežem na ovu temu. one brzine od kolege gore ja mogu samo sanjati... meni se kreću od 0,14 do 4 DL  a upload je OK cca 1,4 do 2,5. iako je i to govno u usporedbi sa vipom

Naravno da manje kad na vipu nema mobile data da ti stalno troši bateriju {#}

16 godina
odjavljen

"nema mobile data "

kako to misliš nema mobile data?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Određena područja pod VIP signalom imaju problema s mobile data na M8. Na tome se radi i ispraviti će se vjerovatno do kraja mjeseca. To je dio opreme koju koriste i razni svjetski operateri i svi imaju taj problem. Neki su već riješili, a ostali, poput VIPa rješavaju. To vam u korisničkoj podršci svi ne znaju i nije namjerno da kažu da nema problema.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
odjavljen
sardax kaže...
Određena područja pod VIP signalom imaju problema s mobile data na M8. Na tome se radi i ispraviti će se vjerovatno do kraja mjeseca. To je dio opreme koju koriste i razni svjetski operateri i svi imaju taj problem. Neki su već riješili, a ostali, poput VIPa rješavaju. To vam u korisničkoj podršci svi ne znaju i nije namjerno da kažu da nema problema.

aha. napisao sam gore da ja imam lumiu 1520 pa me to zbunilo... znam za taj problem na htc-u. bonbon ili tcom je za moje područje quratz. pogotovo sad u jeku sezone kad bi niti speedtest ne može naći server od preopterečanja mreže... je8eš ti to..

16 godina
Htc M8

Da li postoji neki naćin da manualmo skinem 4.3.3.? Sve kaj nađem je za onaj sync manager.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Alternativa za GSam battery monitor? Zato jer svaki put mi resetira statse kad rebootam mob :/

0 0 hvala 0
15 godina

Poceo mi je "klikat" zaslon{#} ,na Xperiji je to pocelo nakon 2 godine koristenja.Ima li jos netko takav "problemcic"?

Di2 & EPS FTW!
14 godina
ivanoile kaže...

Poceo mi je "klikat" zaslon{#} ,na Xperiji je to pocelo nakon 2 godine koristenja.Ima li jos netko takav "problemcic"?

sretno u agramu,prijatelj je rekao da su mu raz*ebali cijeli telefon

12 godina
ivanoile kaže...

Kaj ti to znaci "klikat" ?

16 godina
Prepostavljam da se staklo malo odvojilo od kucista, pa je je nastao luft izmedju?

15 godina
Htc M8

Ekipa, kakvu vi zaštitu koristite ?

Tvornička ona ili nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Mislis furtolu ?

Nikakvu.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, kakvu vi zaštitu koristite ?

Tvornička ona ili nešto drugo?

Neko skroz prozirno TPU kučište sa eBaya, dosta je kvalitetno u odnosu na cijenu ($4), ali mislim uzet neko slično drugo pošto je malo predugačko (može se utisnut par mm rub kučišta na vrhu moba), i dosta je debelo. (~1.5mm)

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Define Mini
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
ivanoile kaže...

Kaj ti to znaci "klikat" ?

Kad pretisnem gornji desni dio zaslona,cuje se zvuk klika.Mislim da na servis nece ici,nema zasto. 

Di2 & EPS FTW!
15 godina
PiXeLsss kaže...
Prepostavljam da se staklo malo odvojilo od kucista, pa je je nastao luft izmedju?

Vjerovatno,sreca pa se cuje samo u tisini ako igram neku igru ili slicno,posto je zasada samo gornji dio zaslona.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Htc M8

Šta mislite o Spigen SGP masci ?

Kako uopće znat pri naručivanju, da je maska org ?

Npr. link1 i link2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Htc M8

Meni je bas prekjucer doslo Dot View Case ... Narucio sam sa ebay-a za kojih 60-70kn! A prije toga sam koristio onu zastitnu maskicu koju sam dobio uz mob ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice