HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.757
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Htc M8
izvone kaže...

Ma nije bitno, dal je plativa ili ne.

Bitno mi je da je najbolja i da uredno funkcionira na m8.

Za ostalo se ja pobrinem.

13 godina

Dobre su google mape ako imas internet (mozda se moze i bez tako da spremis dio mape za offline use, neznam tocno nisam probao), ako ne ja sam koristio sygic i bio sam prezadovoljan...

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
17 godina
odjavljen
Htc M8

Sygic je navodno dosta dobar, 7 dana traje trial pa se moze i isprobati, a trenutno je neka akcija, cijela Europa stoji 24,99€.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 1
15 godina
Flore kaže...

Dobre su google mape ako imas internet (mozda se moze i bez tako da spremis dio mape za offline use, neznam tocno nisam probao), ako ne ja sam koristio sygic i bio sam prezadovoljan...

Interesira me offline navigacija, znači bez spajanja na net.

15 godina
Htc M8

HTC One M8 Android vs. WP. Veoma zanimljivo

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 16:48 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@zabranjeni ples, Mireo Don't panic.
13 godina
zabranjeniples kaže...
Interesira me offline navigacija, znači bez spajanja na net.

Mireo, hrvatska firma. Vjerojatno najpreciznije mape u Hrvatskoj. Kad im javiš problem ili neku promjenu na cesti, odgovaraju (i ispravljaju) isti dan.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=hr

Možeš i kupiti za sve ostale države, ne znam od koga ih uzimaju.

A jedna od opčenito najpoznatijih aplikacija je Navigon.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=hr

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Htc M8

Dok sam imo iPhone Mireo mi nije opce bio dobar, uvijek je rutu postavljo po nekim ulicicama po kojima prakticki ne mozes proc s autom, pogotovo to postane praksa cim se malo udaljis od centra.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
Imam Mireo DP još od 2011. Prošao sam pola EU i istočnih zemalja, nikad ni najmanji problem, čak i u zabitima. Podrška im je takodjer izvrsna.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Htc M8

Pozdrav, zanima me da li je moguće postaviti recimo, ako u "Kontaktima" imam osobu pod imenom Pero Perić, i sad želim putem govora reći mobitelu "Pozovi Pero Perić" i da telefon uspostavi poziv, dal je to moguće te kako se to u postavkama namjesti ?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav, zanima me da li je moguće postaviti recimo, ako u "Kontaktima" imam osobu pod imenom Pero Perić, i sad želim putem govora reći mobitelu "Pozovi Pero Perić" i da telefon uspostavi poziv, dal je to moguće te kako se to u postavkama namjesti ?

Hvala

Moze se postavit, ali tesko da ce prepoznavat nasa imena, meni nece prepoznat ni mama ako ne izoblicim glas sto je retardirano.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 22:10 (gamer34).
13 godina
Htc M8

Meni npr prek google nowa na lg g3 prepozna tipa Kiki Bobo Mama itd bez problema

Btw one m8 je daleko fluidniji mob od g3 :) 

Kolko je i hardverski ljepsi toliko je i softverski. M7 radi bolje nego ovo sa 3gb rama i bogapitaj cim ne...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nisam koristio Google Now vec dugo pa se mozda nesto poboljsalo, ali meni osobno to nikad nije bas uspjevalo ni na iOS-u ni na Androidu. No nije tesko probat pa neka sam donese zakljucak. I da M8 je puno fludiniji od G3 prvenstveno zbog Sensa koji je najbolji Android skin i jos ga ne gusi beskorisni 2K ekran.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
Htc M8

Evo sad se budim i gledam mobitel. Idem pogledat twitter i odjednom mi se pojavi na ekranu šarena slika. Ono wtf. Maknem idem odgovorit na twit, maknem tipkovnicu opet se pojavi ta slika. Izađem iz twitera mob stoji idle opet ta slika. Upalim ugasim mob, u idelu opet ta slika. Wut tu fuq je s mojim M8 ?

Evo sad i kad zovem ili se javljam automatski je zvucnik upaljen. Vjerojatno sam nesto pokupia, ali ni jedan antivirus mi nije nista nasa :S

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 13:15 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

daklem, jel ima netko slican problem...prije 5-6 dana su mi nestale neke slike sa kontakta...konkretno kontakt od zene...vise nema njene slike, kaj je najbolje i kod nje je nestala moja slika...ima li netk ideju zasto?

svi njeni kontakti na mojem mobu su linkani...od svih drustvenih mreza, brojeva tel i sl...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

I ja imam istih problema na mom htc dedireu 816,mobilnI internet na prekide radi... Kupljen u vipu prije 2 tjedna i neznam sta ucinit. Dali bi se rijesio problem da stavim karticu od tele 2 ili bonbona ?

0 0 hvala 0
14 godina
Da, to je do VIP-a tako da bi se trebalo rijesit.
11 godina
neaktivan
Htc M8

Jel netko zna je li htc m8 kupljen u t mobileu otkljucan ili zaključan i kako to provjeriti najjednostavnije?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Probaj stavit drugu karticu haha :D

14 godina
odjavljen
goxo31 kaže...

Jel netko zna je li htc m8 kupljen u t mobileu otkljucan ili zaključan i kako to provjeriti najjednostavnije?

T Mobile uvijek zaključava, isto kao i VIP. Samo Tele 2 u 90% slučajeva ima otključane mobove.

10 godina
neaktivan

A da probas s drugom mrezom ?

11 godina
neaktivan
Htc M8

Ako je zaključan na T-mobile jel može primati bonbon???

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Da. 

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Evo Windows Phone reviev M8ce.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Od danas sam ponosni vlasnik M8!{#}{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Napisi dojmove 😄

15 godina
Htc M8

Kupio sam ga u Gunmetal grey boji. Brušeni aluminij je prelijep i tek sad, u živo, mogu vidjeti koja je razlika između ovog uređaja i S5, koji straga ima tapacirung Zastave 101! Kamera je vrhunska i moram priznati da je premašila sva moja očekivanja. Ovaj fazon sa senzorom dubine (drugom stražnjom kamerom) zaista radi funkcionalno. Mislio sam da je to neka glupost za tinejdžere ali stvarno dobro  radi. Sense 6 je malo različit u odnosu na M7 ali ništa značajno. Mislim, razlike se odnose na neke sistemske funkcije ali ništa posebno. Zvuk je fenomenalan i konkurencija će se ozbiljno namučiti da stigne HTC po ovom pitanju. Vidim ima i neki  fazon za fitnes i zdravu hranu ali to još nisam stigao pregledati. Znao sam da je telefon dobar ali je premašio sva moja očekivanja. Ukoliko se predomišljate o tome da li kupiti ovaj uređaj ili ne, mogu vam reći samo da ga odmah kupite jer nećete nimalo zažaliti. Bravo HTC!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Kamera je vrhunska

Da je kamera vrhunska, nije.

Ne treba pretjerivati po tom pitanju.

Dal zadovoljava potrebe nekakvog umjerenog korisnika, zadovoljava.

Mene osobno sasvim zadovoljava, s obzirom na pročitane recenzije.

Ali da je vrhunska, nije.

14 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
phoenix2003 kaže...

Kamera je vrhunska

Da je kamera vrhunska, nije.

Ne treba pretjerivati po tom pitanju.

Dal zadovoljava potrebe nekakvog umjerenog korisnika, zadovoljava.

Mene osobno sasvim zadovoljava, s obzirom na pročitane recenzije.

Ali da je vrhunska, nije.

Vrhunska je tako dugo dok ne zumiraš ili ne staviš na veliki monitor s visokom rezolucijom ili ne isprintaš.

15 godina
Deawood kaže...

Vrhunska je tako dugo dok ne zumiraš ili ne staviš na veliki monitor s visokom rezolucijom ili ne isprintaš.

Gledaj, da je slika ok, meni je.

Za moje potrebe i više nego ok.

Također, za moje potrebe gledano, mislim da mnogi od komentatora pretjeruju kad kažu da je kamera škart.

Ali da je kamera vrhunska, nije.

Kad za nešto kažeš da je vrhunsko, onda to treba bit tip-top.

A da ne govorim da ima boljih kamera u svijetu smartphonea.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice