Ma nije bitno, dal je plativa ili ne.
Bitno mi je da je najbolja i da uredno funkcionira na m8.
Za ostalo se ja pobrinem.
Ma nije bitno, dal je plativa ili ne.
Bitno mi je da je najbolja i da uredno funkcionira na m8.
Za ostalo se ja pobrinem.
Dobre su google mape ako imas internet (mozda se moze i bez tako da spremis dio mape za offline use, neznam tocno nisam probao), ako ne ja sam koristio sygic i bio sam prezadovoljan...
Sygic je navodno dosta dobar, 7 dana traje trial pa se moze i isprobati, a trenutno je neka akcija, cijela Europa stoji 24,99€.
Dobre su google mape ako imas internet (mozda se moze i bez tako da spremis dio mape za offline use, neznam tocno nisam probao), ako ne ja sam koristio sygic i bio sam prezadovoljan...
Interesira me offline navigacija, znači bez spajanja na net.
Mireo, hrvatska firma. Vjerojatno najpreciznije mape u Hrvatskoj. Kad im javiš problem ili neku promjenu na cesti, odgovaraju (i ispravljaju) isti dan.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=hr
Možeš i kupiti za sve ostale države, ne znam od koga ih uzimaju.
A jedna od opčenito najpoznatijih aplikacija je Navigon.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=hr
Dok sam imo iPhone Mireo mi nije opce bio dobar, uvijek je rutu postavljo po nekim ulicicama po kojima prakticki ne mozes proc s autom, pogotovo to postane praksa cim se malo udaljis od centra.
Pozdrav, zanima me da li je moguće postaviti recimo, ako u "Kontaktima" imam osobu pod imenom Pero Perić, i sad želim putem govora reći mobitelu "Pozovi Pero Perić" i da telefon uspostavi poziv, dal je to moguće te kako se to u postavkama namjesti ?
Hvala
Pozdrav, zanima me da li je moguće postaviti recimo, ako u "Kontaktima" imam osobu pod imenom Pero Perić, i sad želim putem govora reći mobitelu "Pozovi Pero Perić" i da telefon uspostavi poziv, dal je to moguće te kako se to u postavkama namjesti ?
Hvala
Moze se postavit, ali tesko da ce prepoznavat nasa imena, meni nece prepoznat ni mama ako ne izoblicim glas sto je retardirano.
Meni npr prek google nowa na lg g3 prepozna tipa Kiki Bobo Mama itd bez problema
Btw one m8 je daleko fluidniji mob od g3 :)
Kolko je i hardverski ljepsi toliko je i softverski. M7 radi bolje nego ovo sa 3gb rama i bogapitaj cim ne...
Evo sad se budim i gledam mobitel. Idem pogledat twitter i odjednom mi se pojavi na ekranu šarena slika. Ono wtf. Maknem idem odgovorit na twit, maknem tipkovnicu opet se pojavi ta slika. Izađem iz twitera mob stoji idle opet ta slika. Upalim ugasim mob, u idelu opet ta slika. Wut tu fuq je s mojim M8 ?
Evo sad i kad zovem ili se javljam automatski je zvucnik upaljen. Vjerojatno sam nesto pokupia, ali ni jedan antivirus mi nije nista nasa :S
daklem, jel ima netko slican problem...prije 5-6 dana su mi nestale neke slike sa kontakta...konkretno kontakt od zene...vise nema njene slike, kaj je najbolje i kod nje je nestala moja slika...ima li netk ideju zasto?
svi njeni kontakti na mojem mobu su linkani...od svih drustvenih mreza, brojeva tel i sl...
I ja imam istih problema na mom htc dedireu 816,mobilnI internet na prekide radi... Kupljen u vipu prije 2 tjedna i neznam sta ucinit. Dali bi se rijesio problem da stavim karticu od tele 2 ili bonbona ?
Jel netko zna je li htc m8 kupljen u t mobileu otkljucan ili zaključan i kako to provjeriti najjednostavnije?
Probaj stavit drugu karticu haha :D
Jel netko zna je li htc m8 kupljen u t mobileu otkljucan ili zaključan i kako to provjeriti najjednostavnije?
T Mobile uvijek zaključava, isto kao i VIP. Samo Tele 2 u 90% slučajeva ima otključane mobove.
A da probas s drugom mrezom ?
Ako je zaključan na T-mobile jel može primati bonbon???
Da.
Od danas sam ponosni vlasnik M8!
Napisi dojmove 😄
Kupio sam ga u Gunmetal grey boji. Brušeni aluminij je prelijep i tek sad, u živo, mogu vidjeti koja je razlika između ovog uređaja i S5, koji straga ima tapacirung Zastave 101! Kamera je vrhunska i moram priznati da je premašila sva moja očekivanja. Ovaj fazon sa senzorom dubine (drugom stražnjom kamerom) zaista radi funkcionalno. Mislio sam da je to neka glupost za tinejdžere ali stvarno dobro radi. Sense 6 je malo različit u odnosu na M7 ali ništa značajno. Mislim, razlike se odnose na neke sistemske funkcije ali ništa posebno. Zvuk je fenomenalan i konkurencija će se ozbiljno namučiti da stigne HTC po ovom pitanju. Vidim ima i neki fazon za fitnes i zdravu hranu ali to još nisam stigao pregledati. Znao sam da je telefon dobar ali je premašio sva moja očekivanja. Ukoliko se predomišljate o tome da li kupiti ovaj uređaj ili ne, mogu vam reći samo da ga odmah kupite jer nećete nimalo zažaliti. Bravo HTC!
Kamera je vrhunska
Da je kamera vrhunska, nije.
Ne treba pretjerivati po tom pitanju.
Dal zadovoljava potrebe nekakvog umjerenog korisnika, zadovoljava.
Mene osobno sasvim zadovoljava, s obzirom na pročitane recenzije.
Ali da je vrhunska, nije.
Kamera je vrhunska
Da je kamera vrhunska, nije.
Ne treba pretjerivati po tom pitanju.
Dal zadovoljava potrebe nekakvog umjerenog korisnika, zadovoljava.
Mene osobno sasvim zadovoljava, s obzirom na pročitane recenzije.
Ali da je vrhunska, nije.
Vrhunska je tako dugo dok ne zumiraš ili ne staviš na veliki monitor s visokom rezolucijom ili ne isprintaš.
Vrhunska je tako dugo dok ne zumiraš ili ne staviš na veliki monitor s visokom rezolucijom ili ne isprintaš.
Gledaj, da je slika ok, meni je.
Za moje potrebe i više nego ok.
Također, za moje potrebe gledano, mislim da mnogi od komentatora pretjeruju kad kažu da je kamera škart.
Ali da je kamera vrhunska, nije.
Kad za nešto kažeš da je vrhunsko, onda to treba bit tip-top.
A da ne govorim da ima boljih kamera u svijetu smartphonea.