HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.609
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Htc M8

Prosjek je 2,5 - 3 dana baterija. Nisam neki power user. Normalno koristenje, par poziva, nesto youtuba, steam applikacija radi stalno. Stednja bateriju ukljucena.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Na mom i prethodnom a i novom M7 (kojeg sam dobio zbog ljubičaste kamere) uočio sam da nakon što instaliram određene nove aplikacije baterija počinje brže da se troši. Kada sam te iste aplikacije deinstalirao, potrošnja baterije ponovo je postala normalna. Provjeravao sam i u Androidu što to troši bateriju ali te aplikacije nisu bile prikazane. Znači, u slučaju prevelike potrošnje baterije bilo bi dobro uraditi reset na tvorničke postavke i onda instalirati aplikacije koje su nužne za korištenje a zatim polako instalirati i druge aplikacije i pratiti potrošnju baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Taman išao provjerit za kakav update, kad ono ima (vip).

4.4.3 i još ponešto poboljšanja (wifi, mobilni net.......).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Evo i ja provjerija. Ima 4.4.3 617 mb. Tmobile.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Update na KitKat 4.4.3 dostupan. Mreža VIP, kupljen u HT-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Htc M8
Ajde konacno i taj update. Daj provjerite dali je rijesen problem s mobilnim netom.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
Htc M8

I meni je dossao update, T-mobile mreža...al cu pricekat recenziju! Za sad sve dobro radi, tako da mi se ne zuri

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nakon updatea u kameri manualan mod radi izvrsno. Live view više ne zamrzava sliku na dugim ekspozicijama, već je fluidniji. U dugim ekspozicijama nakon okidanja se prikaže upozorenje da držimo telefon mirno i tek nakon isteka ekspozicije kamera okine. Fluidnost liveviewa nije na razini Nokije pri dugim ekspozicijama , ali je puno bolje nego ranije.
15 godina
Htc M8

Može mi tko reć, kako namjestit zvuk za dolazak sms-a ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 12:55 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc M8

Jel popravljen onaj bug s internetom kod vipa?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Messages > Settings > Notifications

Ain`t nothin` else like L.A.
15 godina
Htc M8

Kakvi su konkretno bili problemi s netom?

Ako se ne varam, govorilo se sa se mobilni podaci ugase/zblokiraju ?

Ja osobno nemam takvih problema (ako se o tome radi), a nalazim se na vipu.

Edit: kasno procitano za sms. Hvala barba pere

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 13:48 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Ja još nisam dobio update :( 

Mreža je tcom hr al je mob kupljen u njemačkoj u vodafonu. Jel ima to kakve veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ja još nisam dobio update :( 

Mreža je tcom hr al je mob kupljen u njemačkoj u vodafonu. Jel ima to kakve veze?

Mislim da ima jer update se obavlja preko CID broja (carrier id), vodafone u njemackoj je valjda stavio svoj neki, vidio sam na xda forumu da postoji VODAP001 cid.

Uredjaji kupljeni u Hr imaju taj neki europski cid (HTC_001 npr...)

Ain`t nothin` else like L.A.
16 godina
Htc M8

Divota ,idem se provozat do njemačke malo po update :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Update ovisi o zemlji iz koje je mobitel i firmi na kojoj se mobitel nalazi(ako je zakljucan na tu mrezu).

Di2 & EPS FTW!
11 godina
neaktivan
Htc M8

Evo ovako. Vecina m8 koji su na vipu imaju problem s internetom i taj problem se ne rjesava ovim zadnjim updateom. Problen je do vipa i NE SALJITE MOBITEL U AGRAM SERVIS jer oni stave neku svoju karticu i njima sve radi tako da ce vam poslati mobitel isti kao sto bi bio a necete ga imati 2 tjedna. Problem ce iskljucivo rjesiti vip nekom od svojih nadolazecih nadogradnji. Isti m8 ne radi na vip mrezi a kada se stavi kartica od npr t-coma radi odlicno. Informacija je iz prve ruke tako da znate. Oni koji imaju m8 na vip mrezi a internet im radi su pravi sreckovici jer takvi su u debeloj manjini. Isti problem su imale i neke strane mreze i u americi i u njemackoj ali su oni za razliku od ovih nasih vipovaca problem uzurbano rjesili. Vip tehnicka podrska usko suraduje sa htc tehnickom podrskom i uocili su problem te ga otklanjaju tako da se nadam da ce nadogradnja jako brzo doci. Ako ne, ili cu ga prodati ili prelazim na drugu mrezu.

1 0 hvala 1
14 godina
izvone kaže...

pa ne mislis valjda da moras biti u njemackoj da bi dobio update ? {#}

14 godina
Igor666 kaže...
izvone kaže...

pa ne mislis valjda da moras biti u njemackoj da bi dobio update ? {#}

Sarkazam.

Inace maloprije me zove mater da je pokupim. Stavim mob u dćep i odem do auta. Izvadim ga i stavim na konzolu a ono mob stalno vrti ukljucivanje iskljucivanje ekrana. Gledam sta mu je. Zaglavila se on/off tipka. Drmam gore, dole, livo desno. Nista neradi. Opalia mobitelom po nozi malo jace i odglavila se. Sad je on/off vrlo plitak i nije labav kao prije.

16 godina
Htc M8

Sarkazam Sheldone! :D

Mada možda da odem tam i stavim vodafonovu karticu?? haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ima li netko link odakle skinuti RUU za VIP verziju One M8? Trenutno imam na njemu t mobille verziju softvera, a VIP karticu.
14 godina
izvone kaže...

Sarkazam Sheldone! :D

Mada možda da odem tam i stavim vodafonovu karticu?? haha

pa to sam i mislio, isto si mogao napisati da otiđes u Australiju..nema razlike

12 godina
Htc M8

Svi znamo da M8 knock funckiju..Ali mozete ga i zakljucati sa double tap, evo kako:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Pozdrav,prijatelj me zamolio da pitam u grupi jesu li ovi problemi za garanciju

1.problem:baterija,izgleda da je stvarno defektna jer ja sam imao također m8(bila je odlična) ali kod njega se jako brzo troši,ugašeno je sve od sinkronizacije,ali mu u 30min ode 3-4% u standbyu,dok se koristi da ne govorim

2.problem:poznata greška-volume rocker,mnogima je u granicama normale ali kod njega kao da želi ispasti tipka iz kučišta(mislim da to nije baš normalno)

3.problem:ekran,ekran kao da nije dobro zaljepljen,da se stisnuti čak i do 1mm u kučište skupa sa onim plastičnim rubom(u procesu se na rubovima i boja preljeva)

e sad prijateljevo i moje pitanje je jeli taj uređaj za garanciju,jer naime uređaj je star svega 2 tjedna i prijatelj to nije skužio dok mu ja nisam ukazao na te sitnice,hoće li oni raskopati u servisu mobitel ili ide neki zamjenski(jer ako će ga ostvarati sumnjam da će ispraviti greške koje su već trebale biti ispravljene od početka)

hvala na svakom savjetu

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 18:44 (Shaka111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@Shaka111 Ja sam imao jedino problem s ekranom. Također ga se moglo utoynuto u kućištr. Zamijenjeno mi je kućište i sad je ok. Jedino prolazi da ti ne oštete poklopce zvučnika. Meni su ih oštetili pa su ih zamijenili nakon reklamacije.
14 godina
Shaka111 kaže...

Pozdrav,prijatelj me zamolio da pitam u grupi jesu li ovi problemi za garanciju

1.problem:baterija,izgleda da je stvarno defektna jer ja sam imao također m8(bila je odlična) ali kod njega se jako brzo troši,ugašeno je sve od sinkronizacije,ali mu u 30min ode 3-4% u standbyu,dok se koristi da ne govorim

2.problem:poznata greška-volume rocker,mnogima je u granicama normale ali kod njega kao da želi ispasti tipka iz kučišta(mislim da to nije baš normalno)

3.problem:ekran,ekran kao da nije dobro zaljepljen,da se stisnuti čak i do 1mm u kučište skupa sa onim plastičnim rubom(u procesu se na rubovima i boja preljeva)

e sad prijateljevo i moje pitanje je jeli taj uređaj za garanciju,jer naime uređaj je star svega 2 tjedna i prijatelj to nije skužio dok mu ja nisam ukazao na te sitnice,hoće li oni raskopati u servisu mobitel ili ide neki zamjenski(jer ako će ga ostvarati sumnjam da će ispraviti greške koje su već trebale biti ispravljene od početka)

hvala na svakom savjetu

Ja ti samo mogu preporucit da mobitel prije slanja detaljno poslikate jer nebi bilo prvi put da ga u Agramu ostete.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
Htc M8

Evo da se i ja pridružim potpuno neplanirano.

Imao sam non stop probleme sa M7 (non stop mi uvaljivali na servisu očito loše refurbe kao zamjene) i odobrili mi u Agram-u zamjenu uređaja za neki drugi pa sam nadoplatio 500kn i uzeo M8.

Planirao sam uzet LG G3 ali nisam mogao jer je taj model jeftiniji u Tele2 od M7 100-200kn a morao sam uzet nešto za istu cijenu ili skuplje pa sam birao između SGS 5, Note 3 i ovog.. za mene no-brainer jer nisam baš fan Samsunga.

Po viđenom zasad u ovih par dana nisam pogriješio nikako, najviše mi se baterija sviđa zasad, ogromna razlika u usporedbi sa starim One, na prvom ciklusu sam izvukao oko 7 i pol sati SOT uz dva dana korištenja - brutalno.

Ne znam kakav je to sorcery ali nadam se da će nastavit tako. {#}

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Jedan problem imam:ubacio sam u m8 sd karticu od 16GB,class 10, međutim ne dozvoljava mi premještanje file-ova s memorije telefona na nju, putem ESFileExplorera, dok obratno može.Da li je uzrok što sam je upiknuo a  da je nisam formatirao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 15:15 (krklec).

0 0 hvala 0
16 godina

Premještanje/brisanje/preimenovanje fileova radi sa defaultnim File Managerom od HTC-a koji je došao sad u ovom 4.4.3 update-u.

Google je sj*bao sd kartice s Kitkatom pa više ni jedan file manager nema write permission, doduše inače se lako sredi sa rootom ali u ovom slučaju HTC je dao svoje rješenje.

Disregard the constabulary.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 15:20 (nontryer).
11 godina
neaktivan

Hvala drug.Evo odradio sam update na 4.4.3 i sada htc-ov file manager dozvoljava manipuliranje file-ovima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice