Imam ga jedno 2 tjedna.Nevjerovatno kvalitetna maska, zaslužuje biti na M8 :-) Zbilja je velika razlika u kvaliteti između kvalitetnih maski i onih od par eura.Ako imaš kakvih pitanja, pitaj.Inače slobodno odma naruči, oduševit češ se.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ga jedno 2 tjedna.Nevjerovatno kvalitetna maska, zaslužuje biti na M8 :-) Zbilja je velika razlika u kvaliteti između kvalitetnih maski i onih od par eura.Ako imaš kakvih pitanja, pitaj.Inače slobodno odma naruči, oduševit češ se.
Odakle si naručio ?
Kako znam da naručujem org, a na nekakvu nekvalitetnu kopiju te maske ?
Vidim da ovaj prodaje po 60kn, pa pitam.
Odakle si naručio ?
Kako znam da naručujem org, a na nekakvu nekvalitetnu kopiju te maske ?
Vidim da ovaj prodaje po 60kn, pa pitam.
60 kn nije prava cijena sigurno.Jer ja sam je platio 20 dolara, što je tipična cijena spiegela.Ebay, trusted seller.
Ono što će ti se dogoditi ako imaš onu stock maskicu (bez rupe za volume rocker nego mali sloj gume iznad njega) je to da će ti se volume rocker razmrdati, wiggle, kako god želiš.
Nemoj se ljutiti, ali zanima me dali si ti na kakvim opojnim sredstvima? Kakve gay maskice? Imam onu sivu (90% translucent) koju dobiješ s mobom, ne vidim što je tu gay. I maskice služi za zaštitu, a ne za "look".
čak se u djelomično slažem sa kolegom maske jako narušavaju cijelu estetiku uređaja,ali imaju maske i svojih dobrih strana,ako imaš neki hobi koji zahtijeva fizičku aktivnost ili radiš neki fizički posao uvijek postoji mogućnost padova i grebanja od kojekakvih predmeta pa je uvijek zgodno imati nekakvu masku za zaštitu
Slažem se, maske jako narušavaju izgled mobitela, pogotovo na jako lijepim kao Xperia Z seriji i HTC One seriji, ali bolje je zaštiti skupi mobitel pod cijenu da je trunčicu ružniji i gubi se onaj dobar feel u rukama. Ja ga doma imam bez maskice, ali kad sam na poslu uvijek ju imam. Bolje da ne kažem koliko si je puta naš radnik puta slupao staklo na iPhoneu zato jer nema maskicu...
Nažalost, danas su mobiteli sve većih dimenzija.
Po meni, pogotovo za osobe koji više barataju uređajem (iz đepa u đep, iz torbe u torbu i sl, s police na policu, pod utjecajem alkohola ), radije zaštitit uređaj nekakvom kvalitetnom maskom, nego kasnije žalit za udubljenjima/ogrebotinama i sl.
Da je mobitel bez maske lijep, je.
Ali da je takav uređaj skupa igračka, također je.
Pa tko voli nek izvoli.
Za ove koji nisu dobilii jos 4.4.3 danas sam zvao HTC i rekli su mi da u roku od 2 tjedna bi trebali to dobiti,iako nije bas neki precizan rok.
Kako vama kamera radi? Meni je na XZ radila daleko daleko glađe nego na Oneu, iako sporije okida na XZ.
Ekipa ne znam dal ste dobijali danas kakav update softvera ?
Meni je stigla inačica 2.22.401.5 (vip).
Kolko sam uspio pohvatat, radi se o nekakvom poboljšanju GPS-a.
Nadam se da se ovim riješava data problem na Vip mreži.
edit:noup, i dalje isti problem.
Nadam se da se ovim riješava data problem na Vip mreži.
edit:noup, i dalje isti problem.
Problem bude rijesen onda kad/ako VIP porikta postavke za mobilne podatke na svojoj infrastrukturi.
Prosječan korisnik nema pojma u čemu je razlika između Androida i WP-a. Genijalan potez HTC-a. Prodaće još više najboljeg smartphone-a a uz to nosiće reputaciju najboljeg telefona sa WP.
UPDATE: M8 je zvanično najbrži smartphone na WP! Počeo sam razmišljati o njemu kao svom budućem smatphone-u....
Evo dosao mi je napokon 4.4.3 update,pa svi koji nisu neka probaju sada mozda i njima je dosao :)
Došao je da,i vidim da sada zmiga mala led lampica kod gornjeg zvucnika kada imam poruku...lajkam :D
Došao je da,i vidim da sada zmiga mala led lampica kod gornjeg zvucnika kada imam poruku...lajkam :D
Pa to je radilo i na M7 4.4.2 sense 5.5!
ja to do danasnjeg updatea nisam imao i novo mi je,a M7 nisam imao
Jesi imao samo je trebalo uključiti pod Settings/Display, gestures..../Flash indicator (ili tako nekako)
Baš sam kopao po postavkama i nisam naletio na to,sorry,izgleda da je moja pogreska
Gotovo mjesec dana ViP zateze prodaju M8 zbog problema s internetom. Zbilja zalosno
Gotovo mjesec dana ViP zateze prodaju M8 zbog problema s internetom. Zbilja zalosno
imaju oni problem od kak su ga poceli prodavati... negdje u 5. mjesecu se vec primjetilo... jos pol godine nek zavlace, ne budu ni morali nikakav problem popraviti... najlakse se praviti grbav...
Sve sam vise uvjeren da imaju neko smeće od opreme koje se uopce ni ne da konfigurirati, jer mi je tesko za povjerovati da bas nitko tam nije sposoban da rijesi problem u kratkom roku.
Ima li tko da koristi kakvu navigaciju ?
Koja bi bila najbolja, ako ste ih probali više ?
Ima li tko da koristi kakvu navigaciju ?
Koja bi bila najbolja, ako ste ih probali više ?
besplatno se neces usrecit,nav free najblizi al puno gresaka.
Plative je imao garmin,neznam daj je jos dostupan.