HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.732
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Htc M8
zabranjeniples kaže...

Šta mislite o Spigen SGP masci ?

Kako uopće znat pri naručivanju, da je maska org ?

Npr. link1 i link2

Imam ga jedno 2 tjedna.Nevjerovatno kvalitetna maska, zaslužuje biti na M8 :-) Zbilja je velika razlika u kvaliteti između kvalitetnih maski i onih od par eura.Ako imaš kakvih pitanja, pitaj.Inače slobodno odma naruči, oduševit češ se.

15 godina
Branimir82 kaže...

Imam ga jedno 2 tjedna.Nevjerovatno kvalitetna maska, zaslužuje biti na M8 :-) Zbilja je velika razlika u kvaliteti između kvalitetnih maski i onih od par eura.Ako imaš kakvih pitanja, pitaj.Inače slobodno odma naruči, oduševit češ se.

Odakle si naručio ?

Kako znam da naručujem org, a na nekakvu nekvalitetnu kopiju te maske ?

Vidim da ovaj prodaje po 60kn, pa pitam.

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Branimir82 kaže...

Odakle si naručio ?

Kako znam da naručujem org, a na nekakvu nekvalitetnu kopiju te maske ?

Vidim da ovaj prodaje po 60kn, pa pitam.

60 kn nije prava cijena sigurno.Jer ja sam je platio 20 dolara, što je tipična cijena spiegela.Ebay, trusted seller.

14 godina
Htc M8

evo van maskica za ekran.

jedino neznam dostava i ostalo.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Htc M8
Dobio jucer sluzbeni m8 nakon sto sam dugo vremena imao sluzbeni m7 koji je bio ok bilo je sad pred kraj par problema. Ovaj je za sad ok nisam uocio nikakve probleme al ako ce ih bit prvi cu ga popljuvati ovako skupi telefon nesmije imat nit najmanju manu. Vidim da problema ima i to dosta opet su neki luftovi na kucistu u igri isto kao i na m7 gubi se mobilna mreza ja sam na tmobile kolko sam vidio to se dogada na vipu,pljuje se po kameri to me ne dira jer je na m7 nisam upalio dva puta imam svoj privatni mobitel za te stvari.

0 5 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ono što će ti se dogoditi ako imaš onu stock maskicu (bez rupe za volume rocker nego mali sloj gume iznad njega) je to da će ti se volume rocker razmrdati, wiggle, kako god želiš. 

0 0 hvala 0
12 godina
Htc M8
Ma kakve maskice to mo je gay a i nije mobitel kupio mene nego ja njega.

2 8 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Nemoj se ljutiti, ali zanima me dali si ti na kakvim opojnim sredstvima? Kakve gay maskice? Imam onu sivu (90% translucent) koju dobiješ s mobom, ne vidim što je tu gay. I maskice služi za zaštitu, a ne za "look". 

6 0 hvala 0
12 godina
Htc M8
Nisam ja na nicem oprosti ako sam te uvrijedio ali sta ce mi to? Samo narusava izgleda telefona. Ista stvat kao i kad kod nekog vidim deku na trosjedu ili prwsvlake u autu. Al gle svako ima svoje misljenje i ukuse.

5 3 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...
Nisam ja na nicem oprosti ako sam te uvrijedio ali sta ce mi to? Samo narusava izgleda telefona. Ista stvat kao i kad kod nekog vidim deku na trosjedu ili prwsvlake u autu. Al gle svako ima svoje misljenje i ukuse.

čak se u djelomično slažem sa kolegom maske jako narušavaju cijelu estetiku uređaja,ali imaju maske i svojih dobrih strana,ako imaš neki hobi koji zahtijeva fizičku aktivnost ili radiš neki fizički posao uvijek postoji mogućnost padova i grebanja od kojekakvih predmeta pa je uvijek zgodno imati nekakvu masku za zaštitu

14 godina
odjavljen
Htc M8

Slažem se, maske jako narušavaju izgled mobitela, pogotovo na jako lijepim kao Xperia Z seriji i HTC One seriji, ali bolje je zaštiti skupi mobitel pod cijenu da je trunčicu ružniji i gubi se onaj dobar feel u rukama. Ja ga doma imam bez maskice, ali kad sam na poslu uvijek ju imam. Bolje da ne kažem koliko si je puta naš radnik puta slupao staklo na iPhoneu zato jer nema maskicu...

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Nažalost, danas su mobiteli sve većih dimenzija.

Po meni, pogotovo za osobe koji više barataju uređajem (iz đepa u đep, iz torbe u torbu i sl, s police na policu, pod utjecajem alkohola {#}), radije zaštitit uređaj nekakvom kvalitetnom maskom, nego kasnije žalit za udubljenjima/ogrebotinama i sl.

Da je mobitel bez maske lijep, je.

Ali da je takav uređaj skupa igračka, također je.

Pa tko voli nek izvoli.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Za ove koji nisu dobilii jos 4.4.3 danas sam zvao HTC i rekli su mi da u roku od 2 tjedna bi trebali to dobiti,iako nije bas neki precizan rok.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
odjavljen
HTC One M8

Kako vama kamera radi? Meni je na XZ radila daleko daleko glađe nego na Oneu, iako sporije okida na XZ. 

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Ekipa ne znam dal ste dobijali danas kakav update softvera ?

Meni je stigla inačica 2.22.401.5 (vip).

Kolko sam uspio pohvatat, radi se o nekakvom poboljšanju GPS-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 23:01 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam ga također dobio.
13 godina
neaktivan
Htc M8

Nadam se da se ovim riješava data problem na Vip mreži.

edit:noup, i dalje isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 15:24 (Branimir82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Branimir82 kaže...

Nadam se da se ovim riješava data problem na Vip mreži.

edit:noup, i dalje isti problem.

Problem bude rijesen onda kad/ako VIP porikta postavke za mobilne podatke na svojoj infrastrukturi.

16 godina
Htc M8

Predstavljen je One M8 sa WP.

Nije da sam fan WP, ali mogućnost igranja s dual bootom kao na mom starom HD2 bi bila preepic.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Prosječan korisnik nema pojma u čemu je razlika između Androida i WP-a. Genijalan potez HTC-a. Prodaće još više najboljeg smartphone-a a uz to nosiće reputaciju najboljeg telefona sa WP.

UPDATE: M8 je zvanično najbrži smartphone na WP! {#}  Počeo sam razmišljati o njemu kao svom budućem smatphone-u....

http://www.wpcentral.com/comment/1225148

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 20:50 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo dosao mi je napokon 4.4.3 update,pa svi koji nisu neka probaju sada mozda i njima je dosao :)

Di2 & EPS FTW!
16 godina
Htc M8

Došao je da,i vidim da sada zmiga mala led lampica kod gornjeg zvucnika kada imam poruku...lajkam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

Došao je da,i vidim da sada zmiga mala led lampica kod gornjeg zvucnika kada imam poruku...lajkam :D

Pa to je radilo  i na M7 4.4.2 sense 5.5!

16 godina
Htc M8

ja to do danasnjeg updatea nisam imao i novo mi je,a M7 nisam imao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Jesi imao samo je trebalo uključiti pod Settings/Display, gestures..../Flash indicator (ili tako nekako)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Baš sam kopao po postavkama i nisam naletio na to,sorry,izgleda da je moja pogreska

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Gotovo mjesec dana ViP zateze prodaju M8 zbog problema s internetom. Zbilja zalosno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PiXeLsss kaže...

Gotovo mjesec dana ViP zateze prodaju M8 zbog problema s internetom. Zbilja zalosno {#}

imaju oni problem od kak su ga poceli prodavati... negdje u 5. mjesecu se vec primjetilo... jos pol godine nek zavlace, ne budu ni morali nikakav problem popraviti... najlakse se praviti grbav...

Sve sam vise uvjeren da imaju neko smeće od opreme koje se uopce ni ne da konfigurirati, jer mi je tesko za povjerovati da bas nitko tam nije sposoban da rijesi problem u kratkom roku.

15 godina
Htc M8

Ima li tko da koristi kakvu navigaciju ?

Koja bi bila najbolja, ako ste ih probali više ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Ima li tko da koristi kakvu navigaciju ?

Koja bi bila najbolja, ako ste ih probali više ?

besplatno se neces usrecit,nav free najblizi al puno gresaka.

Plative je imao garmin,neznam daj je jos dostupan.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice