HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Htc M8
pasko kaže...

ne klima se ni power tipka

ni volume tipka

ne grije se nista

a i svi problemi sa mobilnim internetom su nestali

od kad sam raskinuo sa Vip-om ( totalna nekompatibilnost opreme izmedu baznih stanica i M8 )

i preselio broj u Bonbon ( uzeo preplatu i vrlo veliki internet 5GB po ful brzini 4G )

telefon je sad super

Zvuči primamljivo, pogotovo s tim da se može dobit u pola cijene paket, pa me ispada 65kn/mj sa 50min, 150sms i 5gb.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
16 godina
odjavljen
Htc M8

Da, a brzina nam je (i ja sam na bonbonu i u pagu) čitavih 0,75 downloada i 1,5 uploada.... :/ dok sam bio na vipu 13 - 18 DL i 3-5 UP

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Htc M8

S obzirom da na Vipu jedva radi bolje je i 1mbit od Vipovih 15mbit.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

citam vec par dana oko ovog moba i onda naletim na ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656&page=58
da li ima takvih problema kod nas , pogotovo ovo sa ekranom i resetkama kod zvucnika ?

edit: slika
http://i.imgur.com/FMksikq.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 21:13 (twingley).

0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Da, a brzina nam je (i ja sam na bonbonu i u pagu) čitavih 0,75 downloada i 1,5 uploada.... :/ dok sam bio na vipu 13 - 18 DL i 3-5 UP

Zavisi gdje si, meni je na M7 na bonbonu brzina odlična. Gledam sad u Speedtestu rezultate, od 40ak u zadnjih 2 mjeseca imam jedan na 4Mbps, jedan na 6, a svi ostali su preko 8, pa sve do 35. Većinom su u Crikvenici i okolici, ali ima ih i po drugim gradovima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
odjavljen
Htc M8

...u pagu na pagu

sve bonbon sve bonbon
zadnja 2 su vip zadnja 2 su vip
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
twingley kaže...

citam vec par dana oko ovog moba i onda naletim na ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656&page=58
da li ima takvih problema kod nas , pogotovo ovo sa ekranom i resetkama kod zvucnika ?

edit: slika
http://i.imgur.com/FMksikq.jpg

Imam ja to kao na slici. Ali ne vidi se, samo se osjeti mrvica kad se prode prstom.

14 godina
Htc M8

Danas sam otišao podići M8 sa servisa jer je ekran nakon zagrijavanja kućišta počeo usjedati u aluminijski okvir što bi moglo dovesti do pucanja ekrana.  Nakon 7 dana u servisu, danas dođem u Agram, kad ono iznenađenje, poklopci zvučnika izderani nepažljivim otvaranjem kao i ona tanka plastična trakica između ekrana i aluminijskog kućišta. Totalno neprihvatljivo. Naravno, ja sam donio uređaj bez ijedne crtice. Nisam ga niti htio odnijeti već sam rekao da to riješe i da želim uređaj natrag u stanju kakvom je bio. 

Jedini dokaz da je mob došao neoštećen jest potvrda o predaji u servis gdje u rubrici "Vidljiva oštećanja:" ne stoji ništa. 

Je li to dovoljno da u slučaju komplikacije situacije tražim novi uređaj? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Upravo ti je ta činjenica da nije bilo vidljivih oštećenja dovoljna. Traži novi uređaj.
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
pasko kaže...

Decki imam malih problema sa HTC M8 i Vipnet-om

telefon radi vrhunski ali imam problem sa mobilnim internetom

postavke Apn-u su u redu jer ih kupi sa nove nano kartice koju sam prilikom kupnje zamjenio

a greska je sljedeca upalim mobilni internet sve super radi par minuta i onda samo stane oznaka H i jacina signala

su normalno prikazani znaci signala ima super

i samo radi strelica za slanje ali koda blokira primanje podataka i tako radi oko 15-30 sec i onda opet internet krene

kod wifi nema frke nego samo kod mobilnog neta

ima li jos mozda ovakav problem i kako to rijesit

nazvao sam vip i odgovor je odnesi na servis {#}

imam isito problem kao i ti..danas su me zvali iz VIP-a i rekli da zadnji update ometa data connection na M8 i da ga treba odnijeti na servis da ga oni downgrade software-a tada će opet sve perfektno raditi..

e sad meni se to neda jer trebam cekati,jer zna to netko napraviti ili staviti neki tutorijal?

Jer to ce trajati 2-3 tjedna a ovako tko zna cackati moze za 15-tak minuta to napraviti..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 16:51 (manipulator).
15 godina
Htc M8

seru i prije update je radio ista sranja

jos i gore

tako da do sljedeceg update nema pomoci

zanimljivo to se dogada samo na vipu

na t-mobile,bonbon,tele 2

nema problema

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Htc M8

Kupite unlock code i predjite u drugu mrezu, valjda ste (bar neki) ponistili ugovor sad kad ste mogli.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 19:41 (Edge).

1 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Zna li netko, kako maknut onaj sat sa vremenskom prognozom sa zaslona otključavanja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Edge kaže...

Kupite unlock code i predjite u drugu mrezu, valjda ste (bar neki) ponistili ugovor sad kad ste mogli.

Pa ja sam prekinuo ugovor u t-mobileu i presao na vip kao i moja zena..

Ona je uzela samsung S5 i njoj prefektno radi net, a meni steka..

Vip + m8 nevalja...oni su nesto sa modulima u telefonu shebali..

13 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Edge kaže...

Pa ja sam prekinuo ugovor u t-mobileu i presao na vip kao i moja zena..

Ona je uzela samsung S5 i njoj prefektno radi net, a meni steka..

Vip + m8 nevalja...oni su nesto sa modulima u telefonu shebali..

Nije samo Vip, isti problem ima recimo Verizon, dakle nije samo lokalni problem.

15 godina
Imate po netu, problem je u dijelu opreme na repetitorima vezano za nove LTE protokole. Rijesiti ce se updateom of HTCa iducim.
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
sardax kaže...
Imate po netu, problem je u dijelu opreme na repetitorima vezano za nove LTE protokole. Rijesiti ce se updateom of HTCa iducim.

ma citao sam o tome,njima je problem rijesen u roku od dva dana,ovi nasi panjevi nista nerade,samo bleje po uredima..

Ne bude li radio kako treba poslije servisa uzet cu ono sranje od samsunga S5 kao i zena i mirno surfati bez problema..

13 godina
neaktivan
Htc M8

Planira mi cura kupiti novi mob i ja bi joj preporucio ovaj. Možete mi reci samo jel dobra baterija i di da ga kupi a da ne uzima kod operatera? Hvala 

0 0 hvala 0
11 godina
skank666 kaže...

Bonbon 4G, Osijek istocni dio grada, jucer izmjerio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 23:51 (ocean77).
11 godina
neaktivan

trebam pomoć!!!

želim kupiti mobitel i dvoumim se između htc desire 816 i samasunga galaxya s3, pa ako ko ima kakav savjet {#}

11 godina
neaktivan
Htc M8

Pozz ljudi. Evo da i ja podjelim svoje iskustvo. M8 kupljen u Vipu prije cca mjesec dana. Imam isto ono izbocenje na donjoj strani ali stvarno je neprimjetno jer da nisam tu procutao da postoji nebih ga ni skuzio. Kao drugo ista stvar mi se dogada s internetom i najvjerovatnije i je greska od vipa tj. izmedu neke vrste kompatibilnosti izmedu vipa i m8 ali ne vjerujem da je greska do pokrivenosti mreze. Dosta putujem i problem mi se dogadao u Zagrebu, Cakovcu, Slavonskom Brodu, Pozegi, Nasicama i Osijeku ( drugim rjecima gdje god sam bio). Mjenjao sam internet postavke, mjenjao nano sim karticu, zvao sluzbu za korisnike par puta i nista. Svaki puta isto, zamrzne mi mreza iako ne pokazuje da je pukla i moram ugasiti pa upaliti mobilne podatke da proradi. Hahaha evo upravo sada mi se to desilo. Dode mi da napravim istu stvar kao i padobranac ali strpiti cu de jos malo. Jedino sto sam uspio u vipovoj tehnickoj podrsci predbiljeziti se na neki nacin za rjesavanje pogreske ali cisto sumnjam da ce oni nesto svakome pojedinacno napraviti. A kao sto je netko rekao, ja mislim da ovi u vipu svi znaju za problem ali se prave blesavi. Pricekat cu jos nekih mjesec dana i ako ne poprave adio m8. Usput ogroman sam HTC fan ali sam i misljenja da telefon od par milja kuna mora raditi besprijekorno. Jos da se na kraju dotaknem kamere. Tko kupuje mob zbog kamere neka ne kupuje M8. Ne kazem da je losa ali u konkurenciji s5, g3, z2 i 5s je najlosija ali jos uvijek jako dobra. I molim vas.... Koji mobitel nemoze uslikati tekst na papiru.... Omg.... Naravno da svaki moze. Mogao je i moj desire prije par god i one x pa moze i m8. Kazem kamera je dobra, mogao bih cak reci i vrlo dobra ali u nabrojanoj konkurenciji je najlosija. Pozz svima i nadam se da nisam bio predosadan i prenaporan. Ako jesam, isprike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 18:39 (James_Semaj).

4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
James_Semaj kaže...

Pozz ljudi. Evo da i ja podjelim svoje iskustvo. M8 kupljen u Vipu prije cca mjesec dana. Imam isto ono izbocenje na donjoj strani ali stvarno je neprimjetno jer da nisam tu procutao da postoji nebih ga ni skuzio. Kao drugo ista stvar mi se dogada s internetom i najvjerovatnije i je greska od vipa tj. izmedu neke vrste kompatibilnosti izmedu vipa i m8 ali ne vjerujem da je greska do pokrivenosti mreze. Dosta putujem i problem mi se dogadao u Zagrebu, Cakovcu, Slavonskom Brodu, Pozegi, Nasicama i Osijeku ( drugim rjecima gdje god sam bio). Mjenjao sam internet postavke, mjenjao nano sim karticu, zvao sluzbu za korisnike par puta i nista. Svaki puta isto, zamrzne mi mreza iako ne pokazuje da je pukla i moram ugasiti pa upaliti mobilne podatke da proradi. Hahaha evo upravo sada mi se to desilo. Dode mi da napravim istu stvar kao i padobranac ali strpiti cu de jos malo. Jedino sto sam uspio u vipovoj tehnickoj podrsci predbiljeziti se na neki nacin za rjesavanje pogreske ali cisto sumnjam da ce oni nesto svakome pojedinacno napraviti. A kao sto je netko rekao, ja mislim da ovi u vipu svi znaju za problem ali se prave blesavi. Pricekat cu jos nekih mjesec dana i ako ne poprave adio m8. Usput ogroman sam HTC fan ali sam i misljenja da telefon od par milja kuna mora raditi besprijekorno. Jos da se na kraju dotaknem kamere. Tko kupuje mob zbog kamere neka ne kupuje M8. Ne kazem da je losa ali u konkurenciji s5, g3, z2 i 5s je najlosija ali jos uvijek jako dobra. I molim vas.... Koji mobitel nemoze uslikati tekst na papiru.... Omg.... Naravno da svaki moze. Mogao je i moj desire prije par god i one x pa moze i m8. Kazem kamera je dobra, mogao bih cak reci i vrlo dobra ali u nabrojanoj konkurenciji je najlosija. Pozz svima i nadam se da nisam bio predosadan i prenaporan. Ako jesam, isprike.

Imas pravo sto se mreze tice, imam iz pozdanih izvora iz vip-a da je stvar u mrezi... Navodno nesto u vezi power savinga i navodno nije samo HTC M8 u problemima zbog toga, sve sta mi je mogao reci je da ce biti "uskoro" rijeseno :/
ako nista drugo barem nije stvar u nasem HTC-u :P

14 godina
Jel rijeseno sto od tih problema s internetom? Jako mi se svida uredaj, ali taj problem traje i traje i kako se meni cini ako ga dosad nisu rijesili onda ga niti ne planiraju.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
gamer34 kaže...
Jel rijeseno sto od tih problema s internetom? Jako mi se svida uredaj, ali taj problem traje i traje i kako se meni cini ako ga dosad nisu rijesili onda ga niti ne planiraju.

Internet je problem samo na vipu. Ako si na nekom drugom operateru slobdno uzimaj.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
14 godina
Problem je sto sam na vipu i ne planiram mjenjat operatera posto tu imam odlicnu tarifu.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Htc M8

Baš sam ga malo držal u ruci,  uspoređujući s N5 i nije tak veliki, kolko se čini na papiru relativno je lagan s obzirom na masu od 160g.

Nego, dal li ste zadovoljni s fotićem?

Baterija bi trebala bit odlična, čitajući rivjue, hvale ju dosta...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Baš sam ga malo držal u ruci,  uspoređujući s N5 i nije tak veliki, kolko se čini na papiru relativno je lagan s obzirom na masu od 160g.

Nego, dal li ste zadovoljni s fotićem?

Baterija bi trebala bit odlična, čitajući rivjue, hvale ju dosta...

Meni je baterija dosta slaba, 2.5-3.5h screen on.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Define Mini
17 godina
8ax kaže...

Ok, za kameru sam našel i nije se baš proslavila opće..

AL za bateriju mi je čudno, pa vele da je dobra i rivjui i iskustva korisnika..

Kod tebe nekaj ne štima, nekaj ti gadno troši bateriju, pa ja više dobijem SOTa s N5 koji ipak ima manju bateriju, a s tim još da M8 ima power saver opcije i to jako dobre; pa vjerojatno i otud dobri rezultati sa M8..

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 21:02 (zvonac).
12 godina
zvonac kaže...
8ax kaže...

Ok, za kameru sam našel i nije se baš proslavila opće..

AL za bateriju mi je čudno, pa vele da je dobra i rivjui i iskustva korisnika..

Kod tebe nekaj ne štima, nekaj ti gadno troši bateriju, pa ja više dobijem SOTa s N5 koji ipak ima manju bateriju, a s tim još da M8 ima power saver opcije i to jako dobre; pa vjerojatno i otud dobri rezultati sa M8..

Nezz kakav ovaj defektan mob ima...kod mene drzi od 1d i 17h - 2d i 15h! Kamera nije losa...al mogla je bit bolja

15 godina
neaktivan
Htc M8

Meni izdrži od jutra do navečer taman, sve štednje isključene; bluetooth, wifi, 4g uvijek on, pola dana na poslu muzika sa soundclouda stream a ostalih pola dana pričam i konstantno tipkam na whatsapp-u i svjetlina na 100% uvijek... Mislim da je to sasvim zadovoljavajuće...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice