- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e to je već OK...
Najsmješnije je što kameru ne koristim puno po danu ali prevečer sa frendovima i tako to koristim najviše.
Pored sebe imam trenutno one m7 m8 i xperiu z1
Xperia z1 ima neupitno bolju kameru za po danu, ali m8 jednostavno vidi sve normalno gdje xperia nista ne vidi. I cim ne budu perfect lightning conditioni noise se povecava užasno.
Ostavljam si od ova tri m7 jer je najkompaktniji i leti na senseu 6 ko m8. Ali kamera na oneu ne zaslužuje toliko bashanja koliko dobiva. Kamera je hit or miss. Meni je super za moje potrebe, tebi nije. Ima stvarno ludih funkcija, okida lightning fast te je fokus brz. Navecer vidim pijane frendove na fotkama i to mi je bitno :P
btw evo prilozena slika s webcama da ne bi bilo da sam sroljo :P
Čisto da vas obavjestim da sam riješio problem sa prekidanjem mobilne veze....a i kamera mi se čini da je sad "nešto" bolja.
Ak koga zanima kaj je bilo....zamjenio sam M8 sa LG G3
Čisto da vas obavjestim da sam riješio problem sa prekidanjem mobilne veze....a i kamera mi se čini da je sad "nešto" bolja.
Ak koga zanima kaj je bilo....zamjenio sam M8 sa LG G3
i kakvi su prvi dojmovi?

Mob se nenormalno grije i guta bateriju kod snimanja Full HD videa 60 fps. Naime bio sam jučer na Top Gear live show-u (spektakl) i imao sam 55% baterije. U normalnom slučaju izdržala bi do drugog dana do podneva,da sam ugasio internet i dulje. Ali sa par snimki je pala na 30 a do kraja showa na 5%. Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio. Hvala bogu pa je ovih 5% na saveru izdržalo bez problema dok sam došao kući. Što se pak grijanja tiče bio je na 45 stupnjeva pa je u međuvremenu,kada se nije snimalo bio na podu između nogu i hladio se pošto je bila metalna konstrukcija LOL .Nikad mi se nije pregrijao ko sada. Neki dan je bio u autu ostao na suncu pa je do 37 došao.
Video je ok kvalitete,probjem je kada naglo se pojavi svjetlost (tipa plamen) onda zamuti cijeli video i mora se opet tražiti fokus.
...
Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio.
...
Postoji mogućnost da se ovo pojavi negdje online? :D
Moguće na youtube-u, a ja sam se smijao ko konj pa me sram hahaha a i BBC brani stavljanje videa. probat ću stavit kada su autima igrali nogomet. Imam cijelu utakmicu cca 10 min pa ako odlučim danas uploadat javim :)
Još su mi i platili naknadu za pretrpljene boli sa M8...
Prvi dojmovi za G3 na njegovoj temi.
Jel jos nekome pukla HTC-ova maskica kod utora za slusalice i usb? Meni je nakon 3 tjedna koristenja pukla i mob ispao iz nje...
ja sam isto sa škaram odrezao onaj poklopac jer se više nije mogao zaklopiti.
nakon nekog vremena mi je pukla na istom dijelu kao i tebi jer sam ga stalno vadio i natrag stavljao u maskicu.
evo već cca 2 tjedna ga nosim bez ičega :)
ajd nek neko slika koji A4 papir s tekstom da vidim kako izgledaju slike.
Slike su jako lose, na drugoj je tekst necitljiv. Kaj ne moze bolje? Nisam znao da je tako losa kamera..
Pa i bug ti kompresira slike, tako da sve ode izgleda lošije.
To je vec puno bolje, ali tekst je jos uvijek mutnjikav, jel to zbog losijeg osvjetljenja?
Slike su jako lose, na drugoj je tekst necitljiv. Kaj ne moze bolje? Nisam znao da je tako losa kamera..
Slike smanjene s 4 megapiksela na 400x600 su nečitljive! O ne!
Samo nemoj nekog zamoliti da ti nešto poslika s S5, jer ćeš se jako razočarati kad ti sliku s 16MP smanji na veličinu za forum Pa će ispasti da ima 4 put lošiju kameru od M8
Pretpostavljam da je ovo zezancija i da nisi mislio ozbiljno
To je vec puno bolje, ali tekst je jos uvijek mutnjikav, jel to zbog losijeg osvjetljenja?
NIje upalija blic, a osvjetljenje je tako tako. moglo je bi i bolje. Slikano samo da di pokazen kompresiju buga.
Nisam znao da forum tolko razmrda slike. I ovo pisem i gledam s moba pa nisam skuzio da su smanjene slike. Dosta mi je bitno kako izgleda tekst jer mobitel cesto koristim kao skener. Znaci zanima me jel je M8 sposoban napravit cistu sliku A4 papira sa tekstom?
Nisam znao da forum tolko razmrda slike. I ovo pisem i gledam s moba pa nisam skuzio da su smanjene slike. Dosta mi je bitno kako izgleda tekst jer mobitel cesto koristim kao skener. Znaci zanima me jel je M8 sposoban napravit cistu sliku A4 papira sa tekstom?
LOL, sorry
Ovo je slikano s HTC EVO 3D, mobitelom starim 3-4 generacije, za koji se recenzenti slažu da ima govno od kamere:
http://www.igreklik.com/slike/images/97954645596601803845.jpg
Tako da se ne moraš brinuti za M8.
Mob se nenormalno grije i guta bateriju kod snimanja Full HD videa 60 fps. Naime bio sam jučer na Top Gear live show-u (spektakl) i imao sam 55% baterije. U normalnom slučaju izdržala bi do drugog dana do podneva,da sam ugasio internet i dulje. Ali sa par snimki je pala na 30 a do kraja showa na 5%. Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio. Hvala bogu pa je ovih 5% na saveru izdržalo bez problema dok sam došao kući. Što se pak grijanja tiče bio je na 45 stupnjeva pa je u međuvremenu,kada se nije snimalo bio na podu između nogu i hladio se pošto je bila metalna konstrukcija LOL .Nikad mi se nije pregrijao ko sada. Neki dan je bio u autu ostao na suncu pa je do 37 došao.
Video je ok kvalitete,probjem je kada naglo se pojavi svjetlost (tipa plamen) onda zamuti cijeli video i mora se opet tražiti fokus.
Pa 45 stupnjeva ti je apsolutno nista, taj telefon moze raditi i na puno većim temperaturama bez ikakvih problema, makar osobno nisam nikad doživio da se moj ugrijao previše, osim kad ga ostavim na suncu direktnom onda ide i preko 50..
Pa 45 stupnjeva ti je apsolutno nista, taj telefon moze raditi i na puno većim temperaturama bez ikakvih problema, makar osobno nisam nikad doživio da se moj ugrijao previše, osim kad ga ostavim na suncu direktnom onda ide i preko 50..
ma vruć je metal onda i jedva ga držiš
Evo, tek danas dobio novi mobitel.
Tko nije pratio, radilo se o mrlji unutar onog stakalca od kamere (unutrašnja strana).
Malo se odužilo (dva tjedna), jer ga nisu imali u dučanu, al šta je tu je.
Sad je sve ok s uređajem.
Da li vam se klima volume button?
8 | KLIMA |
---|---|
6 | NE KLIMA |
Ekipa, dal vi držite onu štednju baterije uključenom ili ne ?
Da li vam se klima volume button?
meni se jako klima power button...
Ekipa, dal vi držite onu štednju baterije uključenom ili ne ?
Ja je koristim. Onu extremnu koristim kad je mob na 10% baterije.
ne klima se ni power tipka
ni volume tipka
ne grije se nista
a i svi problemi sa mobilnim internetom su nestali
od kad sam raskinuo sa Vip-om ( totalna nekompatibilnost opreme izmedu baznih stanica i M8 )
i preselio broj u Bonbon ( uzeo preplatu i vrlo veliki internet 5GB po ful brzini 4G )
telefon je sad super