HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.559
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
Po tome je najbolje kupit nokiu 3310 i ostalim ljudima govorit da si kupe televizore, gps-ove, dslr-ove :)
16 godina
odjavljen

e to je već OK... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
Htc M8

Najsmješnije je što kameru ne koristim puno po danu ali prevečer sa frendovima i tako to koristim najviše.

Pored sebe imam trenutno one m7 m8 i xperiu z1

Xperia z1 ima neupitno bolju kameru za po danu, ali m8 jednostavno vidi sve normalno gdje xperia nista ne vidi. I cim ne budu perfect lightning conditioni noise se povecava užasno.

Ostavljam si od ova tri m7 jer je najkompaktniji i leti na senseu 6 ko m8. Ali kamera na oneu ne zaslužuje toliko bashanja koliko dobiva. Kamera je hit or miss. Meni je super za moje potrebe, tebi nije. Ima stvarno ludih funkcija, okida lightning fast te je fokus brz. Navecer vidim pijane frendove na fotkama i to mi je bitno :P

btw evo prilozena slika s webcama da ne bi bilo da sam sroljo :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čisto da vas obavjestim da sam riješio problem sa prekidanjem mobilne veze....a i kamera mi se čini da je sad "nešto" bolja.

Ak koga zanima kaj je bilo....zamjenio sam M8 sa LG G3  {#}

11 godina
padobranac-zagi kaže...

Čisto da vas obavjestim da sam riješio problem sa prekidanjem mobilne veze....a i kamera mi se čini da je sad "nešto" bolja.

Ak koga zanima kaj je bilo....zamjenio sam M8 sa LG G3  {#}

i kakvi su prvi dojmovi?

16 godina
Jesu besplatno zamijenili?
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
16 godina
Htc M8

Mob se nenormalno grije i guta bateriju kod snimanja Full HD videa 60 fps. Naime bio sam jučer na Top Gear live show-u (spektakl) i imao sam 55% baterije. U normalnom slučaju izdržala bi do drugog dana do podneva,da sam ugasio internet i dulje. Ali sa par snimki je pala na 30 a  do kraja showa na 5%. Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio. Hvala bogu pa je ovih 5% na saveru izdržalo bez problema dok sam došao kući. Što se pak grijanja tiče bio je na 45 stupnjeva pa je u međuvremenu,kada se nije snimalo bio na podu između nogu i hladio se pošto je bila metalna konstrukcija LOL .Nikad mi se nije pregrijao ko sada. Neki dan je bio u autu ostao na suncu pa je do 37 došao.

Video je ok kvalitete,probjem je kada naglo se pojavi svjetlost (tipa plamen) onda zamuti cijeli video i mora se opet tražiti fokus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

...

Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio.

...

Postoji mogućnost da se ovo pojavi negdje online? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Htc M8

Moguće na youtube-u, a ja sam se smijao ko konj pa me sram hahaha a i BBC brani stavljanje videa. probat ću stavit kada su autima igrali nogomet. Imam cijelu utakmicu cca 10 min pa ako odlučim danas uploadat javim :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Jesu besplatno zamijenili?

Još su mi i platili naknadu za pretrpljene boli sa M8... {#}

Prvi dojmovi za G3 na njegovoj temi.

15 godina

Jel jos nekome pukla HTC-ova maskica kod utora za slusalice i usb? Meni je nakon 3 tjedna koristenja pukla i mob ispao iz nje...

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
Htc M8
Nije mi pukla ali znam da sam nakon tjedan dana korištenja sa škarama odrezao onaj poklopac od audio jacka jer se savinuo i nije vise sjedao kako treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Htc M8

ja sam isto sa škaram odrezao onaj poklopac jer se više nije mogao zaklopiti.

nakon nekog vremena mi je pukla na istom dijelu kao i tebi jer sam ga stalno vadio i natrag stavljao u maskicu.

evo već cca 2 tjedna ga nosim bez ičega :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Htc M8

ajd nek neko slika koji A4 papir s tekstom da vidim kako izgledaju slike.

0 0 hvala 0
17 godina
PraskaviRepan kaže...

ajd nek neko slika koji A4 papir s tekstom da vidim kako izgledaju slike.

To be or not to be
17 godina
neaktivan
Htc M8

Slike su jako lose, na drugoj je tekst necitljiv. Kaj ne moze bolje? Nisam znao da je tako losa kamera..

0 2 hvala 0
14 godina
Htc M8

Pa i bug ti kompresira slike, tako da sve ode izgleda lošije.

https://imagizer.imageshack.us/v2/1667x943q90/822/gnhv.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 17:42 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Htc M8

To je vec puno bolje, ali tekst je jos uvijek mutnjikav, jel to zbog losijeg osvjetljenja?

0 0 hvala 0
13 godina
PraskaviRepan kaže...

Slike su jako lose, na drugoj je tekst necitljiv. Kaj ne moze bolje? Nisam znao da je tako losa kamera..

{#} Slike smanjene s 4 megapiksela na 400x600 su nečitljive! O ne! {#}

Samo nemoj nekog zamoliti da ti nešto poslika s S5, jer ćeš se jako razočarati kad ti sliku s 16MP smanji na veličinu za forum {#} Pa će ispasti da ima 4 put lošiju kameru od M8 {#}

Pretpostavljam da je ovo zezancija i da nisi mislio ozbiljno {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
PraskaviRepan kaže...

To je vec puno bolje, ali tekst je jos uvijek mutnjikav, jel to zbog losijeg osvjetljenja?

NIje upalija blic, a osvjetljenje je tako tako. moglo je bi i bolje. Slikano samo da di pokazen kompresiju buga.

17 godina
neaktivan
Htc M8

Nisam znao da forum tolko razmrda slike. I ovo pisem i gledam s moba pa nisam skuzio da su smanjene slike. Dosta mi je bitno kako izgleda tekst jer mobitel cesto koristim kao skener. Znaci zanima me jel je M8 sposoban napravit cistu sliku A4 papira sa tekstom?

0 0 hvala 0
13 godina
PraskaviRepan kaže...

Nisam znao da forum tolko razmrda slike. I ovo pisem i gledam s moba pa nisam skuzio da su smanjene slike. Dosta mi je bitno kako izgleda tekst jer mobitel cesto koristim kao skener. Znaci zanima me jel je M8 sposoban napravit cistu sliku A4 papira sa tekstom?

LOL, sorry {#}

Ovo je slikano s HTC EVO 3D, mobitelom starim 3-4 generacije, za koji se recenzenti slažu da ima govno od kamere:

http://www.igreklik.com/slike/images/97954645596601803845.jpg

Tako da se ne moraš brinuti za M8.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 18:28 (CyberDemonVZ).
14 godina
izvone kaže...

Mob se nenormalno grije i guta bateriju kod snimanja Full HD videa 60 fps. Naime bio sam jučer na Top Gear live show-u (spektakl) i imao sam 55% baterije. U normalnom slučaju izdržala bi do drugog dana do podneva,da sam ugasio internet i dulje. Ali sa par snimki je pala na 30 a  do kraja showa na 5%. Snimio 5 videa po 5-10 min i par slika nabacio. Hvala bogu pa je ovih 5% na saveru izdržalo bez problema dok sam došao kući. Što se pak grijanja tiče bio je na 45 stupnjeva pa je u međuvremenu,kada se nije snimalo bio na podu između nogu i hladio se pošto je bila metalna konstrukcija LOL .Nikad mi se nije pregrijao ko sada. Neki dan je bio u autu ostao na suncu pa je do 37 došao.

Video je ok kvalitete,probjem je kada naglo se pojavi svjetlost (tipa plamen) onda zamuti cijeli video i mora se opet tražiti fokus.

Pa 45 stupnjeva ti je apsolutno nista, taj telefon moze raditi i na puno većim temperaturama bez ikakvih problema, makar osobno nisam nikad doživio da se moj ugrijao previše, osim kad ga ostavim na suncu direktnom onda ide i preko 50..

16 godina
ivicask kaže...
izvone kaže...

Pa 45 stupnjeva ti je apsolutno nista, taj telefon moze raditi i na puno većim temperaturama bez ikakvih problema, makar osobno nisam nikad doživio da se moj ugrijao previše, osim kad ga ostavim na suncu direktnom onda ide i preko 50..

ma vruć je metal onda i jedva ga držiš

15 godina
Htc M8

Evo, tek danas dobio novi mobitel.

Tko nije pratio, radilo se o mrlji unutar onog stakalca od kamere (unutrašnja strana).

Malo se odužilo (dva tjedna), jer ga nisu imali u dučanu, al šta je tu je.

Sad je sve ok s uređajem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Htc M8

Da li vam se klima volume button?

8 KLIMA
6 NE KLIMA
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 23:38 (Dario7).

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Ekipa, dal vi držite onu štednju baterije uključenom ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dario7 kaže...

Da li vam se klima volume button?

meni se jako klima power button...

14 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, dal vi držite onu štednju baterije uključenom ili ne ?

Ja je koristim. Onu extremnu koristim kad je mob na 10% baterije.

15 godina
Htc M8

ne klima se ni power tipka

ni volume tipka

ne grije se nista

a i svi problemi sa mobilnim internetom su nestali

od kad sam raskinuo sa Vip-om ( totalna nekompatibilnost opreme izmedu baznih stanica i M8 )

i preselio broj u Bonbon ( uzeo preplatu i vrlo veliki internet 5GB po ful brzini 4G )

telefon je sad super

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice