Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.453.648
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Jel neko zna kak vratit mikrofon? Meni se pojavio zarez.
15 godina

mislim da sam skuzio.. bio sam onemogucio google search aplikaciju pa je nestao taj mikrofon, neki dan sam je ukljucio pa se pojavio.. znaci povezano je s time valjda

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
14 godina
CustomR kaže...

Postovani forumasi,

ponizno vas molim za pomoc.

Prelazim sa tvornickog S Duosa S7562 na rootani Xiaomi Hongmi 1s(takav je stigao).

Kako da prebacim kontakte i aplikacije,ako postoji neki nacin bez dodatnog rootanja,

za nas neznalice?

Hvala vam i isprike ako ne postam na pravom mjestu.

Pokusaj s ovim.

11 godina
neaktivan

Hvala dinos3,

ali Titanium trazi prethodno root S Duosa,u to se ne ih upustio.

Citam puno o tome,ali radije ne bih krenuo u nesto sto ne poznajem.

Jos jednom hvala.

14 godina
CustomR kaže...

Hvala dinos3,

ali Titanium trazi prethodno root S Duosa,u to se ne ih upustio.

Citam puno o tome,ali radije ne bih krenuo u nesto sto ne poznajem.

Jos jednom hvala.

Aha mislim da ce ti ovo pomoci. Ne treba root.

16 godina
Android aplikacije, igre i problemi

ima netko ideju zašto mi se nakon što napravim screenshot na galaxy note2 više ne pojavljuje ikona u statusbaru da je isti učinjen, odnosno, one opcije u notifications za dijeljenje screenshota i slično ??

nepamtim kada se to dogodilo, ali znam da je bilo, samo je nestalo... :S

EDIT: permission problem, riješeno... :)

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 19:14 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prijatelj je kupio mobitel, ali iz nekog razloga mu odbija dolazne pozive. Znaci, mobitel ni ne zazvoni, nego samo mu dodje poruka od t-coma da ima propusten poziv. Pogledao je u postavkama preusmjerivanje poziva, ali je sve iskljuceno. {#}

0 0 hvala 0
14 godina

odkad sam instalirao Kit Kat custom rom na svoj One X gps mi pokazuje krivu lokaciju...cak sam sa cerberusom probao i pokazuje mi da sam usred nicega...jel netko mozda imao slican problem? na slici mora pokazivat da sam otprilike tu di sam crveno zaokruzio

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Postoji li Win aplikacija da spojim stari Android telefon, pošto ne podržava ad-hoc wireless mrežu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav!imam problem sa novim androidom;gasi se u stanju mirovanja,napravila sam factory reset ali nakon nekog vremena opet isto.dok ga koristim ne gasi se,ali ako ga odložim moram ga ponovo upalit.mobitel je star 10ak dana,to me brine...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 11:51 (jaws).

0 0 hvala 0
14 godina
Da li netko ima iskustva s aplikacijom "Screenshot Ultimate"? Imam Android 2.2 ali mi javlja problem da nema metode za napraviti screenshot. Međutim, aplikacija nudi manual kako riještit taj problem. Koliko je taj manual pouzdan?
Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pc44 kaže...
Da li netko ima iskustva s aplikacijom "Screenshot Ultimate"? Imam Android 2.2 ali mi javlja problem da nema metode za napraviti screenshot. Međutim, aplikacija nudi manual kako riještit taj problem. Koliko je taj manual pouzdan?
Hvala

android 2.2?  Koji uredaj? 

17 godina

Jel tko imao problem (meni se to desava na Cyanogenu) da se usred rada pojavi obavijest kako je memorijska kartica izvadjena :/ ? - sto je masna laz

Stavim drugu karticu, i sve stima...

Jel moguce da je neki app uzrok tog defekta ili je stvar u kartici ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
14 godina
Batista kaže...

Jel tko imao problem (meni se to desava na Cyanogenu) da se usred rada pojavi obavijest kako je memorijska kartica izvadjena :/ ? - sto je masna laz

Stavim drugu karticu, i sve stima...

Jel moguce da je neki app uzrok tog defekta ili je stvar u kartici ?

Mozda je problem u kartici?

17 godina

Izbrisao sam hrpetinu slika i defragmantirao karticu, sad cu se koristit njom i dalje pa vidjet kako ce se ponasat.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina

imam jedno pitanjce...posto sam razvalio mob radi njegovih 150mb interne memorije i frustracije oko sporosti + konstantne napunjenosti memorije, poceo sam koristiti tablet huawei mediapad 7 lite kao mobitel...

zanima me da li postoji ikakav nacin da se ove ikone poruka, poziva (i jos neke druge) prebace dolje, kao na mobitelima? postoji li kakva app i kako se zove? niti neznam kako se zove taj menu bar ili kako vec...

android 4.0.3 je na njemu, za sve ostalo nemam problema, ali bi volio staviti taj menu bar ili kako vec dolje...

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

imam jedno pitanjce...posto sam razvalio mob radi njegovih 150mb interne memorije i frustracije oko sporosti + konstantne napunjenosti memorije, poceo sam koristiti tablet huawei mediapad 7 lite kao mobitel...

zanima me da li postoji ikakav nacin da se ove ikone poruka, poziva (i jos neke druge) prebace dolje, kao na mobitelima? postoji li kakva app i kako se zove? niti neznam kako se zove taj menu bar ili kako vec...

android 4.0.3 je na njemu, za sve ostalo nemam problema, ali bi volio staviti taj menu bar ili kako vec dolje...

hvala :)

Instaliraj si Nova launcher.

15 godina

dok odgovorite nasao sam sam :D

instalirao sam apex, budem si to iskonfigurirao malo...ako budem imao volje, posto uskoro kupujem G3

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel zna netko kako riješiti problem sa volume controlom? Stisnem jednom ode 2 puta. Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Evo zanima me sljedeca stvar,znaci kupio sam aplikaciju na Trg play i sada me zanima dali ce ona ostat zauvijek kao kupljena na tom google racunu. Znaci ukoliko slucajno mijenjam mobitel ili to ponovno reinstaliram. 

Hvala 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bash kaže...

Pozdrav,

Evo zanima me sljedeca stvar,znaci kupio sam aplikaciju na Trg play i sada me zanima dali ce ona ostat zauvijek kao kupljena na tom google racunu. Znaci ukoliko slucajno mijenjam mobitel ili to ponovno reinstaliram. 

Hvala 

Ostaje zauvijek na tom google računu.

10 godina
neaktivan

Hajde neka neko preporuci mi neku igricu za android telefon ali da moze multiplayer nije bitno online ili bluetooth?

Igram FIFU 14 ali mi se cini da nemoze multiplayer!

Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina

žena i ja imamo smartphone niže klase i ono što nas oboje živcira je blokiranje i usporeni rad, oba mobitela imaju 512 mb rama i od 800 do 1000 mhz jednojezgreni proc

problem je toliki da ponekad od usporenosti treba i više od minute samo da mi otvori pozive ili poruke, a da internet ne spominjem - kad mu s advanced task managerom pobijem i do 15 procesa - onda je koliko-toliko normalan

pogasio sam sve što se da pogasiti, isključio sinhronizaciju s gmailom, facebookom i još da mi ih je moći izbrisati spasio bi se, jer mi ništa drugo osim poziva, poruka i čistog surfanja nije potrebno

evo i sad gledam, nije mi jasno čemu non-stop moraju usluge za google play, poruke, facebook, smart connect, google+ i milijun ostalih govana bit neprestano uključene i žderat memoriju - što faking "poruke" imaju raditi non-stop i uzimat 14,3 mb kad sam zadnju poruku dobio ili poslao prije tjedan dana

PITANJE: pruža mi se prilika uzet također neki mob niže klase za sto kuna, no s dvojezgrenim procom na 1,2 ghz i opet bijednih 512 mb rama - dakle, što je važnije za fluidniji rad moba, proc ili ram, i hoću li se samo zbog jačeg proca riješiti problema - mogu li bez prelaska na neki mob s gigom rama (koji su mi još uvijek malkoc preskupi) osjetiti bar donekle nestanak ovog faking usporavanja i blokiranja, zbog kojeg sam već bezbroj puta bio u iskušenju sljubiti mobitel sa zidom

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 12:21 (picajzla0707).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

procesor ti pomaže u malom broju slučajeva. opće je oznato da cim vise rama, tolko bolji multitasking. u danjasnje vrijeme, ispod 1GB nemas sto traziti mob (osim ako nije windows phone, onda je 512mb i previse).

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Bass kaže...

procesor ti pomaže u malom broju slučajeva. opće je oznato da cim vise rama, tolko bolji multitasking. u danjasnje vrijeme, ispod 1GB nemas sto traziti mob (osim ako nije windows phone, onda je 512mb i previse).

a jel postoji način da ubijem/zakoljem/spalim, odnosno deinstaliram aplikacije poput facebooka, google+, hangouts i slična govna koja ne koristim jer koliko ih god gasio u task manageru oni za minutu uskrsnu i počnu žderat ram 

13 godina

Uzmi najjeftiniji Windows Phone i imat ćeš funkcije koje trebaš, ali i još dodatnih funkcija, a sve će raditi brzo i fluidno.

http://autotoni.hr/
Moj PC  
4 5 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ako ti je Facebook došao već instaliran sa mobitelom u postavkama aplikacija bi trebao imati opciju isključi. Isključivanjem Facebooka aplikacija više neće biti vidljiva na listi svih aplikacija niti će se moći pokrenuti. Ako ponovno zatrebaš Facebook jednostavno ga na isti način uključiš.

Ovaj trik ti vrijedi za sve aplikacije koje su došle sa mobitelom, a ne mogu se deinstalirati.

Ako ti je mobitel jako spor, predlažem ti da neke aplikacije prebaciš na SD karticu te instaliraš Clean Master. Aplikacija služi za čišćenje smeća i ubrzavanje uređaja (nešto kao CCleaner).

Prilikom čišćenja pazi da ne ugasiš neki važni proces ili ne obrišeš neke slike, glazbu i ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 12:42 (Marko :D).

0 0 hvala 1
15 godina
picajzla0707 kaže...
Bass kaže...

a jel postoji način da ubijem/zakoljem/spalim, odnosno deinstaliram aplikacije poput facebooka, google+, hangouts i slična govna koja ne koristim jer koliko ih god gasio u task manageru oni za minutu uskrsnu i počnu žderat ram 

mozes.. odi u upravljanje aplikacijama i stisni na app koja ti neteba uninstall pa onda onemogući, ili odmah na onemogući

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
Cordas kaže...

Uzmi najjeftiniji Windows Phone i imat ćeš funkcije koje trebaš, ali i još dodatnih funkcija, a sve će raditi brzo i fluidno.

ok, malo ću proučiti wp (prednosti i nedostatke) jer ako uzmem sad mob opet sam dvije godine vezan uz njega, a nakon svih muka - sa zadovoljstvom ću se riješiti ovog neoptimiziranog android smeća

a tisuće kuna za mob jednostavno nedam, radije ću to uložiti u komp pa kupiti "blesavi" mob s porukama i pozivima

13 godina
picajzla0707 kaže...
Cordas kaže...

ok, malo ću proučiti wp (prednosti i nedostatke) jer ako uzmem sad mob opet sam dvije godine vezan uz njega, a nakon svih muka - sa zadovoljstvom ću se riješiti ovog neoptimiziranog android smeća

a tisuće kuna za mob jednostavno nedam, radije ću to uložiti u komp pa kupiti "blesavi" mob s porukama i pozivima

Android ispod 1500 kn teško da ćeš pronaći, a da radi kako treba. Motorola Moto G je tako reći zadnja granica uređaja koji radi stabilno, a nova košta oko 1500 kn. 

WP je za tvoje potrebe koliko mi se čini savršen. Imaš sve što ti treba zapakirano u lijepo i jednostavno, a pritom fluidno sučelje. Vjerujem da za kakvih 500 kn ima WP mobitela.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice