PCLink - pretvara smartfon u kontrolni centar za r

poruka: 4
|
čitano: 862
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PCLink - pretvara smartfon u kontrolni centar za r".
17 godina

Dakle, dok sjedim za računalom, uzmem mobitel sa 5"-7" ekranom u ruke, i radim ono što mogu raditi za tim istim računalom sa (cca) 32" ekranom, na kojem imam pristup svim tim stvarima.

wiki.plecko.hr, www.plecko.hr, tomislav.plecko.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PCLink - pretvara smartfon u kontrolni centar
Meni bi dobro došlo da pratim što se događa s kompom dok nisam doma. Ili dok testiram nešto da vidim zauzeće procesora, grafičke, mreže, diskova na drugom ekranu. Mada imam i moonlight koji sve to već ima. Ali on me vuće da uzimam tastaturu i miš za neke banalne informacije. Isprobat ću.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-navodi se jedan od bezbrojnih vnc-rdc apps-primjera uz (fanfare efekt) mogućnost rada s win-lin.. onak tužno-smiješno gledajući za nešto što je u mreži od st.sedmog .. ali naravno juzeri mobača ne moraju za to znati a mogu biti voljni platiti nešto .. pa sad, uz klasičnu ekonomsku logiku, jer časopisi-mediji rade za novac.. ne bi li it-časopis kao bug mogao biti i nešto u korist, na strani korisnika? .. onak, savjeti, pogotovo za nešto čeg u free formatu ima neograničeno a da ne spominjemo već godine postojanja koje eliminiraju mogućnost čudnog ponašanja npr malwarea i sl. ..

-dilema, biti za korisnike ili one koji plaćaju reklame.. nema dileme :) .. no tad možete navesti disklejmer i oznaku plaćeni oglas.. onak, da nema nedoumica ..

edit: .. i kad je to već nešto kao recenzija uz navođenje free+premium opcije.. mogli bi navesti barem tu razliku-razlog.. jer na stranici proizvođača nema ničeg, čak ni ponude plaćanja.. onak, što to može plaćena verzija osim shutdowna i ostalih nabrojenih stvari koje može svaki vnc-rdc jer je naprosto udaljena kontrola osim razlike npr ergonomije pa su mob-appsi prilagođeni ekranu mobitela kao jedina upotrebljiva razlika s razlogom..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 11:38 (ihush).

1 0 hvala 0
8 godina

Zabavno i djelomično praktično u nekim primjerima, ali sa stajališta sigurnosti nisam baš opušten da dam nekoj random aplikaciji/serveru potpun dostup do svega na mom kompu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice