Generacija Z u Europi u odnosu na druge zaostaju u

poruka: 5
|
čitano: 2.442
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Generacija Z u Europi u odnosu na druge zaostaju u".
16 godina

Još uvijek malo ljudi koristi AI.

Nisam ni ja ispočetka, ali pokazalo se toliko korisnim da jednostavno nemožeš to ignorirat.

Pogledal sam par sati podcasta sa AI stručnjacima na jutubu... ukratko, u sljedečih 5-10 godina, svijet če se drastično promjeniti.

0 0 hvala 0
17 godina

Ono što ja mogu iz ovoga zaključiti je da valjda još misle svojom glavom, a ne da za svaku sitnicu odma na mob. 

Prije je ekipi bio problem tablica množenja, sad više ne mogu niti zbrajati/oduzimati bez jebenog moba, a o postocima da ne pričam.

A da ne komentiram dalje koje zemlje, tj. stanovnici po ovom istraživanju najviše koriste ai. Zanimljivo :D

AI je jednostavno još previše nepouzdan i ja ga ne želim samovoljno koristiti dok se to ne popravi. Ovako moram opet sam pretraživati i potvrđivati te njegove odgovore. Ovo je već 100000 puta rečeno, ali pošto ima 100000 članka na isti kalup, nije problem ni meni ponavljati.

Čudno kako zeleni ništa ne prosvjeduju zbog abnormalne potrošnje ai data centri.

AI ne bude otišao jer je previše love ulupano. Kad pukne, odma bude belaja. 

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 mjeseci

Nedavno je objavljen članak na Bug-u o studiji koja pokazuje da ljudi koji koriste umjetnu inteligenciju uče manje, tako da mislim da je ovo dobra vijest za mlade u Europi. Istraživanje, radoznalost i kritički način razmišljanja bez slijepog usvajanja ponuđenih činjenica je po meni nužna za kvalitetno obrazovanje i učenje u bilo kojoj dobi.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Generacija Z u Europi u odnosu na druge zaosta

Jučer klinka bila na predavanju iz astrofizike i  postavi profa klincu pitanje što je satelit...

i junoša važno izvuče mob i sad će pitati ĆatĐiPiTi i ispasti pametan i ..... 2 minute se potroši na ono što je mogao natipkati u klasičnog Gugleta, a da ne govorimo da bi ispao najpametniji da je sam probao štogod izreći o tijelima, umjetnim ili prirodnim, koja se kružno kreću oko većeg tijela zbog gravitacijske sile...

otkad je učenje problem ?!?!

kaj se okoti novi primjerak Homo sapiensa i turimo mu točer u uho i pretočimo mu sve znanje svijeta preko nenadjebivog ĆatĐiPiTija  u mlađahni mozak ?!?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Re: Generacija Z u Europi u odnosu na druge zaosta
danko99 kaže...

Još uvijek malo ljudi koristi AI.

Nisam ni ja ispočetka, ali pokazalo se toliko korisnim da jednostavno nemožeš to ignorirat.

Pogledal sam par sati podcasta sa AI stručnjacima na jutubu... ukratko, u sljedečih 5-10 godina, svijet če se drastično promjeniti.

Bez problema ga možeš ignorirati.

Neće se ništa drastično promjeniti. Nemoj slušati prodavače magle. LLM-ovi su slijepa ulica, i to svi oni jako dobro znaju, te sad izvlače miljarde dok balon ne pukne. A onda idemo s nekim drugim hajpom. Da se razumijemo LLM-ovi neće nestati, ali neće ni promijeniti svijet.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2025 9:10 (Entry Point).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice