Vracanje moba na tvorničke postavke-problem

poruka: 7
|
čitano: 2.144
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Naime rječ je o dječijem mobu motorola e40.

Koliko živaca mi je uzeo jeftinije bi mi bilo da sam kupio novi.Ali sad me zanima šta je.Mali je mjenjao šifru i zaboravio novu 

Sad na ni jedan način ne mogu napraviti factory reset dolje i power (nema nikakve funkcije) gore i power udje u fastboot tu isto ne mogu ništa.

Jedino kad stisnem sve tipke pri paljenju pa pustim power udje u izbornik boot a ali tu nema reseta na tvorničke.(A trebao bi biti baš tu)

Mob je ispražnjen na 0 jedan od načina je i to bio da mora krenuti od 0.

Na kraju sam probao preko PC a i ništa tu pak skinem dobar

firmwire ali pc ne očitava mob (uredno ga puni) kad ga spojim usb om da instalira firmwire ništa se ne dešava. To radim preko aplikacije Rescue/Smart Assistant alata

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 6:17 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: Vracanje moba na tvorničke postavke-problem
Nema šifre - nema reseta.

A ako PC ne prepoznaje mob u bootloader modu, kabel koji se koristi nije data kabel (nego je samo za punjenje).
14 godina

Kako razlikovati tj kako izgleda data kabel 

8 godina
Nema pravila. Nekad je data kabel deblji ili čvršći, ali ne mora značiti. Najbolje ići jedan po jedan dok PC ne prepozna uređaj.
13 godina
Evo što mi piše kad sam pitao za Motorola e40 factory reset:

Use the volume buttons to navigate to Recovery mode and press the Power button to confirm. When you see the Android logo, hold the Power button and quickly press the Volume Up button to access the recovery menu. Use the volume buttons to select Wipe data/factory reset and confirm with the Power button.

ili drugo:
Turn off your phone and wait a few seconds.
Press and hold the Volume Down and Power buttons for 2 to 3 seconds until you enter the bootloader.
Use the volume buttons to navigate to Recovery mode and press the Power button to confirm.
When you see the Android logo, hold the Power button and quickly press the Volume Up button to access the recovery menu.
Use the volume buttons to select Wipe data/factory reset and confirm with the Power button.
Navigate to Userdata + Personalized content and confirm with the Power button.
Your device will now complete the reset process and reboot.
This method will reset your device to factory settings, helping to resolve issues that may prevent access to regular reset options.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 18:39 (Darko150).

0 0 hvala 0
15 godina
Nakon što uspiješ napraviti factory, tražit će te kod paljenja opet lozinku ali umjesto lozinke, postoji opcija google account. Ukucaš mail i lozinku koji je bio gore i unutra si.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uspio sam nekako preko ovog rescu smart alata i Pc a nisam nikako mogao kombinacijom tipki šta god da sam uradio nije imalo efekt.Pretpostavljam zbog pina možda je razlog kao sprečavanje krađe.

E da i podatkovni kabel mora biti ispravan za spajanje na pc

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice