HOME & ENTERTAINMENT - Darovi za bolju blagdansku

poruka: 5
|
čitano: 2.463
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HOME & ENTERTAINMENT - Darovi za bolju blagdansku ".
13 godina

Super vam je vodič i super su vam prijedlozi. Šta ja znam, mislim da je nekad bolje uopće ne objaviti članak nego ovako na silu sastaviti nešto što veze s vezom nema.

Kao darove za blagdane vi stavljate televizore za 1600, 1700 eura, prijenosno računalo za 2000 eura. Pa tko zdrave pameti kupuje božićne darove od 2000 eura? Ili je ovo namijenjeno čitateljstvu u Dubaiju i Kataru. Ako jest, ubacite i koji Mercedes s punom opremom.  

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: HOME & ENTERTAINMENT - Darovi za bolju blagdan
Q-Tip kaže...

Super vam je vodič i super su vam prijedlozi. Šta ja znam, mislim da je nekad bolje uopće ne objaviti članak nego ovako na silu sastaviti nešto što veze s vezom nema.

Kao darove za blagdane vi stavljate televizore za 1600, 1700 eura, prijenosno računalo za 2000 eura. Pa tko zdrave pameti kupuje božićne darove od 2000 eura? Ili je ovo namijenjeno čitateljstvu u Dubaiju i Kataru. Ako jest, ubacite i koji Mercedes s punom opremom.  

stavljaju ono sto su im platili da stave. zalosno da jedan bug nema love da npr. naruci s neta hrpu nekih jeftinih gadgeta, istestira koji valjaju, a koji ne i onda napise clanak "gadgeti s interneta do 100 eura za bozicni poklon". fala bogu pa ima tech you tubera koji to rade, a bug je ionako medij koji propada. 

4 godine

Potpuno se slažem s tobom.

16 godina

imajte razumijevanja prema bugovcima. Jel bi vi radije doma ponijeli TV od 2000€ na mjesec dana testiranja ili kineski gadget od 50€? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...
Q-Tip kaže...

stavljaju ono sto su im platili da stave. zalosno da jedan bug nema love da npr. naruci s neta hrpu nekih jeftinih gadgeta, istestira koji valjaju, a koji ne i onda napise clanak "gadgeti s interneta do 100 eura za bozicni poklon". fala bogu pa ima tech you tubera koji to rade, a bug je ionako medij koji propada. 

Jasno mi je to, ali onda neka ne potpisuju članak imenom i prezimenom autora nego neka napišu "sponzorirani članak" ili "promo". Jer ovo nije ništa drugo nego reklama. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice