Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.448.396
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Imam problema s ovim stock browserom, nanvise na bugu (zapravo tu ja mislim jedino i steka) kad stisnrm negdje jednostavno ne prima naredbu, moram par puta stisnut a nekad i refreshat stranicu, cesto puta i negdje sasvim drugje ode.. Jel ima netko takvih problema i rjesenje kako popraviti? To mi se nije dogadalo kad sam kupio mob, nedavno sam ga resetiro

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel ova tema samo za probleme ili i za preporuke i kritike aplikacija?

0 3 hvala 0
15 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi

delete

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 17:03 (fear619).
14 godina
maxy0 kaže...

Imam problema s ovim stock browserom, nanvise na bugu (zapravo tu ja mislim jedino i steka) kad stisnrm negdje jednostavno ne prima naredbu, moram par puta stisnut a nekad i refreshat stranicu, cesto puta i negdje sasvim drugje ode.. Jel ima netko takvih problema i rjesenje kako popraviti? To mi se nije dogadalo kad sam kupio mob, nedavno sam ga resetiro

Zasto ne koristis neki drugi browser kad te taj pati.

Antonia88 kaže...

Jel ova tema samo za probleme ili i za preporuke i kritike aplikacija?

Za probleme.

Za preporuke, recenzije... http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx

14 godina
neaktivan

Je li normalno da Android svaka 2-3 sata vrši skeniranje SD kartice ili medija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Je li normalno da Android svaka 2-3 sata vrši skeniranje SD kartice ili medija?

Nije!

"Just A Dream ".
14 godina
neaktivan

Ja ne znam zašto meni valjda nekoliko puta u danu radi taj scan. To mi se počelo dešavati od kada sam instalirao Clean Master čak i nakon deinstalacije i dalje se SD kartica svako malo skenira. Jel ima neki način kako da maknem ti skeniranje.

0 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Ja ne znam zašto meni valjda nekoliko puta u danu radi taj scan. To mi se počelo dešavati od kada sam instalirao Clean Master čak i nakon deinstalacije i dalje se SD kartica svako malo skenira. Jel ima neki način kako da maknem ti skeniranje.

to ne postoji na androidu po defaultu. znaci da si instalirao neku aplikaciju koja to radi.

14 godina
neaktivan

Mislim da je uzrok Battery Doctor jer kada ugasim preko Task Managera i ponovno pokrenem onda počne skenirati.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali postoji nacin da spojim 2 smartphonea bluetoothom kako bi se mogao javljat na oba? U jednom bi bila sim kartica a drugi bi koristio kao gear(wildfire s, manji je i laksi za koristit od s3 koji bi upario).

0 2 hvala 0
11 godina

Kupio prije nekoliko dana Nexus 5.Instalirao sam gta san andreas i radilo je savrseno i onda danas upalim igricu i trazi me ponovno da skinem obb file.Cudim se kako mi se samo obrisalo i shvatim da mi zauzima tih 2 gige koje zauzima san andreas.Izbrisem aplikaciju,ali mi se nije oslobodila memorija.Moze pomoc?Imam garanciju.

EDIT:idem s file managerom otic na obb folder i prazan je,probam izbrisat taj folder pise "An unknown error accured".

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 14:59 (The_K).
14 godina
neaktivan

Jel samo ja imam ovo na Google Playu ili imate i vi? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 18:14 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina

Koju verziju GPa imas?

14 godina
neaktivan

Imam 4.6.17

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 18:15 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina

I ja sam na toj verziji, ali nemam to...

13 godina

Znaci prije par dana instalirao sam si cyagenmod 10 na samsung galaxy note i sad kad sam prebacio pijesme apollo player vidi samo jednu sad valjda je to neka razlika u formatu pa me zanima sto bih trebao napravit da ih mogu slusati i sve ostalo jel ostao bih na ovom playeru jel mi je super widget..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,
mozete li mi preporuciti neku cloud uslugu sa aplikacijom koja ce mi omoguciti da uploadam glazbu na dodijeljeni prostor i poslje, pomocu aplikacije, mogu slusati direktno (bez predhodnog downloada) na mobitelu/tabletu.
Jos bolja bi bila opcija da imaju bazu podataka pa da mogu slozit playliste koje kasnije mogu preslusavati pomocu aplikacije. Takvo nesto ima soundcloud ali ta opcija nije besplatna...

0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

Znaci prije par dana instalirao sam si cyagenmod 10 na samsung galaxy note i sad kad sam prebacio pijesme apollo player vidi samo jednu sad valjda je to neka razlika u formatu pa me zanima sto bih trebao napravit da ih mogu slusati i sve ostalo jel ostao bih na ovom playeru jel mi je super widget..

Promjeni ove sve fileove koje ti ne ucita u isti onaj 1 file koji ti ucitava. 

13 godina
neaktivan

Evo što napraviti ako vam Trgovina play izbaci grešku (error) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2733038 , xda developer forum link.

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši!

Nov sam na forumu pa ne znam da li je neko postavio slično pitanje. Naime, stvar je u slijedećem. Instalirao sam aplikacije Vecerni list, Jutarnji list i 24 sata.hr ali su užasno bugovite. Pune su reklama i često su trome. Zanima me da li neko zna šta je sa tim aplikacijama i da li su to autori odustali od njih? Ne mogu da shvatim da tako ozbiljni portali imaju tako smeće od aplikacija. Autor aplikacija je android.hr.
Šta mislite da li će biti update-a za te aplikacije nekad?
Evo link od jedne od tih aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dd.android.hr 

0 0 hvala 0
16 godina
mikrovalna kaže...

Pozdrav forumaši!

Nov sam na forumu pa ne znam da li je neko postavio slično pitanje. Naime, stvar je u slijedećem. Instalirao sam aplikacije Vecerni list, Jutarnji list i 24 sata.hr ali su užasno bugovite. Pune su reklama i često su trome. Zanima me da li neko zna šta je sa tim aplikacijama i da li su to autori odustali od njih? Ne mogu da shvatim da tako ozbiljni portali imaju tako smeće od aplikacija. Autor aplikacija je android.hr.
Šta mislite da li će biti update-a za te aplikacije nekad?
Evo link od jedne od tih aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dd.android.hr 

Preporučam ovo umjesto tih aplikacija. Odlično radi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina

Skinuo sam minecraft pocket edition i kad pritisnem instaliraj mi dode aplikacija nije instalirana. zna netko u cemu je problem?

To mi se vec desavalo sa nekim drugim aplikacijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa dobro ako si vec to imao, kako si rijesio, ali mislim da te koje se ne instalaju nisu za tvoj mob kompatibilne. Mogao si navesti koji mob i verzija Fw pa da vidimo.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fero kaže...

Pa dobro ako si vec to imao, kako si rijesio, ali mislim da te koje se ne instalaju nisu za tvoj mob kompatibilne. Mogao si navesti koji mob i verzija Fw pa da vidimo.

Nisam ni rijesavao,sve dosad jer me pocelo zivcirat

SG S2

4.1.2

11 godina
neaktivan
RE: Andoid aplikacije, igre i problemi
Moze li se ugasiti notifikacijski sustav koji koristi facebook messenger i da koristim androidov? nerviraju me oni krugovi na glavnom zaslonu.

hocu jedino da se pojavi slicica gore na baru kad dobim poruku i ako pozelim pogledat onda povucem gornji bar prema dolje i kliknem na poruku
15 godina
Markić7 kaže...
Moze li se ugasiti notifikacijski sustav koji koristi facebook messenger i da koristim androidov? nerviraju me oni krugovi na glavnom zaslonu.

hocu jedino da se pojavi slicica gore na baru kad dobim poruku i ako pozelim pogledat onda povucem gornji bar prema dolje i kliknem na poruku

Uđeš u Messenger, pa u postavke, onda u Ikone za čavrljanje i onda imaš onaj sklizač za uključit/isključit i tu namjestiš kako ti odgovara.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
16 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Odeš na postavke i isključiš "Ikone za  čavrljanje"

14 godina
neaktivan

Jel vama onaj volume control bugovit. Stisnem gumb jednom i pojača se za 2 nekada i više. Postoji li riješenje za to? To mi se događa od kad imam mob ali mislio sam da će se to samo popravit

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Postovani forumasi,

ponizno vas molim za pomoc.

Prelazim sa tvornickog S Duosa S7562 na rootani Xiaomi Hongmi 1s(takav je stigao).

Kako da prebacim kontakte i aplikacije,ako postoji neki nacin bez dodatnog rootanja,

za nas neznalice?

Hvala vam i isprike ako ne postam na pravom mjestu.

0 0 hvala 0
15 godina

oni koji koriste google keyboard, prije par dana mi se pojavio onaj mikrofon lijevo od spacea a prije je bio zarez, jel zna netko kako vratiti taj zarez umjesto mirkofona?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice