Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.448.412
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Stvarno? Pa na koliko ga onda trebam staviti puniti 30%? Ne znam zašto ali kada ja svoj ispraznim do kraja i ostavim na neko vrijeme da se puni, baterija mi puno duže traje nego kada ga punim na 10-20%.

0 1 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Android aplikacije, igre i problemi

Da, stvarno. Stavi ga kad ga staviš, ali izbjegavaj da se prazni ispod 20% kad možeš.

Rekao bih da ti nije kalibrirana baterija ili da ti softver krivo pokazuje napunjenost.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan

Kako misliš kalibrirana baterija? Inače baterija mi je skroz ok od kada sam je popravio sa Battery Life Repair aplikacijom. Bila je jedna greška i nakon što ju je aplikacija popravila baterija traje duže. Ne znam što aplikacija radi ali stvarno funkcionira. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:11 (Marko :D).

0 1 hvala 0
15 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan

Battery Life Repair je čudo od aplikacije.

0 7 hvala 0
17 godina

Kako za svaki kontakt staviti drugu melodiju? ne mogu nikako naci tu opciju.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Rijeseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Battery Life Repair je čudo od aplikacije.

Rekao bi da je ovo fake...

14 godina
neaktivan

Ne znam ali meni je pomoglo. Napravio skeniranje, pronašlo grešku, popravilo je i od tada mi baterija duže traje.

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koju aplikaciju preporučate za .flac fileove?

Imam Xperijin Walkman, ali mi ne rade flacovi.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poweramp?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina

Imam problem sa mobitelom, konkretno se radi o xperiji E staroj 3 godine. Kada je stavim na punjac pise da se puni i tako mozda stoji jedno 2 ure i kad pogledam koliko se napunio pise samo 2 % a da napomenem ni utor nije ispravan jer se puni samo pod odredenim kutom ali provjerio sam na ekranu puni li se i stoji ona oznaka tako da bi se triba uredno napunit ali on nece... Sad me zanima je li to do baterije ili do mobitela? Moze li se otklonit problem samo kupnjom nove baterije ili se moze i mobitel vratit na tvornicke i kalibrirat bateriju?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam problem pri spajanju android uređaja s kompjuterom, naime windowsi ne prepoznaju uređaj. Traži driver mt65xx, našao sam neki na internetu i ne radi. ne mogu otvoriti hard disk. Imali tko kakvih sugestija? uređaj je h18 noa h42.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Rijeseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Želio bih resetirati svoj Android, ali imam neke bankarske aplikacije (mPBZ i mToken) koje sam kod prošlog resetra morao redistribuirati jer se nisam mogao prijaviti sa istim podatcima. Kako da to izbjegnem kod reseta?

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche

0 0 hvala 0
16 godina

ja kad god radim flashanje ROMa ili nešto tako, raidm backup sa titaniumom, mToken uredno radi, dok mPBZ svaki put moram ponovno instalirati i unositi one kodove, ali to nije toliki bed jer sve mozes putem sitea i mTokena ugovoriti za doslovno minutu, dvije...

ista stvar je i sa  ZABA-inim appovima...

MuWu
15 godina
Coder256 kaže...

Imam problem sa mobitelom, konkretno se radi o xperiji E staroj 3 godine. Kada je stavim na punjac pise da se puni i tako mozda stoji jedno 2 ure i kad pogledam koliko se napunio pise samo 2 % a da napomenem ni utor nije ispravan jer se puni samo pod odredenim kutom ali provjerio sam na ekranu puni li se i stoji ona oznaka tako da bi se triba uredno napunit ali on nece... Sad me zanima je li to do baterije ili do mobitela? Moze li se otklonit problem samo kupnjom nove baterije ili se moze i mobitel vratit na tvornicke i kalibrirat bateriju?

itkooo??

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina

imam problem komp mi ne prepoznaje mobitel kad ga spojim preko USB-a
probao sam iskljuciti ispravljanje gresaka, pokusao onu foru sa *#7284# testirao burazov mobitel preko istog usb-a i radi a meni ne radi

samsung galaxy s2 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

probao sam iskljuciti ispravljanje gresaka, pokusao onu foru sa *#7284# testirao burazov mobitel preko istog usb-a i radi a meni ne radi

samsung galaxy s2 

1. Koji brat ima mob?
2. Mozda nije upaljen mass storage?

3. Pise da se puni? 

14 godina
dinos3 kaže...
win4crazzy kaže...

samsung galaxy s2 

1. Koji brat ima mob?

3. Pise da se puni? 

1.samsung fit s5670
2. nisam siguran za to, svaki drugi mob radi, probao i s5, svoju staru nokiu, neki sonyev smarthpone i svi rade samo moj za*ebava
3. da 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
win4crazzy kaže...
dinos3 kaže...
win4crazzy kaže...

samsung galaxy s2 

1. Koji brat ima mob?

3. Pise da se puni? 

1.samsung fit s5670
2. nisam siguran za to, svaki drugi mob radi, probao i s5, svoju staru nokiu, neki sonyev smarthpone i svi rade samo moj za*ebava
3. da 

Instaliraj si drivere...

14 godina

Opet nece, istu stvar javlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imam samsung corby 2  da li mogu spojiti mob da ga koristim kao webcam? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win4crazzy kaže...

Sta ti tocno ne radi? Nece ti ovorit telefon ko mass storage ili ti ga uopce ne detektira kad se spoji?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Prenio sam broj iz Vipa u Tmobile pa ma zanima aplikacija za pračenje potrosnje. 

Na vipu sam koristio Moj VIP aplikaciju koja je bila super. 

Zanima me ima li slicna aplikacija i za Tmobile. ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nema stari, imas mobilni site "moj portal" i to je to.. barem je tako bilo prije 3mj kad sam ja bio na t comu.. 

MuWu
15 godina
moderator
14 godina
R4zOR229 kaže...
win4crazzy kaže...

Sta ti tocno ne radi? Nece ti ovorit telefon ko mass storage ili ti ga uopce ne detektira kad se spoji?

pise USB device not recognized, i ne prikaze mi se mob u my computeru

reko bi da je problem do utora, ali nisam siguran 

14 godina
neaktivan

Može biti do USB utora. Probaj uštekati u neki drugi.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 1 hvala 0
14 godina

probao i drugi u svoj ne radi, a i probao drugi mob u ovaj 1. usb i radi

puni mi normalno, samo nece ga ne zeli detektirat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice