Može pomoć...Ovako, instalirao sam novi ROM na mobitel Zte V967s i sada kada idem na Google play prepoznaje ga kao Galaxy Nexus.
Kako promijeniti ,ispraviti ime mobitela!
Ti je neko spojen na account sa nexusom?
Može pomoć...Ovako, instalirao sam novi ROM na mobitel Zte V967s i sada kada idem na Google play prepoznaje ga kao Galaxy Nexus.
Kako promijeniti ,ispraviti ime mobitela!
Ti je neko spojen na account sa nexusom?
Nije, kad skinem aplikaciju normalno mi se instalira.
Nije, kad skinem aplikaciju normalno mi se instalira.
Idi preko compa na play store i tamo skini aplikaciju pa ce ti ponudit da odaberes na koji uređaj. Mislim da se može i na mobitelu al neznam kako.
Probao, ista stvar. Mislim da treba mijenjati nešto u build.propu....
Probao, ista stvar. Mislim da treba mijenjati nešto u build.propu....
A sta ti pise u postavkama?
Super! :) PAzi sta mijenjas u build.propu.. Bootloop bi mogao dobit :P
Imam jedan problem sa trajanjem baterijom naime imam mobitel IOcean X7 HD i u sustavu za bateriju mi piše da je iskorištenje Sustava Androida na 81% cijelo vrijeme neznam šta da napravim?
Pozdrav, trenutno koristim samsung Galaxy S4 i primjetio sam u zadnje vrijeme kao da mi se telefon usporio nakon instalacije par aplikacijia kao npr Cean master, Asphalt 8 itd. Najviše se primjeti kad otključavam telefon prvo se pojavi pozadina pa tek onda nakon sekunde aplikacije i widgeti na displayu.
Može li se to kako popraviti jer baš me počinje nerviarti
Pozdrav, trenutno koristim samsung Galaxy S4 i primjetio sam u zadnje vrijeme kao da mi se telefon usporio nakon instalacije par aplikacijia kao npr Cean master, Asphalt 8 itd. Najviše se primjeti kad otključavam telefon prvo se pojavi pozadina pa tek onda nakon sekunde aplikacije i widgeti na displayu.
Može li se to kako popraviti jer baš me počinje nerviarti
Ahh..taj clean master posta je sve, samo ne ono za šta je namijenjen, pa me zanima ima li kakva alternativa za njega? Pokuša sam tražit ali nisam ništa naša. Nešto je ccleaner bio u igri ali ga još nema (a ko zna i hoće li).
A ta se tiće usporavanja...to ti je android...hebi ga! Dočim ga nakrcaš aplikacijama, uspori.
BTW
Mene zanima zašto kada se apdetaju sistemske aplikacije tipa gmail, google tipkovnica, te apdejtane aplikacije mi se spremaju pod data/app, a ne system/app? Samo mi smanjuju prostor za instaliranje.
Htio bih mobitel vratiti na tvornicke postavke jer mi se jako usporio pa me zanima, imam par igrica na kojima bih htio sacuvati ovo sve sta sam presao i kupio sam par aplikacija, kako to ide onda, necu ih opet morazi kuppvati?
Pojavio mi se problem nedavno, kako mi mobitel ima malo unutarnje memorije pita me da prebacim slike na sd karticu. Ja sam naravno stiskao može i sad mi neke (tocnije dvije) slike, koje su bile na internoj a sad su na sdu, su mutne ili mi prikaze defaultnu ikonu od .jpg formata (kao da je ne može prikazati). Ja izbrisao te dvije slike kad ono opet mi se neke druge dvi slike zamutile...
Zna neko koji je ovo k?
jeli imao tko problema s ebay aplikacijom?? Preko mobitela (note3) mi neradi nikako ni aplikacija ni preko pretrazivaca... a preko kompa mi ide normalno. Probao sam deinstalirati aplikaciju pa ponovo instalirati ali uvijek isto dobivam :-/
Jel itko koristio Lucid launcher ?
Ja ga koristim nekoliko dana i svaki dan mi se sve više sviđa zbog jednostavnosti, fluidnosti i brzog pregleda jel se sve otvara pomoću swipe gestura.
Recimo da bi otvorio bug forum moram samo swipati iz sredine ekrana na desno, dok za otvaranje svih aplikacija swipam na lijevo.
Ja sam koristio Lucid launcher i ok je.
Jel legitimna stranica android.mob.org ? Ima npr igre tipa GTA san andreas za skinuti koja se inace placa na marketu pa ne znam jel to neka malverzacija ili
Napravio sam novi gmail account i stavio sam ga kao primarni i jedini za mob.
Imam od prije instalirano hrpu aplikacija ali kad otvorim play, pod my apps stoji samo par programa.. kako da "natjeram" google play da s moba prepozna sve što je sve instalirano? Jedino mi pada na pamet da ih sve maknem i ponovno instaliram..
Znam da titanium ima tu opciju, al trenutno mi mob nije rootan.. probao sam clear data od google play, play services etc al nije pomoglo.. zna tko?
Znam da titanium ima tu opciju, al trenutno mi mob nije rootan.. probao sam clear data od google play, play services etc al nije pomoglo.. zna tko?
Mozes mi reci kako se zove ta opcija na Titaniumu? To mi treba.
Link to market čini mi se..
POzz ekipa, čuo sam od kolega da postoji program koji automatski prevađa neki tekst npr. engleski kad se uslika. Znači uslikate sliku i on automatski to prevede. Lp
POzz ekipa, čuo sam od kolega da postoji program koji automatski prevađa neki tekst npr. engleski kad se uslika. Znači uslikate sliku i on automatski to prevede. Lp
Obični Google Translate ima tu opciju, ne znam trazis li to
Rekli su da je neki ovak program, a moram taj translate skinut ili preko googla samo?
Rekli su da je neki ovak program, a moram taj translate skinut ili preko googla samo?
Odmah ispod polja za unos teksta ti je ikona za kameru, dotakni ju, slikaj tekst, Google će skenirati sliku i onda samo označiš koji dio želiš prevesti("obojaš" ono što te zanima). Nije baš savršeno prepoznavanje, ali za razumjeti neki tekst je OK
Imam xperiu arc s i na njoj android 4.04 i imam određenih problema sa telefonom,najveci problem je kamera koja nekad radi a nekad ne pa me zanima da li je bolji taj sistem ili 2.2 koji je fabricki
Pozdrav!
Imam problem sa baterijom na svojem Xperia P uređaju.
Primjer;
Sinoć sam ga maknuo sa punjača (punjen od 5%) i čim sam pogledao mailove za minut mi stanje baterije palo na 95% (2g uključen samo). Ostavio sam ga preko noći, naravno ništa nisam dirao dok sam spavao, i kada sam se probudio baterija na 29%. Pogledao Face i pala je na 9%, dok sam napravio screenshotove odmah mi je skinulo na 2% baterije.
Preko WakeLock detektora nema ništa čudno, sve u redu.
Eh sad, to mi se događa otprilike 4-5 puta mjesečno. Nakon 3 punjenja baterija se vrati u normalu i traje mi cijeli dan na 3g uz stalno surfanje dok se opet ovako ne sj**e.
Kalibracija baterije ne pomaže.
Zna li netko možda zbog čega se to događa? Na prijašnjem HTC Sensation Xe se također tako nešto znalo događati, ali rijeđe.
Hvala svima i LP.