Naftni lobi je uspio. Drill, baby, drill.
Vjetrenjače su zlo. 
Naftni lobi je uspio. Drill, baby, drill.
Vjetrenjače su zlo. 
E, nema toga, odluka je pala.
ako to napravi mora popustiti Trumpu ili popusiti Putinu.
Jedno je sigurno: uvijek se možeš pouzdati u korumpiranost političara!
Nadam se da uskoro gradovi budu puni smoga, kakvi dpf filteri i ad blue, treba vratiti ložu, ljudi su željni raka pluća!
onaj ko krpa kraj sa krajem nije pogođen ovim direktivama, govori se o prodaji novih vozila u EU a ne o krntijama.
Bio sam darežljiv pa uz rak pluća nisam spominjao posljedice globalnog zatopljenja koje će upravo po tu sirotinju biti pogubnije od raka pluća jer umjesto na dizla dohodak će trošiti da si priušte vodu, hranu i zdtavstveno osiguranje...tako da me ovo optuživanje da nisam pun suosjećanja zapravo jako smeta.
Baš sam neki dan spomenuo u nekoj temi da će to biti ukinuto, i eto. Zašto? Zato jer EU ništa drugo ne zna nego ukidati, prisiljavati, regulirati i kažnjavati. Umjesto da dopuste da se tržište samo prilagodi i da potiči organski prelazak na EV-e ili koja god će tehnologija biti 2030-tim, ne oni zabranjuju. Rezultat je očekivan, došlo iz guzice u glavu da će tim potezom pokopati europsku ekonomiju gdje milijuni i milijuni ovise o auto industriji. Bolje da porade na strategiji kako biti konkurentniji na tržištu EV-a pa čak i ICE-a, ali za to treba imati mozga i volje. Najlakše je zabraniti i kazniti. Najlakše se pune tako neradnički korumpirani džepovi.
Bio sam darežljiv pa uz rak pluća nisam spominjao posljedice globalnog zatopljenja koje će upravo po tu sirotinju biti pogubnije od raka pluća jer umjesto na dizla dohodak će trošiti da si priušte vodu, hranu i zdtavstveno osiguranje...tako da me ovo optuživanje da nisam pun suosjećanja zapravo jako smeta.
Europska sirotinja utječe na globalno zagađenje i zatopljenje koliko i hrvatski umirovljenik za zaradu Pfizera.
Dok ostatak svijeta ne uvede iste mjere (i prestane se smijati Europi na njima), Europa mora stopirati sve što utječe na njenu proizvodnju.
Dizel, benzin, ugljen i hrana, u prvom redu meso kojega previše žderemo i nije održivo.
Daleko od toga da sam vegetarijanac, ali intenzivna poljoprivreda i stočarstvo su otprilike jednak problem fosilnim gorivima.
Da, smiju se Nizozemcima i kravama koje prde, što pokušavaju iskorristiti ili barem neutralizirati metan koji je nusprodukt proizvodnje mesa, to je najnovija desničarska mantra.
Ima toga još, ali kako ni ovo prosječnoj osobi ne sjeda u glavu, nema smisla dalje drviti...
Mislim da se može napraviti jeftin el. automobil kvalitete Zastave 101 po cijeni do 10 t €
Upogoniti Kragujevac, praviti automobile po shemi iz 1985 godine.
Zašto bi automobil morao imati sve te pizdarije.
Dosta je klima, ABS i točka. 
Neka narod ganja električne.
Smrt fašizmu el. automobil narodu.