Europska komisija popušta: priprema se revizija ur

poruka: 13
|
čitano: 5.461
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Europska komisija popušta: priprema se revizija ur".
17 godina

Naftni lobi je uspio. Drill, baby, drill.

Vjetrenjače su zlo. 

3 4 hvala 1
7 godina

E, nema toga, odluka je pala.

ako to napravi mora popustiti Trumpu ili popusiti Putinu.

0 0 hvala 0
5 godina

Jedno je sigurno: uvijek se možeš pouzdati u korumpiranost političara!

Nadam se da uskoro gradovi budu puni smoga, kakvi dpf filteri i ad blue, treba vratiti ložu, ljudi su željni raka pluća!

4 5 hvala 0
17 godina
Re: Europska komisija popušta: priprema se revizij
Pa nisu ljudi željni toga, nego ljudi ili nemaju mogućnosti imati ev doma, a zamisli, ima i ljudi koji spajaju kraj s krajem i jedva održavaju neku krntiju i moli Boga da nešto ne krepa. Vidim da fali ljudi suosjećanja i obzira. A da, bude sad Božić pa svi budu darežljivi i obzirni.
17 godina
Crljo kaže...
Pa nisu ljudi željni toga, nego ljudi ili nemaju mogućnosti imati ev doma, a zamisli, ima i ljudi koji spajaju kraj s krajem i jedva održavaju neku krntiju i moli Boga da nešto ne krepa. Vidim da fali ljudi suosjećanja i obzira. A da, bude sad Božić pa svi budu darežljivi i obzirni.

onaj ko krpa kraj sa krajem nije pogođen ovim direktivama, govori se o prodaji novih vozila u EU a ne o krntijama.

17 godina
Korupcija i nista drugo. Svako odgadanje i kasnjenje sa elektrifikacijom je jos jedan cavao u ljesu EU auto industrije.

Da se ponovim po stoti puta. Ko bude kupil ICE auto za deset godina kad budu modeli EV koji kostaju manje, trose manje i jeftiniji su za odrzavanje?
Znaci svi koji ne uspiju biti profitabilni sa EV do 2035. budu prestali postojat!
2027. dolaze solid state baterije koje budu do 2030. mainstream a do 2035. budu EV imali domet isti ili veci od trenutnih ICE modela.

Hrpa debila koja sama sebe laze i sami sebe unistavaju. Tak se nekad davno Steve Balmer rugal Apple da ko bude kupil skupi telefon bez ugovora a danas Microshit nakon kaj je unistil Nokiu ne postoji u mobilnoj telefoniji.

Povjest se ponavlja i neki ljudi jednostavno ne uce na povjesti.
5 godina
Crljo kaže...

Bio sam darežljiv pa uz rak pluća nisam spominjao posljedice globalnog zatopljenja koje će upravo po tu sirotinju biti pogubnije od raka pluća jer umjesto na dizla dohodak će trošiti da si priušte vodu, hranu i zdtavstveno osiguranje...tako da me ovo optuživanje da nisam pun suosjećanja zapravo jako smeta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 12:37 (Eric Prydz).
17 godina
Oke, dizlo je najveći problem. Shvatio sam.
Tisuće bespotrebnih svakodnevnih letova, beskrajni konzumerizam, "ekološka" rudarenja minerala, ratovi radi interesa ili sodomije/izdrkavanja "elite" itd. sigurno ne utječu na Zemlju kao taj dizlo, jel?
Zdravstvo će uskoro biti privatizirano kao i usa tako da se sa time ne zamaram. Mislim skoro i da je hehehe
17 godina
Dupli, mob...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 16:28 (Crljo).
12 godina

Baš sam neki dan spomenuo u nekoj temi da će to biti ukinuto, i eto. Zašto? Zato jer EU ništa drugo ne zna nego ukidati, prisiljavati, regulirati i kažnjavati. Umjesto da dopuste da se tržište samo prilagodi i da potiči organski prelazak na EV-e ili koja god će tehnologija biti 2030-tim, ne oni zabranjuju. Rezultat je očekivan, došlo iz guzice u glavu da će tim potezom pokopati europsku ekonomiju gdje milijuni i milijuni ovise o auto industriji. Bolje da porade na strategiji kako biti konkurentniji na tržištu EV-a pa čak i ICE-a, ali za to treba imati mozga i volje. Najlakše je zabraniti i kazniti. Najlakše se pune tako neradnički korumpirani džepovi.

Nadglednik dina
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Eric Prydz kaže...
Crljo kaže...

Bio sam darežljiv pa uz rak pluća nisam spominjao posljedice globalnog zatopljenja koje će upravo po tu sirotinju biti pogubnije od raka pluća jer umjesto na dizla dohodak će trošiti da si priušte vodu, hranu i zdtavstveno osiguranje...tako da me ovo optuživanje da nisam pun suosjećanja zapravo jako smeta.

Europska sirotinja utječe na globalno zagađenje i zatopljenje koliko i hrvatski umirovljenik za zaradu Pfizera.

Dok ostatak svijeta ne uvede iste mjere (i prestane se smijati Europi na njima), Europa mora stopirati sve što utječe na njenu proizvodnju.

5 godina
Crljo kaže...
Oke, dizlo je najveći problem. Shvatio sam.
Tisuće bespotrebnih svakodnevnih letova, beskrajni konzumerizam, "ekološka" rudarenja minerala, ratovi radi interesa ili sodomije/izdrkavanja "elite" itd. sigurno ne utječu na Zemlju kao taj dizlo, jel?
Zdravstvo će uskoro biti privatizirano kao i usa tako da se sa time ne zamaram. Mislim skoro i da je hehehe

Dizel, benzin, ugljen i hrana, u prvom redu meso kojega previše žderemo i nije održivo.

Daleko od toga da sam vegetarijanac, ali intenzivna poljoprivreda i stočarstvo su otprilike jednak problem fosilnim gorivima.

Da, smiju se Nizozemcima i kravama koje prde, što pokušavaju iskorristiti ili barem neutralizirati metan koji je nusprodukt proizvodnje mesa, to je najnovija desničarska mantra.

Ima toga još, ali kako ni ovo prosječnoj osobi ne sjeda u glavu, nema smisla dalje drviti...

4 godine

Mislim da se može napraviti jeftin el. automobil kvalitete Zastave 101 po cijeni do 10 t €

Upogoniti Kragujevac, praviti automobile po shemi iz 1985 godine.

Zašto bi automobil morao imati sve te pizdarije.

Dosta je klima, ABS i točka. 

Neka narod ganja električne.

Smrt fašizmu el. automobil narodu.

合気道 五段 Me, myself and I

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice