copy/paste
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cuj:1. krivo mjesto za ovaj post-to ide u graficke kartice
2. za review barem na hrvatskom jeziku
3. niti jedan test nisi odvrtio(samostalno ili ne)
4.nema slika
5.review na ovom forumu koliko sam do sada vidio nije bilo copy/paste nego su to imali za pravo
I ako vec dajes TD uvjeri se sam: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vtx-hd-6870-reviewby-microman/74862.aspx
(to vrijedi samo za @Damira1994)
Bez uvrede,taj review mi se nasao pod rukom.
Koji je smisao kopiranja recenzije sa Techspota? Ne kužim.
Čak si i kopirao tekst ispod slika kojih nemaš u postu. Ti si neki genijalac pravi, vidim.
Tip nađe na review kartice, napravi c/p i onda daje td svima koji komentiraju taj njegov "review".
Barem da je stavio slike, preveo na hrvatski, stavio koji bench ili minimalno prokomentirao taj review ili bar dao cijene u domaćim trgovinama.
Ne, ovo je čisti c/p!
Jedan review ti se radi kad imaš karticu (ili neki dio hardvera ili softvera) i to na hrvatskom jeziku.
EDIT: Sad će f1 ivo očistiti ovaj spam
Eh jadni tvoji roditelji s neodgojenim derištem. Strašno.
Koji je smisao kopiranja recenzije sa Techspota? Ne kužim.
Čak si i kopirao tekst ispod slika kojih nemaš u postu. Ti si neki genijalac pravi, vidim.
Ae eto ti si pametan! Odjebi!
Ajde, ajde, još par minuta pa ćeš dobiti neki šareni karton, nemoj se ništa brinuti.
BUG FORUM SAMO ZA Luzere!!!
F1-IVO pedercino!
pa šta si onda došao ovdije ako je za "luzere"?
ti si luzer jer pojma nemaš kako napraviti review, a ni kako trolati
BUG FORUM SAMO ZA Luzere!!!
F1-IVO pedercino!
Klinac, ako je Bugov forum samo za luzere zašto si ti onda njegov član.
Ispadaš sam sebi kontradiktoran. (ako znaš što ovo znači)
Stravično...ne vjerujem da se ovo dešava na Bug Forumu, jednostavno ne vjerujem...modovi reagirajte.Ovakvi će otjerati pola forumaša odavde.
prijavio sam ga ja, ali očito modovi spavaju
A klinac ušao u pubertet pa ga pucaju hormoni
Kak vi ne kuzite. To je nova generacija mladih. Bahati, bezobrazni bez poštovanja prema starijima ili bilo cemu drugom. Cesto rezultat istih takvih roditelja koji su (ako su) u zivotu postigli nešta rodbinskim i stranackim vezama pa im se i djeca tako bahato ponašaju. Ali budite bez brige nece takvi roditelji svom "suncu" ista reci no svejedno mi ih je zao. Majmun radi šta majmun vidi, kako se ono kaže?
Mislim OK ovo je forum, internet ali ako se netko ovako bahato i bezobrazno ponaša prema ljudima koje ne zna ne moze se ništa drugo zakljuciti. Bilo je neki dan ispitivanje današnje mlade generacije u jutarnjem cini mi se. Nakon sto sam to procitao ovo me uopce ne iznenađuje. Štp je najgore ekipa je pocela sa dobronamjernim komentarima, cak je netko i linkao primjer jednog odlicnog reviewa a ovo djete ovako reagira? Samo odraz kucnog odgoja.
"NISI DOSTOJAN DA ULIDES POTKROV MOJ"
Ovo mi nije jasno šta znači? Moze prijevod?
NISI DOSTOJAN DA ULIDES POTKROV MOJ
Stoga odjebi!
ULIDES? To neka nova riječ?
Vidim da te muči takozvana LMR.