LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.406
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
digitall kaže...
galinjo24 kaže...

G3 rules....cekamo sad 5.1

neki cekaju, a neki su sad na 5.1.1 

Vjerojatno ce i mene odvuci na root i costum recovery

10 godina
galinjo24 kaže...
digitall kaže...
galinjo24 kaže...

G3 rules....cekamo sad 5.1

neki cekaju, a neki su sad na 5.1.1 

Vjerojatno ce i mene odvuci na root i costum recovery

ma kad jednom probas gotovo je.. nema vise povratka.. kad vidis kako mob ustvari moze i treba raditi

16 godina
LG G3 - rasprava

Moze meni neka dobra dusa objasniti sto je to costum recovery? :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 1 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Ozbiljno u 1 ujutro ga jebavaš radi tipfelera -.-

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
digitall kaže...
 ma kad jednom probas gotovo je.. nema vise povratka.. kad vidis kako mob ustvari moze i treba raditi

koji rom?

16 godina

Ja bih rekao Cloudy :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
drazen991 kaže...

pozz g3 ekipa !

evo od prije 2 dana postadoh vlasnikom g3, prodao s5 i dosao malo kod vas :-)

pa da vas pitam dali vama radi led lampica obavijesti kada primite poruku na viber, whats app, mesanger ???

neznam dali jos stogod trebam ukljuciti izuzev ovog sto se vidi na slici

Označi i "Preuzimanje aplikacija". Tako ćeš dobivati led obavijesti za sve aplikacije koje si ti instalirao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 9:17 (ibirkic).
10 godina
LG G3 - rasprava

da, cloudy sto se tice stock based (uz neke sitne tweakove koje sam pisao par postova prije), a sad sam na resurrection remix romu, e tu tek vidis kako mob treba raditi.. mislim da se vise ne vracam na stock, jedina mana je nesto losija kamera (vise suma u uvjetima slabijeg osvjetljenja), ali sve ostalo bolje, nevjerojatno glatko i brzo.

sto se tice kamere postoje raznorazne aplikacije na trg play pa se moze isprobavati.. jedino je tesko naci kameru koja snima 4k (meni potpuno nebitno), i slowmo.. i niti jedna nece davati tako dobre rezultate kao njegova stock aplikacija..

kome je kamera jako bitna stvar neka se drzi stock romova (cloudy, androidnow hd), a ostali opleti po aosp/cm romovima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ma ja sam na G2 imao cloudy od verzije 1.0 sa suceljem od g3 i furao sam to dok nisam uzeo G3..njega još nisam rootao jel mi je vazna kamera...koja je ipak na stock najača...a msm da necemo tako skoro dobiti novi ui..ako ga daju brzo pa tko ce kupiti g4 haahah

15 godina
galinjo24 kaže...

Evo službene specke od G4 http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

Mislim da mi koji imamo G3 nemamo šta tražit na G4

Ajmo anketa tko misli preci na G4 a tko ostat na G3

Znaci ipak ce nas puno ostat na G3

13 godina
LG G3 - rasprava

Tako i mi g2 korisnici mislimo: štaš na g3 :)

ja

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
galinjo24 kaže...
galinjo24 kaže...

Ostajem na G3 sa gustom i nepomisljam prec na G4 , dizan mi se sviđa , posebno ovaj kozni nekome je to odvratno meni je bas super . Al radi boljeg procesora i boljih kamera da prelazim na G4 nepada mi napamet . Imam Nikonov aparat za bolje slike a ove koje daje G3 su sasvim dovoljne za fejs , instagram i ostale stvari . 3000 mah baterija mogli su to malo pojacat . Isto ppia kao i g3 , isti zaslon . Po meni ko god ima G3 nebi trebao prelazti na G4 jer su male razlike i malo toga se dobije . Za danasnje app je dovoljan quadcore proc koji ima trenutni g3 . Neznam , mene je LG nekako razocarao .

13 godina
Adict kaže...
galinjo24 kaže...
galinjo24 kaže...

Ostajem na G3 sa gustom i nepomisljam prec na G4 , dizan mi se sviđa , posebno ovaj kozni nekome je to odvratno meni je bas super . Al radi boljeg procesora i boljih kamera da prelazim na G4 nepada mi napamet . Imam Nikonov aparat za bolje slike a ove koje daje G3 su sasvim dovoljne za fejs , instagram i ostale stvari . 3000 mah baterija mogli su to malo pojacat . Isto ppia kao i g3 , isti zaslon . Po meni ko god ima G3 nebi trebao prelazti na G4 jer su male razlike i malo toga se dobije . Za danasnje app je dovoljan quadcore proc koji ima trenutni g3 . Neznam , mene je LG nekako razocarao .

Za 300-500kn nadoplate na njuskalu se isplati. Bit ce ko i G3... oko 2800 - 3300kn mjesec dana nakon izlaska.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako to sada ide kad ubacim Custom ROM, je li onaj moj stari lolipo ostaje jos uvijek instaliran, i mogu se prebaciti kad god zelim, da li svaki put kad palim mobitel moram rucno prebaciti se na taj rom.

Koji bi ste preporucili da instaliram, koj je po vama top.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrRango kaže...

Kako to sada ide kad ubacim Custom ROM, je li onaj moj stari lolipo ostaje jos uvijek instaliran, i mogu se prebaciti kad god zelim, da li svaki put kad palim mobitel moram rucno prebaciti se na taj rom.

Koji bi ste preporucili da instaliram, koj je po vama top.

Nemoj se igrat dok nesavladaš  dobro..vidim da si daleko od toga još da znaš baratat recovery-em iromovima..prvo poraš rootat telefon...pa instalirat recovery..pa preko njega ubacuješ koji god hočeš rom..imaš sve na xda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 19:51 (galinjo24).
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdra svima,

Namjeravam preci sa trenutnog Galaxy S4 Black Edition na LG G3. Uredjaj G3 je vrh po svemu siguran sam, samo me interesuje jedna stvar.. Je li istina da je LG G3 hardverski nedovoljno jak da vrti QHD ekran? Neki kazu da G3 ima neke trzaje bas zbog rezolucije ekrana, a sama pomisao na to me odbija od uredjaja. Stutter ne podnosim nikako. Moze rijesiti nekim custom romom i custom kernelom ako hardware nije problem?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Almin94 kaže...

Pozdra svima,

Namjeravam preci sa trenutnog Galaxy S4 Black Edition na LG G3. Uredjaj G3 je vrh po svemu siguran sam, samo me interesuje jedna stvar.. Je li istina da je LG G3 hardverski nedovoljno jak da vrti QHD ekran? Neki kazu da G3 ima neke trzaje bas zbog rezolucije ekrana, a sama pomisao na to me odbija od uredjaja. Stutter ne podnosim nikako. Moze rijesiti nekim custom romom i custom kernelom ako hardware nije problem?

Hvala!

Nije problem u HW nego u SW dijelu. Staviš recovery i napucaš neki custom. Evo ja vrtim cloudy 2.2 i sve radi fenomenalno. Taman istražujem kako dualbootat i neki aosp rom uz njega jer volim čisti android aosp-a i kamericu stocka.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imam ja cloudy 2.2, ništa specijalno naspram običnog stock roma.

Više te custom romove stavljam iz fore nego što očekujem neka poboljšanja...

Sve je to na istu foru i nema nekih velikih odstupanja u bilo čemu.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Pozdra svima,

Hvala!

Ma šta bi trzo.,ekipa priča nebuloze.

Kakve to trzaje ima...di će imat trzaje na pozivima, poruka, surfanju,you tubu, e-mailu i ostalim normalnim stvarima koje ekipa koristi.

Ako misliš na lag.,neprimjetno...i TO NIJE RAZLOG DA ČOVJEK NE UBODE LG G3. LG G3 je best buy kupnja.

10 godina
R36 kaže...

stavi zadnji resurrection remix (ili neki na toj osnovi) i ostat ces sokiran 

tek onda skuzis koliko proizvodaci svojim glupim softverom ubiju uredaj u pojam, i skuzis kako cisti android leti

15 godina

Ja imam stock v20h i mob leti

13 godina
neaktivan
digitall kaže...
R36 kaže...

stavi zadnji resurrection remix (ili neki na toj osnovi) i ostat ces sokiran 

tek onda skuzis koliko proizvodaci svojim glupim softverom ubiju uredaj u pojam, i skuzis kako cisti android leti

Hvala ti.,aj probat ću...

13 godina
neaktivan
Evo da se malo pohvalim, 2 dana sam vrtio Resurrection Remix LP v5.4.3, a sta reci skoro cisti android, ali ne radi ispravno konck, tocnije nekad nema sanse da se ekran upali, a zakljucavanje ne radi da bilo gdje po home screanu 2 puta dotaknes, samo na status teaci.
Ostalo OK osim sto baterija puno manje drzi nego na stock v20h.
Standardni radni dan, screan on 2 i pol sata.

Danassam stavio cloudy 2.2, za sad super, stock baziran. Radi dosta fluidnije nego v20h, za sad nije zastucko nigdje.
A bateriju cemo vidjet.
I cini mi se da na cloudy 2.2 mob se skoro uopce ne grije uz standardne radnje di je prije bio dosta topal.

Javik kasnije dojmove, no trenutno sve pohvale za cloudy.

I mosljenja sam da se zbog ovog custom ROM-a itekako isplati root i custom recovery.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
LG G3 - rasprava

i ja sam na RR imao takvih problema da nije radio dobro double tap, da je baterija dosta losa bila, imao sam i nekih rušenja aplikacija i sl, i onda sam ponovo napravio wipe caches i nakon toga bez ikakve greške radi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cloudy 2.2 za sad super radi.
Malo sam se s greenify pozabavio.
Adblock super radi.
Nemam zamjerke.
A i sve u svemu bolje izgleda optimus UI nego stoc android.
Barem meni tolko tog material design-a nije sjelo.
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nakon prestanka javnog djelovanja developera s3v3n-a (androidnow), nastavio je "kuhati" ali za sebe i njemu drage ljude. Preko nekakvih foruma uspio sam doci do trenutno zadnje verzije. Evo linka: https://mega.co.nz/#!5cBHgCSJ!yxhElf7cIlzmtjBuzzNHettdLlu0nX6_GJ-tcD8GIS4

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cudna mi se stvar zbova na play storu, brzina neta 20 Mbita, google aplikacije skida super brzo, cak i vecinu aplikacija, ali viber, accuweather, rainalarm, to ono sto sam probo skida jako sporo, procijenjeno veijeme preko 2 sata.
Isto i na wifi i na 3G.
Di bi mogo biti problem.
13 godina
neaktivan
Rijesio problem.... napravio hotspot na sestrinom mobu koji ke na VIP - u i sve radi super.
Dok preko HT ADSL-a i bonbon (HT) mobilne neke aplikacije se skidaju jako sporo.
11 godina
LG G3 - rasprava

Kakav screen time dobivate na aosp romovima? Ono bez štednje i pizdarija nego normalno koristenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja instalirao ovaj rom, (7 HD),nije los, ima malo vise odesavanja u odnosu na Cloudy rom, ali me nervira strasno vidljivost bele linije pri vrhu ekrana, ?????, neznam da li je to slucaj i kod Vas  i kako je eliminisati, pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 0:57 (levca5).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice