LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
kenan.M kaže...

Meni su sve prednosti m8 pale u vodu kad sam stavio m8 i g3 jedan pored drugog i tad primjetio odvratne bezele/okvire oko ekrana. Mobiteli su iste veličine a g3 ima 0,5 inchi veći ekran.

M8 (verzija 16GB) je cca 100 eura skuplji od G3 32GB

nije to tako zanemarivo

10 godina
LG G3 - rasprava

moj savjet da se maknete sa ovog njegovog default launchera, koji god da sam probao bio je osjetno brzi i gladi od defaultnog, trenutno sam na go launcher, odlican je

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
digitall kaže...

moj savjet da se maknete sa ovog njegovog default launchera, koji god da sam probao bio je osjetno brzi i gladi od defaultnog, trenutno sam na go launcher, odlican je

Ja sam prije koristio na SGS S2 Nova launcher ali sad kadu ju stavim na G3 jednostavno mi ne radi ova opcija sa dvoklikom na ekran pa da se ugasi. Dok je ogasen onda radi za paljenje. Eto to me smetalo Nova launcheru i maknuo ga zbog toga. Ako ima koji nacin za vratiti tu opciju odmah se prebacujem na Novu. Dali radi na go launcheru?

14 godina
odjavljen
dxdandy kaže...
digitall kaže...

Ja sam prije koristio na SGS S2 Nova launcher ali sad kadu ju stavim na G3 jednostavno mi ne radi ova opcija sa dvoklikom na ekran pa da se ugasi. Dok je ogasen onda radi za paljenje. Eto to me smetalo Nova launcheru i maknuo ga zbog toga. Ako ima koji nacin za vratiti tu opciju odmah se prebacujem na Novu. Dali radi na go launcheru?

Skini si nova launcher prime (plati ga na play storu, ako ne nadi crackanu verziju) i skini si screen off and lock aplikaciju, postavi u postavkama za nova launcher da pod double tap gestom palis tu screen off aplikaciju i eto ga, isti vrag kao na defoltnom launcheru

10 godina
dxdandy kaže...
digitall kaže...

ako sam dobro skuzio pitas za dvoklik na ekran da se ekran ukljuci, i isto to kad je ukljucen da se iskljuci? ako je to to, onda ti mogu reci da radi

inace sve mi radi bez greske isto kao na stock launcheru..

s tim da ovaj go ima stvarno hrpetinu opcija i mogucnosti, mozes si prilagoditi svaki detalj.. a uz sve to radi super brzo i glatko.. jedino ako sam dobro skuzio widgete ne mogu ubaciti (osim tih od go launchera, mozda i postoji mogucnost, ali nisam bas istrazivao).. sto meni osobno ne prestavlja nikakav problem jer koristim samo onaj za vremensku prognozu

12 godina
neaktivan
digitall kaže...
dxdandy kaže...
digitall kaže...

ako sam dobro skuzio pitas za dvoklik na ekran da se ekran ukljuci, i isto to kad je ukljucen da se iskljuci? ako je to to, onda ti mogu reci da radi

inace sve mi radi bez greske isto kao na stock launcheru..

s tim da ovaj go ima stvarno hrpetinu opcija i mogucnosti, mozes si prilagoditi svaki detalj.. a uz sve to radi super brzo i glatko.. jedino ako sam dobro skuzio widgete ne mogu ubaciti (osim tih od go launchera, mozda i postoji mogucnost, ali nisam bas istrazivao).. sto meni osobno ne prestavlja nikakav problem jer koristim samo onaj za vremensku prognozu

Dobro si skuzio. Taj me dvoklika zanimao dali radi jer mi se ne da instalirati jos i za to neki app a dobra mi je fora. Ajd bas probam onda taj go launcher. Nisam nikad do sada probao nista sem Nova kaunchera. Njega slucajno instalirao i odmah mi sjeo onako pravo i nisam vise ni htio nista drugo probati. Sad uzro G3 i vidim da mi to fali sto ima stock launcher.

Hvala !

14 godina

Slažem se sa napisanim rješenjima, s tim da vam toplo preporučam da isprobate aplikaciju GMD GestureControl, koja omogućava definiranje kakvih god gestura hoćete i u kojim god aplikacijama hoćete (pa tako i dvoklik ili nešto drugo za gašenje ekrana - meni npr. rotacija 3 prsta u smjeru kazaljke na satu). Posebno je praktična za multitasking i prebacivanje između aplikacija. Kad se čovjek navikne nema povratka nazad. Nova verzija radi i pod LP. Aplikacija traži root.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel netko zna gdje se moze u zagrebu moze odnjet mob da ti zaljepe screen p.? Netko je bio pisao o tome. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Jel netko zna gdje se moze u zagrebu moze odnjet mob da ti zaljepe screen p.? Netko je bio pisao o tome. 

Zašto sam ne napraviš to?

13 godina
LG G3 - rasprava

AutoRec za g3 (lollipop) testiran i radi super :)

ja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Zašto sam ne napraviš to?

Ma proda sam jednoj curi iz zg-a military shield. To je zastita za cijeli mob, i ima onaj sprej za montazu. Pa to ona vjerojatno nece obavit kako treba. Al sam saznao za jedan servis initium.doo pa nek ode do tamo.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:20 (Moby-Split).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sad čitam malo postove iznad i vidim kako spominjete Novu Launcher, i ja sam je imao odmah na poćetku nakon par dana što sam si kupio mob, ali me je živciralo kod nje isto to što se mob nije htio upaliti dvoklikom i ugasiti. I također kad sam ušao u postavke uvjek su postavke bile jedne ispod drugih, a ne onako u skupine, makar sam ih ja ne znam koliko puta stavio da budu u skupinama. Tako da sam si taj program obrisao odmah isti dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako mogu deinstalirat dosadne aplikacije koje dođu predinstalirane, tipa McAfee antivirus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Prvo rootat telefon, onda brisati željeno sa Titanium Backup-om.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

jel treba ko novu masku za telefon.. ??..danas je stigla s e bay-a

liquid
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 18:23 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako se uključi ona postavka da na zaključanom zaslonu odmah se pokazuju obavjesti kao i na statusnoj traci, znam da sam to imao uključeno, a sad ne mogu tu opciju nači da se postavim na trepavice.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

otidi na zvuk-obavijesti-zakljucani zaslon-prikaz svih obavijesti to bi trebalo biti to

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 23:19 (gusta21).
12 godina
neaktivan
gusta21 kaže...

otidi na zvuk-obavijesti-zakljucani zaslon-prikaz svih obavijesti to bi trebalo biti to

Hvala, ja sam stalno tražio u meniu zaslona, a nije mi uopče palo na pamet da bi se ta postavka mogla nalaziti u zvukovima.

13 godina
neaktivan
Ako je to to g4 kakav ce izaci, e onda cekam xperiu Z4 jos da vidim, te ce odabir past iznedu Z4 i M9, galaxy s6 mi se ne sviđa ko ni sad ovaj valjda G4.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
LG G3 - rasprava

meni je 6edge ok , m9 je isti , sony ne volim  a lg g4 me razocarao ...cak mi lg g flex 2 izgleda primamljiv od svih navedenih ....

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 11:59 (4mal).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Kamera na G4 će biti odlična. Ali ovaj dizajn mi je blago rečeno katastrofa, pa G3 je remek djelo za ovo

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

nakon 3mj koristenja, u masci, pažen itd,  dobio je crticu kod mikrofona.. prije nego se pojavila crtica na svjetlu se moglo vidjeti blago ulegnuce (stanjenje) plastike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Kamera na G4 će biti odlična. Ali ovaj dizajn mi je blago rečeno katastrofa, pa G3 je remek djelo za ovo

true!

10 godina
LG G3 - rasprava

kako da uploadam slowmotion video na youtube? snimim i sve super, i idem na dijeli -> youtube, upload odradi, pogledam tamo, kad ono obicni video normalne brzine.... wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
digitall kaže...

kako da uploadam slowmotion video na youtube? snimim i sve super, i idem na dijeli -> youtube, upload odradi, pogledam tamo, kad ono obicni video normalne brzine.... wtf

trebalo bi onda biti u opcijama na yt tamo gdje mjenjas kvalitetu videa se nalazi i brzina videa

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neka preporuka root aplikacija, sta se korisno moze iskoristiti od mobitela, uradio sam skoro root...

Koje aplikacije je sigurno obrisati (od onih preinstaliranih).

Eto ako moze nesto malo u kratko upustvo koje se mogucnosti ostvaruju rootom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 22:55 (MrRango).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Iron13 kaže...
digitall kaže...

trebalo bi onda biti u opcijama na yt tamo gdje mjenjas kvalitetu videa se nalazi i brzina videa

te opcije mozda postoje na pc-u, ali na mobu ne

14 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav, jel mi mozete preporuciti Nillkin Tempered Glass original sa e-bay-a? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imam problema sa spajanjem na wifi, jucer sam kupio mob i radio sam bez sim kartice, ukljucio wifi i poskidao sve aplikacije, danas isao u centar da mi naprave micro sd card, nakon toga sam rjesio tcom postavke i mob od tada nikako nece da otvori wifi, mjenjao sam ime kucne mreze te lozinku, drugi mi mob bez problema radi preko wifi ali lg g3 nikako, znaci ocita mi odmah moju mrezu i kada upisem lozinku predugo traje dohvacanje ip adrese te mi na kraju pise izbjegavajte losu interntsku vezu. U cemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 16:41 (game789).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice