Stjecajem okolnosti nemam često pristup Playstation 5 konzoli jer ili sin igra ili žena koristi TV za gledanje serija a ja stari gamer želim igrati nešto popodne i navečer. Pa tražim neku jeftini PC na kojem mogu igrati nešto barem. Periferiju imam i monitor, ostalo mi jer sam imao komp prije par godina. Stoji u potkrovlju u sobi na radnom stolu. Savršeno mjesto da imam svoj mir malo i vrijeme za sebe i odigram neku igru. Problem je vrlo ograničen buđet. Na kompu bi igrao razne simulatore, indie horrore, frostpunk, farming simulator 25, sons of the forest, Icarus, green hell, stranded deep itd. Ako neko ima neki do 200 evra nek napiše ovdje. Tipa ryzen neki sa rx580 ili GTX 1060 kontam da bi bilo dovoljno za igrat te igre koje želim. Možda se varam. Uglavnom ako neko ima nešto nek napiše. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://forum.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-400-eur/170219.aspx
Mozda da ideš na neki Ryzen G?
Pozz,imam ti Ryzen 3 4100 konfiguraciju
Ak te zanima,javi se inbox
Zanima me. Molim dodatne informacije o računalu. Hvala
Kupio sam računalo od orwandill. Prezadovoljan. Korektna cijena, dobio 2 artikla gratis, on platio poštarinu, parkirao perfektno jer mi je slao poštom za Đakovo. Velika pohvala za čovjeka. Nakon trgovine sa bitanga ovo je definitivno najbolja transakcija na bug forumu. Velika preporuka za trgovanje da ova 2 forumaša. Hvala