Windows 8 za dvije godine?

poruka: 169
|
čitano: 26.908
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 za dvije godine?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 (a.k.a. Windows.Next)
17 godina
neaktivan

Meni je ovo sve jednostavno presmijesno...

Ni WIN 7 još korijena nisu primili kod poslovnih korisnika...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Moj PC  
16 4 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Windows 8 za dvije godine?
EnlightenedPhoenix kaže...

MA samo hoce pobrati pare...Sad su ljudi kupili 7 i onda za dvije godine ce dodati tih par appove(Repozitorije -.-? ) I odma 1000 kn cijena gore...

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan

Je je, vec jednom ukapirajte da Microsoft stanca OS-eve za mase na svake dvije godine

A ako kazem da se vec krcka novi Office (ne 2010)

I splash screenove imam, i nisu fake. Doduse...onaj tko ih je stavio ne navodi sto ce biti novoga (ja stvarno ne znam sto ce ovi smisliti) ali bit ce i toga. Negde pre kraja 2011 ocekujte prve stidljive alphe novog Officea

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
17 godina
Kaj ovi u microshitu misle da ljudi seru novce i ne znaju kud s njima?
Pa ko normalan bude prelazil svako malo na novi OS ak mu SVE radi na starom.
Ak naprave Win8 od NULE, maknu registry i snize cijenu možda ga kupim inaće ostajem XP eventualno 7 do Win 10 kad ukinu support za 7.
17 godina
protjeran

svaka firma koja drži do sebe je na XP-u ;)

Moj PC  
1 30 hvala 0
16 godina

možda izgleda smiješno, al nemoš se bunit, oni naprave nove windowse, tebi se svidi ili ne i to je to.. Dakle ti ništa ne gubiš.. I taj razmak ipak će doć za dvi godine, neće za dva mjeseca.. A u tih dvi godine će još svašta bit..

Tvrtke će u tih dvi godine valjda uzet windows 7 (pa čak i škole počinju koristit sedmicu).. 

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 16:55 (joze).
15 godina
protjeran

Ja se kladim da ce sa 8icom doci novi datotecni sustav koji ce zamjeniti NTFS.

Sto se mene tice,moze,nek stampaju svakih pola godina ali da stare igre rade sve tj da bude kompatibilno.da na 8ci mogu instalirati i igrat normalno igru iz npr 2000.godine.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

Sto se mene tice,moze,nek stampaju svakih pola godina ali da stare igre rade sve tj da bude kompatibilno.da na 8ci mogu instalirati i igrat normalno igru iz npr 2000.godine.

Nek oni samo porade na stabilnosti i antivirusnoj zastiti . . izgled vise manje nije bitan . .

15 godina
neaktivan

Ja ne kužim, pa nitko vas neće tjerati da pređete na novu verziju OS, pa XP korisnici su još uvijek zadovoljni. Osim toga ako ćemo vjerovati ovome izlazi za dvije godine. Ako vam je prerano kupite ga za 5 godina ili kad vam paše. 

"The world is falling apart and so I want to know you are safe."
15 godina
protjeran
rulF kaže...
bugonja kaže...

Nek oni samo porade na stabilnosti i antivirusnoj zastiti . . izgled vise manje nije bitan . .

tko spominje izgled?

windows 7 je jako stabilan ako je pravim rukama

na antivirusnoj zastiti ces sam morati poraditi jer to nije posao MS-a,nije niti ce ikad   biti

15 godina
odjavljen
bugonja kaže...

E bas to ne smiju napraviti...Zasto jer to stvara samo probleme... Kako netko kaze morali bi ga anapisati od nule i prekinutu kompatibilnost unatrag(Jer ti sad mozes u xp-u vrtiti nesto pisano za NT...), mozda da stave BRTFS!? i dosta stvari...I bok imamo novi sustav. Oces ove nove igra igrati? E onda instaliraj novi sustav.....

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
protjeran

kakve to tocno probleme stvara instalcija starih igara tj programa i njihova kompatibilnost sa novim?

0 0 hvala 0
16 godina

Nitko nas ne sili da kupujemo, pa ono.. samo nek štancaju. Ali nek se potrude, da ne dobijemo nešto kao Vistu kad je tek izašla.

Po meni nije prerano za izdat novi OS svake 3 godine.. to je dosta vremena u IT industriji. A i prije su znali izdavat OS-e u kratkim periodima.. npr win 95, win 98, millenium, 2000, xp..

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
neaktivan

Wtf Pa nisu Windowsi live messneger da ga stalno rade "novima"

Ak to i izađe, a definitivno to nebudem kupio, sedmicu jesam. I zadovoljan sam

Al' baš me zaboli za nove win, ako bu sve radilo kao i danas na sedmici na dan izlaska 8-mice...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 17:04 (SonicPlayer2).

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

meni se sve čini da oni rade nove windowse radi igara ;)

te directx 12, te nemoš nove igre, hebo ih win8 ;)

skinut ćemo ga s torrenta i probati pa ako valja kupiti ćemo ga ..khm..khm Namigiva

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma ne brinite. Neće baš tako brzo.

Jedna stvar koja je jako "tajna" u microsoftu, a je znam, je ta da ove ili početkom sljedeće godine dolazi app store za mobilne uređaje. I to konkurentni app store apple-ovom app storu.

Trenutno su angažirani oko toga.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Je je, vec jednom ukapirajte da Microsoft stanca OS-eve za mase na svake dvije godine

A ako kazem da se vec krcka novi Office (ne 2010)

I splash screenove imam, i nisu fake. Doduse...onaj tko ih je stavio ne navodi sto ce biti novoga (ja stvarno ne znam sto ce ovi smisliti) ali bit ce i toga. Negde pre kraja 2011 ocekujte prve stidljive alphe novog Officea

naravno da će biti novih stvari, nove extenzije za početak, koje ubijaju backward compatibility..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

Ma ne brinite. Neće baš tako brzo.

Jedna stvar koja je jako "tajna" u microsoftu, a je znam, je ta da ove ili početkom sljedeće godine dolazi app store za mobilne uređaje. I to konkurentni app store apple-ovom app storu.

Trenutno su angažirani oko toga.

Da, svih 12 zaposlenika Microsofta.

15 godina
odjavljen
bugonja kaže...

kakve to tocno probleme stvara instalcija starih igara tj programa i njihova kompatibilnost sa novim?

Npr. Registry uveli su ga su winsima 3.1 i gle do danas je ostao samo zbog kompatibilnosti....Inace mislim da ovi mi Malom mekanom su skužili da je reg smece i da ga treba izbaciti ali ako to naprave budu izgubili ogromne količine love, pa nisu...

Itd itd ima ih još, bezbrige...

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

Već vidim foru koja će poharati...

A: Koje Windowse imaš?

B: Windows 8.

A: Koji?!

B: 8.

A: Na kur*u te nosam.

Can't find a better Jam!

49 1 hvala 12
16 godina

Nije ni Photoshop CS4 pa nisam vidio ovakve izjave kada je CS5 izasao.

Inace MS je oduvijek izdavao operativne sisteme u periodima od 2-3 godine (ponekad cak i cesce) tako da ovo nije nista neuobicajeno. WinXp je jedina iznimka tog pravila.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
protjeran
Gunner_V kaže...

Već vidim foru koja će poharati...

A: Koje Windowse imaš?

B: Windows 8.

A: Koji?!

B: 8.

A: Na kur*u te nosam.

ima jača već odavno !

A: koje windoze imaš ?

B: windows 7

A: koje ?

B: 7

A: na k*urac

17 godina
neaktivan

Ne kužim što ti je tu smiješno. Ta 8-ica bi trebala izaći 3 godine nakon 7-ice. S druge strane, nova verzija Mac OS X-a izlazi svake druge godine, a Ubuntu dva puta godišnje. Microsoftu bi trebalo biti bitno da u svakom trenutku imaju konkurentan proizvod, na polju desktop OS-a, u odnosu na konkurenciju.

17 godina
neaktivan
dogodine kad izađe 10.7 znat ćemo sto ce sve biti dodano u win 8.
A.

2 6 hvala 0
17 godina

Koliko se žalite, još će ispasti da kupujete Windowse svaki put kad novi izađu.

23 0 hvala 0
17 godina

Ja jos ne kuzim ove likove koji kenjaju "M$ odakle nama para za novi os/office". XP jos uvijek radi kako treba, podrzava sav danasnji SW a star je koliko... 8 godina. Nitko vas ne tjera da kupujete novi OS. Stari radi jednako dobro.

Cemu vam mozak sluzi!?!?

Biljezim se sa stovanjem...

12 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

Nema potrebe za cekanjem. Sve sto ce se pojaviti u 10.7 vec postoji i koristi se. Again!

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 17:47 (syncmaster245b).
17 godina

pa koliko se sjecam rekli su iz microsofta da ce od sad redovito izbacivati novi os i to svake 2-3 godine.

tako da nista cudno,iako mi je to malo rano.

poceli su izbacivati OS-eve brze nego sto neki developeri izbacuju nastavke od igara :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

Koliko se žalite, još će ispasti da kupujete Windowse svaki put kad novi izađu.

Ma da, sigurno, najviše se bune oni koji imaju piratske windowse. Poslovnim korisnicima ova informacija ionako ne znači puno.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
artfull kaže...

Nema potrebe za cekanjem. Sve sto ce se pojaviti u 10.7 vec postoji i koristi se. Again!

aha, a naročio koristan fičr linuxa mi je što mi svih par sto iljada kuna legalnog softwarea radi bez problema i na linuxu. Pogotovo Adobe ov i MS ov sw.

A.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 (a.k.a. Windows.Next)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice