Veći Blu-ray s BDXL-om

poruka: 11
|
čitano: 3.254
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veći Blu-ray s BDXL-om".
16 godina
Veći Blu-ray s BDXL-om

ovaj format nikako da se probije,niti nemaš gdje kupiti pržilicu,vjerovatno su svi zadovoljni dvd-omi,li je to radi interneta,a što se tiče filmova jako je mali izbor

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veći Blu-ray s BDXL-om

Što vrijeme odmiče, sve mi više nekako 'bježi' smisao ovakvih medija - Uz drastični pad cijene klasičnih HDDova (500GB za 300njak kuna) i skori (masovni) dolazak SSDova i najavljenih SD kartica od par stotinjaka GB - te TV/DVD/HI-FI uređaja koji čitaju sve živo sa svega živoga na USBu, mislim da za veliku većinu korisnika nema apsolutnog smisla ulagati u ovakvo nešto. Samo čekam dan kada će filmovi/igre/programi početi masovno izlaziti na karticama (mislim da sam negdje već vidio Windows 7 install na SDu Namigiva ... Avatar 3D u XXL-HDu na SD kartici od 200GB Belji se )

...And then You will die, when Your ideals You deny...

6 0 hvala 0
16 godina
RE: Veći Blu-ray s BDXL-om

sve je to uredu ,ali ne možeš uspoređivati neki kvalitetan blu-ray sa nekim komjuterom,a i uvjek ima ljudi koji više vole ubaciti disk i stisnuti play,bez zahebavanja s komjutorima i internetom,kad blu-ray filmova bude više i kad format bude dostupniji tek tada ću ga kupiti

18 godina
Veći Blu-ray s BDXL-om

kad medij bude 15 kuna, a uređaj 500 - onda možemo pričat.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

istina...

16 godina
Veći Blu-ray s BDXL-om

xD što mrzim kompjutere, tehnologiju i sve to u k*rac....

A jbt. sutra će najavit "red"-ray s 10k terabajta i kad ga staviš na pod on gore izbaci skrin tač ekran koji te može teleportirat bilo gdje u svemiru ili čak da te uvede u igricu....

Najbolje je bilo prije 10 godina, kad smo se mučili sa malim igrama na 10 - 30 disketa i kad je 10 cd-a bilo 200kn. to su bili dani kad smo se mučili sa sporim dial up internetima i spajanjem iz ko zna kojeg pokušaja, ovo sad sve je koma :S

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg

0 0 hvala 0
16 godina

ja se s tobom u potpunosti slažem brzo izbacuju nove standarde,prije samo 10 godina sve je bilo jednostavnije,meni je još danas glavni izvor zvuka original cd,je da je mp3 lako dostupan,besplatan ali nikad mi nije ušao pod kožu,i zato bih volio da se blu-ray probije,jer ne želim kupovati filmove preko neta,volim nešto što mi je opipljivo

16 godina
Veći Blu-ray s BDXL-om

istina... Više ta tehnologija mi ide naživce, najbolje ubijemo japance i mirni smo par godina. Ali stvarno od te tehnologije nema ništa, ja vam kažem: uskoro ćemo jesti tehnologiju :S + pokvariti oči :S

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Veći Blu-ray s BDXL-om

Ma krasno, novi standardi BR diskova a niti 'obični' se još nisu probili na tržištu kak spada.

Radije ja kupim svakih godinu dana po 1TB eksternog harda i sve pomalo skladištim gore (fotke, mjuzu, filmove, serije, aplikacije).

To bi trebalo trajati barem nekih 5-10 godina a da tada će se sve to ionako moći backupirati na neki puno veći prostor Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ma krasno, novi standardi BR diskova a niti 'obični' se još nisu probili na tržištu kak spada.

Radije ja kupim svakih godinu dana po 1TB eksternog harda i sve pomalo skladištim gore (fotke, mjuzu, filmove, serije, aplikacije).

To bi trebalo trajati barem nekih 5-10 godina a da tada će se sve to ionako moći backupirati na neki puno veći prostorBelji se

haha, turbobajt  Iznenađen

16 godina
neaktivan
Veći Blu-ray s BDXL-om

svi koji skidaju hd filmove s neta: neusporedivo je iskustvo gledanja 10 gigabajtnog bd ripa s torenta i orđiđi 50 gigabajtnog blu raya iz trgovine. ti ripovi su za blu ray isto što i divix za dvd i cd za mp3...lošija slika.. stereo zvuk..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice