Ne mogu vjerovati da je T-mobile išta pošteno napravio u posljednje vrijeme (2 dana prema svim mrežama..svaka čast, šta je je)..
Izgleda da idu na rekord.
U novoj tarifi "Sve za mene 29000+" koja za samo 29000 kn donosi besplatni iPhone, mreza ne puca!
U Japanu bi za ovo letile glave
Mali problem,moš mislit,već treći dan nemože se normalno koristit mobitel, niti pozivat(bar kod mene)normalno nekoga na tele 2,niti na vip-ov broj.Veza svako malo puca niti se može normalno čuti sugovornik.A to nema baš puno veze sa govornom poštom kako oni kažu.
Iskreno ja nisam primjetio nista, tek do sinoc navecer, a korisnik sam t-mobilea. Danas prijepodne je isto bilo nekih problema, ali sad poslijepodne sve je u redu.
a ovo sto se tice isprike i 2 dana besplatnih poziva, mislim da ce tu opet bit problema zato sto ce im mreza biti "pretrpana" od svih tih silnih poziva
Ja sam imao saznanja da traže neka druga rješenja osim Siemens-a, tipa Huawei, Cisco, HP,... te da se radi o implementaciji Cisco ANA
http://www.cisco.com/en/US/products/ps6776/index.html
E sad da li je implementacija toga problematična ili je to već implementirano pa se pojavio "bug" ili je problem u nečem trećem, to samo oni znaju... valjda :)
"Nažalost, do poteškoća je došlo upravo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima smo svim našim korisnicima željeli još više unaprijediti uslugu"
Da, jako uvjerljivo.
Iskreno ja nisam primjetio nista, tek do sinoc navecer, a korisnik sam t-mobilea. Danas prijepodne je isto bilo nekih problema, ali sad poslijepodne sve je u redu.
a ovo sto se tice isprike i 2 dana besplatnih poziva, mislim da ce tu opet bit problema zato sto ce im mreza biti "pretrpana" od svih tih silnih poziva
Pa neće vjerojatno svima dati besplatno na iste dane..
Pa neće vjerojatno svima dati besplatno na iste dane..
Neče stiči če poruka na mob od tog i tog dana imaš besplatne pozive , več je jednom tako bilo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isprika-tmobilea-zbog-kvara-dva-dana-besplatnog-telefoniranja-prema-svim-mrezama/524210.aspx
"Nažalost, do poteškoća je došlo upravo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima smo svim našim korisnicima željeli još više unaprijediti uslugu"
Da, jako uvjerljivo.
zbilja su unaprijedili uslugu...
Danas sam barem mogao telefonirati, ali kvaliteta poziva je katastrofa, krčanje, zvuk kao iz metalne cijevi...
Mislio sam da mi je mob izdahnuo ali kada sam skužio da je i kod kolega isto, sjetio sam se najdražeg operatera.....
Ali moram priznati da i nije tako loše s reduciranim brojem poziva.
Zbog teške financijske situacije u državi i T-Mobile nam je odlučio stati u pomoć tako da onemogući pozive, te pozvao građane na štednju..
I onda Mudrinić figurira kao nekakav vrhunski menadžer i, da oprostite, s*re nešto o konkurentnosti...
Ma najbolje bi bilo da se sruši i da se više ni ne podigne - NIKADA.
katastrofa..tu cak nekima ne igra ulogu sto ce se moc nakon toga zivkat 2 dana za mukte..nadjite se u situaciji da ocekujete nekakav vazan polovno/privatni poziv..cekate, cekate, cekate..a mobitel nikako da zazvoni trazeci signal ili nesto...katastrofa, dodje ti da im pljunes u facu...pa nek su se makar pripremili, OK, taj i taj dan radimo na sistemu, ljudi! nema mreze 2 dana!! ok, posalju se poruke, obavjeste se korisnici i to je to.u tom se slucaju moze pronac i nekakva alternativa.. a ne na ovaj nacin, nebi se ja bas kladio da su to oni radili planirano...bit ce prije "uhh..crklo je!! "
katastrofa..tu cak nekima ne igra ulogu sto ce se moc nakon toga zivkat 2 dana za mukte..nadjite se u situaciji da ocekujete nekakav vazan polovno/privatni poziv..cekate, cekate, cekate..a mobitel nikako da zazvoni trazeci signal ili nesto...katastrofa, dodje ti da im pljunes u facu...pa nek su se makar pripremili, OK, taj i taj dan radimo na sistemu, ljudi! nema mreze 2 dana!! ok, posalju se poruke, obavjeste se korisnici i to je to.u tom se slucaju moze pronac i nekakva alternativa.. a ne na ovaj nacin, nebi se ja bas kladio da su to oni radili planirano...bit ce prije "uhh..crklo je!! "
evo moj kolega je jucer zbog njih spusio 6000kn...on je inace stolar, i stvarno stalno ima posla uvijek..nedavno sam s njim radio kod nekoga tipa, stavljali mu na kuhinju kvake na dodir..kvake ga izasle oko 25000kn a kuhinja oko 20000kn..al dobro ima frajer para..
al ugl..jucer mu je bio rok, trebao je nazvati u sl.brod da potvrdi da ce uzeti robu na kojoj bi on za svoj rad dobio 6000kn..ljepo nije imao kako nazvati i spusio je 6000kn..i ko je tu sad kriv?? bas ce njemu 2 dana free pricanja pomoci..
evo moj kolega je jucer zbog njih spusio 6000kn...on je inace stolar, i stvarno stalno ima posla uvijek..nedavno sam s njim radio kod nekoga tipa, stavljali mu na kuhinju kvake na dodir..kvake ga izasle oko 25000kn a kuhinja oko 20000kn..al dobro ima frajer para..
al ugl..jucer mu je bio rok, trebao je nazvati u sl.brod da potvrdi da ce uzeti robu na kojoj bi on za svoj rad dobio 6000kn..ljepo nije imao kako nazvati i spusio je 6000kn..i ko je tu sad kriv?? bas ce njemu 2 dana free pricanja pomoci..
Oprosti, al onda ti je prijatelj idiot ... Nema telefon ? nemoze posudit od nekoga za poziv ? u krajnjem slucaju zbog 6000 kuna je mogo otic i na najblizi kiosk i kupit tomato karticu ... Ne opravdavam T-com, ali ovo je debilizam :)
Sad će se javiti barem par tisuća njih koji su izgubili milijunske poslove zbog ovog :D
Pošto nemam ugovor sa njima, niti neznam što piše u njemu, ali vjerujem da su se ogradili i od ovakvog slučaja.
ma nije bidan tmobile kriv
niske su im cijene poziva, pa nemaju love za popravit to nabrzaka
dok dignu kredit, pa jamci....
da sve je to super, samo je problem št osam ja jučer radi udesa trebao zvat 112, i ni to nije radilo...... htio sam izvadit karticu van jer se ti brojevi moraju moć uvijek dobit...... al sam na svu sreću našao 2 mob (vip) pa sam s njega obavio poziv...
sramota
Sestri rokam par stotina kuna! Hehehe...
Napunite račun dolaznim pozivima!
Kako to?
Uključite tarifu Na tuđi račun i za svaku minutu dolaznog poziva iz drugih mreža* dobivate 1 kunu na Tomato račun.
Tako „teško“ zarađene kune potrošite na pozive i poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj i inozemstvu!
*Od 30.4.2010. bonus se ne dodjeljuje za dolazne pozive upućene od strane svih Tomato i Vip korisnika.
Zbog poteškoća koje su bile prisutne zadnja 2 dana, 1.12. će svaki bonbon korisnik dobiti 40kn na račun!
https://www.bonbon.com.hr/zajednica
Zbog poteškoća koje su bile prisutne zadnja 2 dana, 1.12. će svaki bonbon korisnik dobiti 40kn na račun!
https://www.bonbon.com.hr/zajednica
Tako su trebali napravit u t-mobileu svakom bon od 50kn pa nek bira na što bude potrošio.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isprika-tmobilea-zbog-kvara-dva-dana-besplatnog-telefoniranja-prema-svim-mrezama/524210.aspx
Da, jako uvjerljivo.
U mojem rodnom gradu jučer su uveli 3G, a do sada je bio isključivo EDGE. Plus tome ja sam na iTarifi i nisam imao nikakvih problema ovih dana nit sa uspostavom poziva niti primanjem istih. Plus tome posijedujem iPhone4 koji "gubi" signal. Al eto nikakvih problema.
da sve je to super, samo je problem št osam ja jučer radi udesa trebao zvat 112, i ni to nije radilo...... htio sam izvadit karticu van jer se ti brojevi moraju moć uvijek dobit...... al sam na svu sreću našao 2 mob (vip) pa sam s njega obavio poziv...
sramota
Ovaj post je dokaz koliko ljudi vole iz muhe radit slona. Naime hitni pozivi prema 112 su prioritetni i mogu se uspostavit čak bez SIM kartice. Znači poziv če se spojit na prvi slobodni odašiljač bez obzira bio on VIP-ov ili T-mobile.
sramota
Ovaj post je dokaz koliko ljudi vole iz muhe radit slona. Naime hitni pozivi prema 112 su prioritetni i mogu se uspostavit čak bez SIM kartice. Znači poziv če se spojit na prvi slobodni odašiljač bez obzira bio on VIP-ov ili T-mobile.
Treba čitati sa razumijevanjem Robert_84 je napisao da je htio izvaditi karticu iz moba jer nije radilo preko T-Mobile mreže kako bi uspostavio poziv, ali to traje...ugasiti mob, maknuti bateriju, izvaditi SIM, upaliti mob, čekati boot...u međuvremenu je očito brže bilo naći drugi mobitel i pozvati 112.
U telekom operatorima inžinjeri su zadnja rupa na svirali. Sve benificije dobijaju pravnici i ekonomisti, a inžinjeri rade za njih. Tako da nije ni čudo da se ovakve stvari dešavaju.
Sad će se javiti barem par tisuća njih koji su izgubili milijunske poslove zbog ovog :D
Pošto nemam ugovor sa njima, niti neznam što piše u njemu, ali vjerujem da su se ogradili i od ovakvog slučaja.
Nisam 100% siguran ali mislim da u ugovorima koje potpisujemo kod pretplate ima neki članak da T-mobile do 5 dana može ne raditi ili imati problema u godini... Ili tako nešto slično.
Znači nisu se obavezali na 99.99% ili 100% stalnu dostupnost i rad. :)
Imaju pravnika i saborskih i vladinih dužnosika na isplatnim listama i previše da se nebi oni ogradili ili da bi im dlaka pala s glave za sve ljude koji imali problema sad radi njih.
Čemu ljudi briga, T-mobile će nas nagraditi sa 3 dana besplatnog telefoniranja i to 29.,30. i 31. dana mjeseca VELJAČE 2011. Ili besplatnim pozivima u periodu od 00:00 do 05:30.