Švedska protiv pirata

poruka: 21
|
čitano: 3.868
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Švedska protiv pirata".
16 godina
Švedska protiv pirata

Kada ce kod nas pocet sa zapljenom? Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Ako HDZ bud obečava da će zapljenit onda neće nikad....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Kakve zapljene.živio Torrent!!!!!!!!!!!!!!!!Smijeh

Koja pila? Naravno,motorka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

To im valjda dođe kao markentinški trik.Zemlja je postala prepoznatljiva po Pirate Bayu,što ruku na srce i nije baš najbolja reklama za neku zemlju.Pa im ovo valjda dođe da pokažu korporacijama da oni ipak poštuju intelektualno vlasništvo.Jednom su bili poznati po IKEAI,a sad su poznati po Pirat Bayu,kvantni skok.

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 22:59 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Žele zatvoriti sve servere koji se download-a uh mogu reći samo imaju puno posla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Pa imaju posla, ali npr aXXo možda baš ima neki PC u podrumu koji koristi samo kao server, a kad sve ostale pogase nadam se da će i biti tako

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Malo sutra će im pogasit sve servere, a ak i budu ugroženi svejedno će se naći način da se dijele materijali.Namigiva Al njihova pohvala da su našli 65 TB podataka zvuči ko da su našli 65 tona heroina koji je prokrijumčaren.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

65 TB - big deal

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Švedska protiv pirata

Daj ne melji. Kao da svatko doma ima barem dvaput toliko ilegalnog (pa i legalnog) materijala. 65 TB je PUNO podataka.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Švedska protiv pirata

moze mi netko pojasniti kakvu imaju zaradu ti koji drze skup server da netko skida s njega kao sto je sad taj netki torrent, znaci sta on od toga dobiva osim sto reskira zatvor i trosi pare na odrzavanje servera?

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Švedska protiv pirata
Idealisti ;)
16 godina
neaktivan
Švedska protiv pirata

Evo što su ljudi protiv piratizacije ja sam kupio prije par godina ps2 sa čipom( da malo rasjasnim čip=neoginalne igre=piratizacija) znaći ispada da sony podržava piratizaciju i treba tužit sony-a a zašto ga nitko netuži ako su ti neki "tipovi" protiv piratizacije

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 5:21 (gamer2400).

0 0 hvala 0
17 godina

PS2 sa čipom ne prodaje Sony, nego ti je netko u ducanu (ili u prethodnoj karici lanca) rastavio PS2 i zalemio čip. To ti je cijela spika.

17 godina
Švedska protiv pirata

Eto sad kad je neki šef u policiji ili ministarstvu malo stisnuo, odmah se našao jedan veći krivac.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Daj ne melji. Kao da svatko doma ima barem dvaput toliko ilegalnog (pa i legalnog) materijala. 65 TB je PUNO podataka.

Pa i nije baš. 65 TB jest puno za jednog korisnika, ali nije niti kap u moru podataka na raznim P2P mrežama.
16 godina

ŽIVJELI PIRATI Cool

Intel Core i7 920 @3.3 GHZ, Asus P6T, 3GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horned.jpg[/img]
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

moze mi netko pojasniti kakvu imaju zaradu ti koji drze skup server da netko skida s njega kao sto je sad taj netki torrent, znaci sta on od toga dobiva osim sto reskira zatvor i trosi pare na odrzavanje servera?

e takvo mišljeneje je i napravilo od većine ljudi (barem 98% ljudi na svijetu) da samo razmišljaju kako i koliko će zaradit.

Oni koji su držali te servere (mislim na one koji su ih financirali), e oni su jedni od rijetkih ljudi kojima nije stalo $$ i €€. Pa jel ti znaš da se Hakerske/crackerske grupe natječu tko će prije nešo haknuti i objavit na netu?? Njima je stalo do poštovanja (ona grupa koja je brža i kvalitetnija ima veće poštovanja među ostalim), a ne do šugavih para (kao što većina njih misli o sceni). Zato se makni od ovakvih tema ako nemaš što pametno napisat!

btw: jesi ikad pročita nfo file šta bude u svakom scene-releaseu?? E krvi mi moje, NISI. Pročitaj pa ćeš vidit da uvijek napišu nešto slično ovome:
"If you like this then buy it to support the creators" -> ovo hoće i reć, da su svi koji downloadaju i hvale se, a nikad nekupe original, pravi Pirati, a ne oni koji su to stavili na net. Jer u većini slučajeva oni sami posjeduju original od toga! I još ima u tim nfo fileovima uvijek neki pozdrav ostalim grupama.
Siguran sam da i neznaš otvorit nfo file, sigurno si tipičan leecher, koji samo fura na snatch&leave.

p.s.: očito da ovome što financira server, nije stalo do para kad ih troši "uzalud" (ono što ti hoćeš sa svojim postom reć). I svaka mu čast na tome!

p.s.2: da svi koriste onoliko piratluka kolki se u medijama piše onda bi SVE softverske tvrtke propale! pogotovo one manje, tipa VSO, ashampoo, Ahead itd...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 14:21 (electrus).
16 godina
electrus kaže...
kris_marko kaže...

e takvo mišljeneje je i napravilo od većine ljudi (barem 98% ljudi na svijetu) da samo razmišljaju kako i koliko će zaradit.

Oni koji su držali te servere (mislim na one koji su ih financirali), e oni su jedni od rijetkih ljudi kojima nije stalo $$ i €€. Pa jel ti znaš da se Hakerske/crackerske grupe natječu tko će prije nešo haknuti i objavit na netu?? Njima je stalo do poštovanja (ona grupa koja je brža i kvalitetnija ima veće poštovanja među ostalim), a ne do šugavih para (kao što većina njih misli o sceni). Zato se makni od ovakvih tema ako nemaš što pametno napisat!

btw: jesi ikad pročita nfo file šta bude u svakom scene-releaseu?? E krvi mi moje, NISI. Pročitaj pa ćeš vidit da uvijek napišu nešto slično ovome:
"If you like this then buy it to support the creators" -> ovo hoće i reć, da su svi koji downloadaju i hvale se, a nikad nekupe original, pravi Pirati, a ne oni koji su to stavili na net. Jer u većini slučajeva oni sami posjeduju original od toga! I još ima u tim nfo fileovima uvijek neki pozdrav ostalim grupama.
Siguran sam da i neznaš otvorit nfo file, sigurno si tipičan leecher, koji samo fura na snatch&leave.

p.s.: očito da ovome što financira server, nije stalo do para kad ih troši "uzalud" (ono što ti hoćeš sa svojim postom reć). I svaka mu čast na tome!

p.s.2: da svi koriste onoliko piratluka kolki se u medijama piše onda bi SVE softverske tvrtke propale! pogotovo one manje, tipa VSO, ashampoo, Ahead itd...

heh pa šta si napao čovjeka samo je pitao :)
Intel Core i7 920 @3.3 GHZ, Asus P6T, 3GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horned.jpg[/img]
17 godina
neaktivan

@Horned rear

Takva se pitanja nepostavljaju uopće! a pogotov kad se zna da nema zarade od ovog (možda ima, ali nije dovoljno velika da može živjeti od toga)

jesi ikad čuo za onu izreku (neznam je sad točno kako ide, ali skužit ćeš je Namigiva )

Nikada nemoj pitat nekoga o njegovoj zaradi, jer i ako ti možda reče koliko zarađiva, najvjerojatnije je lagao!

-> ne priča se o tuđem novcu! to je iz pristojnosti

a sad da nebi neko rekao neko, a kako se može pričat o zaradi Microsofta itd. Ma sve šta na te brojke mogu reći je: Gledaju vam u oči i lažu vas!

to šta oni reču da je zarada nekoliko milijardi....lol.....pa pogotov kod toliko ogromnih novčanih iznosa se laže!

dajte ljudi, nemojte da vam mažu oči!

ps: neću u ovaj topic ništa više pisat jer sam ošao off-topic  Namigiva

16 godina
protjeran
electrus kaže...

ti nemas blage veze o cemo pricas, ajde si procitaj sto si napisao, hackeri i ljudi koji drze server za torrent nemaju veze jednim s drugima ( molim te da se vise koncetriras ), kao drugo ja nisam leecher ustvari ja opce ne koristim torrent nego sam rs master tako da,,, i sta si sad ti ovdje da postavljas pravila sta ja smijem pitati sta ne, ako nisi cuo za slobodu govora,,,
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 16:33 (kris_marko).
17 godina
neaktivan

mislio sam na to da nepostavljaš GLUPA pitanja, a ne da nemaš pravo govora. A to da si RS master, jeli kupuješ account ili skupiš bodove? ili ti neko pokloni account?

EDIT: dok se mi ovdje svađamo, oni u švedskoj traže preostale servere! (pazi! servere!!!)

server - > uređaj koji nemože ubit čovjeka nožem ili silovat malu djecu.....

.....hmmm nešto mi pada na pamet, pa zašto se oni muče tražiti servere na kojima ima trilijona i ko zna koliko Nula i Jedinica, a vanka trčkaraju ubojice i silovatelji....Iznenađen

Izgleda da je danas najvažnije SPASITI NOVAC, a onda nečiji život!!! Daj ljudi, razmislite barem malo i vidit ćete da nas prče u zdrav mozak!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 17:14 (electrus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice