Kada ce kod nas pocet sa zapljenom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako HDZ bud obečava da će zapljenit onda neće nikad....
Kakve zapljene.živio Torrent!!!!!!!!!!!!!!!!
To im valjda dođe kao markentinški trik.Zemlja je postala prepoznatljiva po Pirate Bayu,što ruku na srce i nije baš najbolja reklama za neku zemlju.Pa im ovo valjda dođe da pokažu korporacijama da oni ipak poštuju intelektualno vlasništvo.Jednom su bili poznati po IKEAI,a sad su poznati po Pirat Bayu,kvantni skok.
Žele zatvoriti sve servere koji se download-a uh mogu reći samo imaju puno posla
Pa imaju posla, ali npr aXXo možda baš ima neki PC u podrumu koji koristi samo kao server, a kad sve ostale pogase nadam se da će i biti tako
Malo sutra će im pogasit sve servere, a ak i budu ugroženi svejedno će se naći način da se dijele materijali. Al njihova pohvala da su našli 65 TB podataka zvuči ko da su našli 65 tona heroina koji je prokrijumčaren.
65 TB - big deal
Daj ne melji. Kao da svatko doma ima barem dvaput toliko ilegalnog (pa i legalnog) materijala. 65 TB je PUNO podataka.
moze mi netko pojasniti kakvu imaju zaradu ti koji drze skup server da netko skida s njega kao sto je sad taj netki torrent, znaci sta on od toga dobiva osim sto reskira zatvor i trosi pare na odrzavanje servera?
Evo što su ljudi protiv piratizacije ja sam kupio prije par godina ps2 sa čipom( da malo rasjasnim čip=neoginalne igre=piratizacija) znaći ispada da sony podržava piratizaciju i treba tužit sony-a a zašto ga nitko netuži ako su ti neki "tipovi" protiv piratizacije
PS2 sa čipom ne prodaje Sony, nego ti je netko u ducanu (ili u prethodnoj karici lanca) rastavio PS2 i zalemio čip. To ti je cijela spika.
Eto sad kad je neki šef u policiji ili ministarstvu malo stisnuo, odmah se našao jedan veći krivac.
Daj ne melji. Kao da svatko doma ima barem dvaput toliko ilegalnog (pa i legalnog) materijala. 65 TB je PUNO podataka.
ŽIVJELI PIRATI
moze mi netko pojasniti kakvu imaju zaradu ti koji drze skup server da netko skida s njega kao sto je sad taj netki torrent, znaci sta on od toga dobiva osim sto reskira zatvor i trosi pare na odrzavanje servera?
@Horned rear
Takva se pitanja nepostavljaju uopće! a pogotov kad se zna da nema zarade od ovog (možda ima, ali nije dovoljno velika da može živjeti od toga)
jesi ikad čuo za onu izreku (neznam je sad točno kako ide, ali skužit ćeš je )
Nikada nemoj pitat nekoga o njegovoj zaradi, jer i ako ti možda reče koliko zarađiva, najvjerojatnije je lagao!
-> ne priča se o tuđem novcu! to je iz pristojnosti
a sad da nebi neko rekao neko, a kako se može pričat o zaradi Microsofta itd. Ma sve šta na te brojke mogu reći je: Gledaju vam u oči i lažu vas!
to šta oni reču da je zarada nekoliko milijardi....lol.....pa pogotov kod toliko ogromnih novčanih iznosa se laže!
dajte ljudi, nemojte da vam mažu oči!
ps: neću u ovaj topic ništa više pisat jer sam ošao off-topic
mislio sam na to da nepostavljaš GLUPA pitanja, a ne da nemaš pravo govora. A to da si RS master, jeli kupuješ account ili skupiš bodove? ili ti neko pokloni account?
EDIT: dok se mi ovdje svađamo, oni u švedskoj traže preostale servere! (pazi! servere!!!)
server - > uređaj koji nemože ubit čovjeka nožem ili silovat malu djecu.....
.....hmmm nešto mi pada na pamet, pa zašto se oni muče tražiti servere na kojima ima trilijona i ko zna koliko Nula i Jedinica, a vanka trčkaraju ubojice i silovatelji....
Izgleda da je danas najvažnije SPASITI NOVAC, a onda nečiji život!!! Daj ljudi, razmislite barem malo i vidit ćete da nas prče u zdrav mozak!!