Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 18
|
čitano: 6.645
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ja mislio to bude neki high end, a ovo prosječni mobitel, i android 1.6 stvarno?? pa to moraju pucati 2.2 gore već lagano, ajd jošpš da je i 2.1 ali 1.6?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Xperia X8
Kečko kaže...

Ja mislio to bude neki high end, a ovo prosječni mobitel, i android 1.6 stvarno?? pa to moraju pucati 2.2 gore već lagano, ajd jošpš da je i 2.1 ali 1.6?

Mozda su ih napravili prije 2 god a sada ih pustaju u prodaju :D :D 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

pa trebao bi biti u nizem cjenovnom rangu s ovim hardverom, ne proizvode se samo high end mobiteli

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

2 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

dok dođe u prodaju trebao bi doći i upgrade na 2.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Izgleda superplasticno.Nadam se da ima zastitu od izlizivanja tipki i svega ostalog.Stari TM by nokia

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 10:48 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Nako dobar mob al PRESKUP.

Saki Saki 5$
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

x8...jel to potrebno....

ja imam x10 mobitel je fenomenalan je preskup al se da na crno za 2500kn nov naci.....

jedina zamjerka je zaostala verzija androida...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čini mi se predebeo...
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan
wanderer kaže...
Čini mi se predebeo...

potpisujem....

ali mi se cini zanimljivim jer su ovi ostali sa Androidom nekako preskupi ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Evo da malo obnovimo ovu temu. Kupila sam ju prije tri dana, mobitel je super za cijenu uz koju dolazi, samo 1000 kn. Ja sam jako zadovoljna, softwer mu je iznenađujuće brz, unatoč tome što ima Android 1.6, najavili su update na 2.1 do kraja godine, sada ćemo vidjeti. Ako koga što zanima, pitajte.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

kakva je kamera i gps ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Kakvo je pisanje poruka i igranje igrica?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Kamera je super za 3.2 Mpix, brzo radi. GPS je također vrlo koristan.

Pisanje poruka meni ide bez greški, znači dovoljno je precizan. Što se tiče igrica, ima par dobrih freeware igrica. Ima i stranica poput http://ppcwarez.org gdje se mogu skinuti i ostale igrice kojih nema na našem Android Marketu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 14:30 (Sathya).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo ja bi si kupio ovu stvarcicu pa me zanima kakav je touch screen,koliko mu traje baterija,kakav je preglednik na internetu.

najvise me zanima kada skidam besplatnu aplikaciju sa android marketa na mobu dali mi se uzimaju pare i to jos ako sam na svojoj kucnoj wlan mrezi spojen. to mi je jakoo cudno , ato sam procitao na jednom drugom forumu pa me malo strah.

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

ako skidaš besplatne stvari s android marketa nema šanse da ti oduzmu pare.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

MObitel je izvrstan ali preskup

Cedo

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cedolino kaže...

MObitel je izvrstan ali preskup

preskup??? 1000kn

MMA is not game , MMA is life!!!
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

pozdrav

imam jedan problem..ovako, kupio sam xperio x8 u bon bon ponudi za 1000 kn i na pocetku je sve super radilo, ali sam iso stavit android 2.1..nisam uspio, kada sam trebo spojit mobitel i isto vremeno stisnut tipku back da bi mi se spojio, komp mi je zblokiro i svaki sljedeci put mi se isto dogodi..ali to nije sve, poceo mi je mob blokat i skinuo sam onu aplikaciju TASK KILLER i shvatio da mi mobiltel sam otvara po 5 programa..kada ih ugasim na task killeru i ponovno otvorim task killer opet mi je otvoreno po 5 programa ako ne i vise..zanic on meni u 2 s sam otvori sve te programe i zato mi mob steka i bloka i jednom mi se sam od sebe ugasio..jel zna itko u cem je problem?? molim vas za pomoc, ne znam vise sta da radim..

hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice