Ne sviđa mi se nova verzija jer više ne prikazuje koliko je mb uploadano
Ne laži, prikazuje.
Ne laži, prikazuje.
meni ne prikazuje
moj omiljeni WEB store.stvarno imaju sve,od glazbe,softwera,igara,pr0n ma svega.i to po akcijskim cijenama :)
Nije ni meni prikazivalo dok nisam uključio.Desni klik pa opcija UPLOADED
Ne sviđa mi se nova verzija jer više ne prikazuje koliko je mb uploadano
da najbolje da toga nema
odlično su ga napravili, svaka im čast.
svida mi se ova drag and drop funkcija, onima sa vecim upload brzinama bi mogla zamijeniti mediafire i slicne servise :)
Sjajan mali porgramčić
Samo kod nas u HRV. nitko nema veće upload brzine
Inače uTorrent mi je najdraži program, svaka im čast
mozete mi reci di se link za skidanje nalazi :)
hvala unaprijed
mozete mi reci di se link za skidanje nalazi :)
hvala unaprijed
Ako imate problema s update-om programa (kao ja), samo zatvorite svoju trenutnu verziju programa i skinite utorrent s službene stranice i instalirati će vam verziju 3.0.
uTorrent mi je uvijek bio 1. izbor upravo zbog svoje jednostavnosti i nepretrpanosti. Osnovna i jedina funkcija koja mi treba je skidanje torrenta. Sad mi se malo čini da se razne opcije ugrađuju i da i uTorrent polako postaje natrpan.
Postaje sve gori i gori, verzija 1.6.1 FTW.
dodali stvari koje mi nikad nece trebat :\
kao naprimjer? meni ce stvari poput uRemote-a, drag and drop sending biti itekako korisne, mada mislim da su im aplikacije u uTorrentu potpuno beskorisne.
kao naprimjer? meni ce stvari poput uRemote-a, drag and drop sending biti itekako korisne, mada mislim da su im aplikacije u uTorrentu potpuno beskorisne.
nista sta su dodali mi nece koristit
treba mi cim laksi i brzi torrent client
Sam da se ne pretvori u Azureus --- Vuze glomaznog jedaca
utorrentova najjveca prednost je minimalizam u svakom pogledu
Ne laži, prikazuje.
Daj se malo skuliraj sa ovakvim smrkljavim i djetinjastim izjavama.
nisam ga još probao, ali i meni se čini da ga samo pretrpavaju malo po malo.... ostajem pri 2.04 verziji dok mogu !
Ma ovo šta je po defaultu sam odmah mijenjao... prvo sam uklonio onaj rating sa zvijezdicama, dok mi se opcija playback čini zgodnom pa sam je zasada ostavio. još nisam pogledao šta je ovo remote?
... još nisam pogledao šta je ovo remote?
Ovdje možeš vidjeti svoj client s bilo kojeg mjesta. Samo se trebaš registrirati.
...Inaće, od kada koristim jDownloader (direct dl), već sam zaboravio na uTorrent. Slučajno sam na bug-u pročitao za verziju 3.0, instalirao, i sad ga opet koristim (i jedno i drugo)
Nisam siguran da li će ljudi u HRV koristiti funkciju drag and drop to send, kada je brzina uploada sranje, a onda je tako i onome ko to skida (ak sam dobro shvatio). Praktičniji je megaupload, gdje jednom kad uploadaš, možeš skidati ful brzinom (kod mene 10 Mbit/s)
Sam da se ne pretvori u Azureus --- Vuze glomaznog jedaca
utorrentova najjveca prednost je minimalizam u svakom pogledu
Slazem se. Proba sam novu verziju i mogu reci da je cisto ok iako osobno nevidim neki osobitu potrebu i razlog za update.
uTorrent remote opcija mi se cini zanimljiva, kao i drag and dropsending ali osobno nemam potrebe za njima.
Sve sto mi je potrebno imao sam i na prethodnoj verziji.
Prebacila sam se na klasični BitTorrent. Sve korisne opcije su još uvijek tu, nema zbunjujućih stvari i osnovna potreba preuzimanja torrenta je zadovoljena.
U novoj verziji pozadina onog grafa na kojem se prikazuje brzina je bijela (prije je bila tamno-plava) - može li se to nekako promijeniti....ako može - kako?
Što je onaj DNA i može li se isključit?
Koliko sam primjetio nemoze se promjeniti pozadinska boja grafa brzina. nazalost jer je ona modra boja izgledala puno ljepse i po meni uočljivije.
sta znaci ovaj Drag and drop Sending? i kako da namjestim da mi redosljed bude kako sam ih stavljao na download a ne po abecedi
Zašto nema automatski upgrade?...Ja odem pod help zatim update i piše mi da nema nikakvih nadogradnji..:/..