Čestitke
...nadam se da neće biti štancanja istih, već će znanje i kvaliteta prevladavati?
Čestitke
...nadam se da neće biti štancanja istih, već će znanje i kvaliteta prevladavati?
Čestitke!
EDIT: WTF, Mislio sam da mi se pričinja, al zašto ovaj tekst nema link za dodavanje komentara??
čestitke .... da mi je 100.000 kuna i ja bi na taj faks. Sviđaju mi se predmeti.
EDIT: WTF, Mislio sam da mi se pričinja, al zašto ovaj tekst nema link za dodavanje komentara??
Dosad barem, tako je bilo s plaćenim reklamama koje bi forumaši mogli smatrati "kontroverznim", "problematičnim" i u tom smislu... što automatski budi sumnju da nešto tu nije kako se predstavlja...
Da imam love ja bi na bilokoji privatni plaćeni faks...jebiga,kvaliteta je kvaliteta...
Ne mislim da su oni bolji,nego im je fakultet bolji.
Lakše će doć do prvog zaposlenja,a nakon toga je sve u njihovim rukama.
Želim im puno sreće.Ali za par godina neću imati milosti pa će zbog mene morati dobiti otkaz,coz i'm the best! :)
Jest da zvucis ko zadnja seljacina al puno je istine u tom sto pricas.
ova tvoja izjava je tako neargumentirana i blago receno...jadna...
stipendiran sam od strane firme i idem na taj fax...tko misli da je fax zajebancija neka ga upise...do tada nemas pravo glasa komentirat niti osudivat kvalitetu studija...
Onaj debeli u pozadini ko onaj iz slike " I fuck on the first date "
Ne bi pretjerivao sa titulama nazivajući ljude koji su tek izletjeli iz više škole, stručnjacima.
Ali dobro, članak jest reklama.
A sad fino na kuru mršavljenja, nitko neće zaposliti potencijalne dijabetičare ili žrtve srčanog udara!
A jesu im nabili blackhats...
0. ovo nije facebook, poradi na pravopisu
1. to nije "algebrino maslo" nego je to njihova škola
2. ne mislim da će biti bolji ili lošiji od njihovih kolega sa drugih fakulteta al mislim da će zbog količine industrijskih certifikata biti pripremljeniji za tržište rada
3. još jednom, pravopis, ovo bode za oči