Kupili, pa razvalili…

poruka: 23
|
čitano: 8.102
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kupili, pa razvalili…".
16 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Svaka im cast, zanimljivo vidjeti kako to cudo izgleda iznutraSmijeh

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kupili, pa razvalili…

Tolika priča o iPadu u posljednje vrijeme dovela me je do situacije da mi je jedini mio prizor iPada upravo ovakav... U komadima!  Smijeh

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Kao da se ima što i vidjeti, ekran, baterija i PCB! Ionako mu je glavno oružije software, i kvaliteta aplikacja!

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kupili, pa razvalili…

Stvarno zanimljivo... volim vidjet takve stvari.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

lol

koja je poredu tema o ovom smecu ? 59 ?

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

gledano ovako,pa to ne vredi vise od 100 dolara sve skupa  :)

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupili, pa razvalili…

Svaka čast!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 17:21 (Tinox3).
17 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Stvarno smo globalno selo. Bombardirani smo vijestima o nekom bolesniku koji kampira pred trgovinom da bi kupio tu budalaštinu. Prije toga jedan portal prenosi desetak tekstova američkih dnevnih listova koji inače nisu stručni u informatičkoj tehnologiji (žutih, rekao bih) kako je to još malo pa alienska tehnologija. I o tome bruji cijeli svijet. Jučer čitam da je isti portal na naslovnici objavio: "Naš novinar isprobao iPod". WOW!

Uistinu, ali stvarno uistinu mi je zlo od te umjetne i isforsirane pomame i američkog marketinškog nasilja. 

15 0 hvala 2
17 godina
cro_blue kaže...

Tolika priča o iPadu u posljednje vrijeme dovela me je do situacije da mi je jedini mio prizor iPada upravo ovakav... U komadima! Smijeh

Onda ce te ovo sigurno veselit:

17 godina
neaktivan

Ne kuzim vas, ako netko mrzi apple ili bilo koji proizvod od te firme, onda bi u sirokom luku trebali zaobilaziti teme koje sadrze njihove proizvode, ne znam jel ikoji put bila tema u kojem nije bilo komentara kako je sve skupa jedno veliko s****..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Renesis kaže...
cro_blue kaže...

Tolika priča o iPadu u posljednje vrijeme dovela me je do situacije da mi je jedini mio prizor iPada upravo ovakav... U komadima!  Smijeh

Onda ce te ovo sigurno veselit:

covece mogli su ga meni dat umjesto da su ga unistili. mislim nije da sam fan applea al jbg kvaliteta appleovih proizvoda je superiorna ostalim proizvodjacima, i softvera i harvera.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Ne kuzim vas, ako netko mrzi apple ili bilo koji proizvod od te firme, onda bi u sirokom luku trebali zaobilaziti teme koje sadrze njihove proizvode, ne znam jel ikoji put bila tema u kojem nije bilo komentara kako je sve skupa jedno veliko s****..

Ma hrpa idiota... inace ljudi koji dolaze (kenjat bezveze) na Bug forum su svi IT strucnjaci redom, pa po procitanim clancima na netu vec znaju sto valja a sto ne...

17 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

ja sam mislio da iPad ovako izgleda iznutra Smijeh

iPad hardver iPad hardver
None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. - J.W. Goethe

25 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

ja sam mislio da iPad ovako izgleda iznutra Smijeh

ipod touch i povecalo.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Stvarno smo globalno selo. Bombardirani smo vijestima o nekom bolesniku koji kampira pred trgovinom da bi kupio tu budalaštinu. Prije toga jedan portal prenosi desetak tekstova američkih dnevnih listova koji inače nisu stručni u informatičkoj tehnologiji (žutih, rekao bih) kako je to još malo pa alienska tehnologija. I o tome bruji cijeli svijet. Jučer čitam da je isti portal na naslovnici objavio: "Naš novinar isprobao iPod". WOW!

Uistinu, ali stvarno uistinu mi je zlo od te umjetne i isforsirane pomame i američkog marketinškog nasilja. 

Isprobao ipod ili ipad?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

A neki su se malo i našalili na to kako iznutra izgleda iPad Smijeh

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 18:40 (Creative).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Kak da čovjek zaobiđe stranice di se iPad,iPhone komentiraju.Bombardiraju nas stalno s tim.I mislim da je ljudima stvarno pun k**** appla i njegovih proizvoda.Osim vjernom kultu Jobsovih obožavatelja koji će popušit sve kaj ima na sebi jabuku.

16 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Svi koji seru po appleovim proizvodima su ljubomorni na one koji ih imaju (idu mi već na živce još od iphona) jer je dobro poznato da su skupi i jako kvalitetni i da si ih nemože baš bilo tko priuštiti... i ja bi htio jedan ipad, iphone ili macbook, al jbg nemam para pa neču se zato zavaravati da to ništa nevalja... I htio bi da mi netko veli koji je tablet bolji baš me zanima

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
nokia.fan kaže...

Svi koji seru po appleovim proizvodima su ljubomorni na one koji ih imaju (idu mi već na živce još od iphona) jer je dobro poznato da su skupi i jako kvalitetni i da si ih nemože baš bilo tko priuštiti... i ja bi htio jedan ipad, iphone ili macbook, al jbg nemam para pa neču se zato zavaravati da to ništa nevalja... I htio bi da mi netko veli koji je tablet bolji baš me zanima

ja imam jedan HTC PRO2 i jos nekoliko telefoncica, ali kad bi se otvorila tema o koristenju iphona, jedno 90% ekipe bi ti pisalo nesto ovako...- internet, sms, pozivi... sta ima gotovo svaki mobitel...

potpis :D
17 godina
Kupili, pa razvalili…

znači kupili pa razvalili

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

znači kupili pa razvalili

ne, to samo znaci previse slobodnoga vremena, visak novaca i premalo mozga.

klasicni "klinci u americi".

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
Kupili, pa razvalili…

Kakav pobogu superioran hardware? LCDOve proizvodi ionako par tvornica na svijetu, tako da je Apple samo jedan od naručitelja. Baterije isto nisu sami dizajnirali, procesor također. Sam Apple je što se hardvera tiče najviše vremena potrošio na dizajn kučišta. Sve su to lego kockice s kojima se oni mogu i vole igrati zato jer im margina od maloprodajne cijene do tvorničke cijene dopušta da utrpaju nutra komponente koje običnom korisniku ne trebaju za ništa više osim šminke.

Dakle komponente su kvalitetne i tu nema spora. Najzanimljivej u cijeloj priči je taj Apple cirkus koji se u sve kraćim intervalima ponavlja. Zanimljivo je da recimo kupiš njihov laptop i možeš sam bez alata promjeniti i HDD i bateriju na na ajfonu to ne možeš... zatvorenost platforme im OS čini stabilnim, ali ljudi to plaćaju u cijeni pa tko voli nek izvoli.

Ovom će igračkom htjeti zagrabiti dio kolača u izdavaštvu i možda igrama. Dok zagrebu tržište igara baš me zanimaju rekacije Sonyja i Nintenda.

Apple je uvijek svojim igračkama ciljao na tržište snobova i neznalica jer su oni spremni platiti cijenu velikih marketinških kampanji. Čak i ako se ispostavi da je proizvod sr*nje već ovih prvih par dana su ga prodali dovoljno novinarima, "novinarima" i šminkerskim geekovima da opravdaju cijelo svoje postojanje, a za 6 mjeseci sljedi nova verzija sa ispravljenim bugovima koje su im pomogli besplatno otkriti early adopteri i tako još u par podverzija kao sa njihovim telefonom.

Da li je krenula prodaja izvan USA? Nije? Pa da... što je predigra duža to je maca... isti princip je i sa dragim kamenjem. Svaka čast Applu na hypu koji uvijek uspije napraviti i količini eye candija koji isporuči svojim kupcima. Svaka čast na tome.

Što mogu kad sam očito neki seljačić koji voli otvorenu opciju više operativnih sustava na svom hardveru, veću dozu izmjenivosti i veću konkurenciju koja ruši cijene. Što? Više hardvera pridonosi nestabilnosti? Da, ali to je dio PC zabave.

Uvijek će postojati kasta automehaničara sa masnim prstima i sisatim plavušama po zidovima i snobova u svojim ograđenim kućama i čistačima bazena. ;)

4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice