iPhone 4 - cijene i dostupnost

poruka: 160
|
čitano: 50.203
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 - cijene i dostupnost".
15 godina
neaktivan

199 USD, to je koliko; oko 8000 KN ?

:-)
Moj PC  
34 1 hvala 0
16 godina
RE: iPhone 4 - cijene i dostupnost
to ti je cijena na pretplatu na 2 godine
17 godina

Ako opet bude u T-comu onda hoce! :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

199 USD, to je koliko; oko 8000 KN ?

200-300 dolara je cijena sa ugovorom, bez njega je 400-500 dolara, zavisi koju verziju uzimaš. Znači u T-scumu će biti vjerojatno 1kn ako imaš onih bodova, produžuješ ugovor, i što sve ne, a nekih 8000kn za ostale smrtnike. Još mi nije jasno na čemu kad nas nabibere cijenu od 500 dolara (oko 3000kn).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 12:39 (Adisuki).
17 godina

Legendarni “one more thing…”

OMG, kako mi se gadi ovaj Jobs. Gadi mi se to kako radi kult iz sebe i Apple-a. Cak se i autor ovog clanka navlazio na njegovu "legendarnu" recenicu...

Hebem ti seanse...

- Psiho246
Moj PC  
6 12 hvala 0
17 godina
neaktivan

"dok će oni u posjedu iPod Toucha ipak morati platiti za upgrade operacijskog sustava"

Hm, jučerašnji prijenos govora Jobsa bio je malo drugačiji...

"And I'd like to talk for minute about iOS 4 upgrades. For the 3G, not all the features are supported, same with the iPod touch, and this excludes the first generation. Upgrades are free for all these products. We finally found a way to get them for free to our iPod touch users."

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.

1 0 hvala 0
16 godina
a logike
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

OMG, kako mi se gadi ovaj Jobs. Gadi mi se to kako radi kult iz sebe i Apple-a. Cak se i autor ovog clanka navlazio na njegovu "legendarnu" recenicu...

Hebem ti seanse...

oces rec da je Steve Jobs od tv reklame "I TO NIJE SVE'' napravio kult?

ako, kad tv prodaja nije uspjela...

cijena 199$ je sa pretplatom

a inace je cisti 500$...

da je to cijena kod nas, svi bi imali iphone

kod nas taj isti dode oko 1400 $...

zamisli ti profita....

sta je sa JBom za OS :D kad ce izac?

potpis :D
17 godina
Laptop kaže...

"dok će oni u posjedu iPod Toucha ipak morati platiti za upgrade operacijskog sustava"

Hm, jučerašnji prijenos govora Jobsa bio je malo drugačiji...

"And I'd like to talk for minute about iOS 4 upgrades. For the 3G, not all the features are supported, same with the iPod touch, and this excludes the first generation. Upgrades are free for all these products. We finally found a way to get them for free to our iPod touch users."

Wtf, ko da su morali izumiti hladnu fiziju da bi mogli "nenaplacivati" upgrade...

Ovi stvarno znaju zamaskirati govno, covjek bi popusio da mu pokenjaju da su otkrili kotac i vatru...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Wtf, ko da su morali izumiti hladnu fiziju da bi mogli "nenaplacivati" upgrade...

Ovi stvarno znaju zamaskirati govno, covjek bi popusio da mu pokenjaju da su otkrili kotac i vatru...

vjerujem da je ona spreha o zlom isusu pocela bit istinita :D steve jobs zaje.... ljude :D

bio sam odusevljen iphonom 3gs sve dok ga nisam uzeo sa sobom na put...

baterija ima 10 sati call waiting... nemaoras nista ni radit na njemu...

i sad je vjerito na struji...

EDIT: gledajuci ovo predstavljanje Iphona shvacam kako recikliraju aprolutno sve i uzimaju gadnu lovu...

HD, videochat pa to sve postoji... strasno ...

to kao kad gledate Batmana Dark Knight... vec si sve to vidio, samo su glumci drugi, radnja slicna i malo poboljsano jer je proslo 20 godina od zadnjeg filma

cudi me kako BUG nigdje nije spomenuo HP Hurricane

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 9:28 (Hacker-ri).
17 godina
neaktivan

Imam videocall na SE K610i i nikad ga nisam ni koristio, a mislim da se i ne može koristit.

A uostalom koja je svrha tog videopoziva? Jedino ako si doma. Nećeš hodat po gradu i gledat se s nekim još da ti ljudi guraju glavu da vide s kim pričaš xD

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina

Ma da... to ni meni nije jasno... video call :) Tko to uopce koristi :)

Dosta mi je sto sa budalama moram pricat, da ih nebi jos i gledao...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 9:49 (tnakir).

9 0 hvala 0
16 godina
ali sad kad je apple to stavio u iphone pola ljudi ce se pitat kako su prije zivjeli bez toga
17 godina
neaktivan

Pozdravi zanima me jel u Americi kao slobodan uređaj takva cijena jer imam rođaka iz Amerike koji dolazi i uzeo bi ga,i jos dali ce raditi tu kod nas jel kompaktibilan?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Psiho246 kaže...

Hebem ti seanse...

a inace je cisti 500$...

zamisli ti profita....

NEMA NIKAKVE VEZE S PRETPLATOM ovih 200$.

To je cijena po kojoj apple isporučuje uređaje telefonskim operaterima, oni onda stavljaju tarife i cijene kako hoće. Apple zaradi samo 200$-stvarni troškovi proizvodnje=oko 75$ po komadu + ugovori s operaterima, operateri zarađuju puno više prodavanjem samih uređaja (kupe za 200$, prodaju za 1200$)..

16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Hacker-ri kaže...
Psiho246 kaže...

Hebem ti seanse...

a inace je cisti 500$...

zamisli ti profita....

NEMA NIKAKVE VEZE S PRETPLATOM ovih 200$.

To je cijena po kojoj apple isporučuje uređaje telefonskim operaterima, oni onda stavljaju tarife i cijene kako hoće. Apple zaradi samo 200$-stvarni troškovi proizvodnje=oko 75$ po komadu + ugovori s operaterima, operateri zarađuju puno više prodavanjem samih uređaja (kupe za 200$, prodaju za 1200$)..

Šta si rekao o cijenama???

Te cijene koje Apple spomenuo vrijede u Americi uz pretpatu na 2 godine s AT & T. Kao što je bilo i za iPhone 3Gs. Evo link: http://www.att.com/wireless/iphone/

Problem je u tome ako ne želiš iPhone na ugovor... tada mu cijena raste... Naravno ja ču kod T-com produljiti ugovor. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 10:36 (Njambris).
17 godina
Godra kaže...
ali sad kad je apple to stavio u iphone pola ljudi ce se pitat kako su prije zivjeli bez toga

Da Apple sad veli da je "in" koristit na mobu mono melodije, ko kod npr. nokie 3310 - onda bi cijeli svijet poludio za mono melodijama... Ista stvar bude s video pozivom...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Godra kaže...

Da Apple sad veli da je "in" koristit na mobu mono melodije, ko kod npr. nokie 3310 - onda bi cijeli svijet poludio za mono melodijama... Ista stvar bude s video pozivom...

LOL to i mene smeta. Video pozivi se več koriste na mobilnim uređajima dosta dugo. I sad se u Apple-u prave ko da su izmislili toplu vodu. iPhone 4 jest bolji od iPhona 3GS, ali da je revolucija u mobilnoj industriji... nebi išao toliko daleko. Sviđa mi se kvaliteta izrade novog iPhona i novi , bolji ekran s više piksela. Revolucionarni je : izgled, upograba materjala, display....

17 godina
neaktivan

Cijena je naravno sa ugovorom i ne mogu da vjerujem da naši novinari samo prepišu vijest, a ne napomenu ovako bitnu stvar. Cijena bez ugovora je oko $750.

17 godina

kako ne kužite

revolucija je, pogotovo amerima

neznam koliko je tamo nokia i ostali zastupljeni, al očito nije dovoljno kad im je ovo wow efekt

šta mislite, zašto jobs ne prezentira taj jojofon 4 u japanu, pa tamo bi mu se smijali, tamo pa su več ohoho naprijed sa tehnologijom za javno pučanstvo

uglavnom mob je super, imam 3gs i zadovoljan, dok vidim 3G koji neki vole uspoređivat, nebo i zemlja po brzini, a vjerovatno če onda i opet biti takva razlika sa 3gs VS 4

A najviše me zanima kakva je sad baterija unutra, dal če konačno barem 2-3 sata više držat, al pošto je veči potrošač, jači cpu, ekran.. hmmm, bit čemo valjda sretni ako ostane na istoj razini kao i ovi do sada.

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

koliko ja vidim nema video razgovora, ima sam neki usrani face time koji vrijedi ako razgovaraju dva iphona 4 i to samo preko wifi-a

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

koliko ja vidim nema video razgovora, ima sam neki usrani face time koji vrijedi ako razgovaraju dva iphona 4 i to samo preko wifi-a

To i jest video razgovor samo sto ga Apple zove : Face time. I trenutno je samo preko wifi jer trebaju vremena da sloze i na 3g. Najvise ih muci potrosnja mb-a ( internet promet). Pa ja nebi bas preko 3g- imao video chat. Previse skupo IMO. Smijeh

16 godina
protjeran

Vise o novom iphonu   http://www.apple.com/iphone/features/

16 godina
protjeran
Njambris kaže...
grimyHR kaže...

To i jest video razgovor samo sto ga Apple zove : Face time. I trenutno je samo preko wifi jer trebaju vremena da sloze i na 3g. Najvise ih muci potrosnja mb-a ( internet promet). Pa ja nebi bas preko 3g- imao video chat. Previse skupo IMO. Smijeh

znaci tako mogu nazvati bilo koji drugi mobitel koji podrzava video razgovore?

16 godina
neaktivan

Moj SE je imao prije 3 godine video pozive ali ih nikad nisam koristio. Neznam dal je uopce to mreza podrzavala, ali i da je tesko da bih i koristio jer bi bilo preskupo. Bar meni na simpi. Nije bilo opcije za wifi razgovore iako je mob imao wifi.

Neki frendovi su imali kasnije nokie n95 i opet ista prica.

Meni je ovo na iphoneu zgodno jer cu moc razgovarat dok sam recimo negdje na putu di imam wifi sa ljudima doma, besplatno.

Jobs je rekao da ce napravit i razgovor preko mreze al da se moraju dogovorit sa operaterima. Mislim da bi to moglo bit dobro jer ce dosta ljudi onda (bar u USA) to koristit.

0 0 hvala 0
17 godina

Imas skype/fringe... mozes pricat preko wirelessa :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

n900 po defaultu podrzava videocall preko skypea i gtalka, a moze sluziti i kao webcam za bilo koji program koji to podrzava

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

n900 po defaultu podrzava videocall preko skypea i gtalka, a moze sluziti i kao webcam za bilo koji program koji to podrzava

Iskreno, zaboli me za videocall... nek meni traje baterija kako bog zapovijeda. Nek ima kvalitetan OS. Nit mi treba fotic od 5Mpix, nit mi treba multitouch, nit mi treba 16GB memorije...

I'm going woo woo
15 godina

piše kod besplatnih aplikacija će se prikazivati oglasi,ništa kod stevea nije besplatno on sve lijepo naplati,kad može zašto ne

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

piše kod besplatnih aplikacija će se prikazivati oglasi,ništa kod stevea nije besplatno on sve lijepo naplati,kad može zašto ne

Naravno da će oglase naplatiti, nisu mu oni besplatni. Ja osobno nisam ni fan google oglasa koji se u nekim android aplikacijama pojave, pa bi me i ovo iritiralo.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice