Čestitke dobitnicima :)
Probao sam, nije uspjelo...
P.S.: sudjelovao sam, ali neću ulaznicu za BFS, neka ju netko drugi uzme umjesto mene (fkt ne mogu doći na BFS, isplanirano je dosta toga unaprijed...)
Čestitke dobitnicima :)
Probao sam, nije uspjelo...
P.S.: sudjelovao sam, ali neću ulaznicu za BFS, neka ju netko drugi uzme umjesto mene (fkt ne mogu doći na BFS, isplanirano je dosta toga unaprijed...)
Hvala za majicu :D
Čestitke dobitnici i svim građevinama!!!
Prodajem polovni plasticni bor sa svim dodacima (kugle, zvijezda, lampice, figurice). Cijena po dogovoru.
auuu. auuu.
ovo vam je fakat bila jedna od tezih ocjenjivackih zadaca! iskreno tesko bih se mogao odluciti jer su
sve odista fantasticne; cak i ovi koji "varaju" i iskoristavaju sitnu preslatku djecicu ili pak domace
zivotinje (jel ono prava sova, jbt? jel ono sob, jelen, pseto il tele, jbt?) a neki se sluze prljavim
fx cgi trikovima (jel ono prava glava jbt?) - sportske manekenke da ni ne pominjemo (jel ono
prava stanga jbt?) i rabljenje muzejskih rekvizita (jel ono olivetti jbt?) - sve su vrlo zanimljive i vidi
se ogroman trud. na svakoj bi ipak trebalo stajati disclaimer: doping warning - powered by sarma.
jedan od najjacih natjecaja na bugu ikad. komplimenti autorima!
A jadni ljudi. Baš mi ih je žao...
Na ovim slikama nema nimalo humora a oni vjeruju da je to smiješno.
Ili misle da je cool a tu nema ništa cool.
Ili možda jednostavno one stvarno smiješne i one stvarno cool slike nisu prikazane, već u javnost mora ić ovako light/elementary school humor koji prolazi kod našeg duhovno zaostalog naroda.
Kikich, ko je tebe naljutio?
namještaljka...
Čini se da se malo uzrujao.
Nego, hoće li bfs_2016 biti najbolji ikad? Who /hyped/ here?
Ustvari, ja se baš izvrsno osjećam, hvala na brizi. Ponaravno sad nakon mog prijašnjeg posta :)
Ali kad kiki stavi troll post jednom godišnje onda je to neka velika stvar. A kad vi trolate, nitko ne smije ništa komentirat. Jeste li to malo jelly? :)
Ali kad kiki stavi troll post jednom godišnje onda je to neka velika stvar. A kad vi trolate, nitko ne smije ništa komentirat. Jeste li to malo jelly? :)
Trolove treba prijaviti!
hvala svima koji su sudjelovali umjesto mene
@Friday: pa ne može na forum niti upasti ako se sam ne prijavi.
Zna se tko je bio največi trol na forumu.
Zna se tko je bio največi trol na forumu.
Ajar?
pusti ti Ajara, nego Dolores ili Sara, građevinarke... koja od njih ima kartu viška za bauštelca?
Nego, hoće li bfs_2016 biti najbolji ikad? Who /hyped/ here?
Pa naravno! To se podrazumijeva - svaki mjesec izdamo najbolji Bug ikada, a svaki novi BFS je - nešto najbolje što ste doživjeli u svom životu!
Jednostavno smo takvi, sve što radimo, radimo - dobro (namjerno je tu sad jedna skromna riječ, da bi se naglasila i ta naša samozatajnost ).
Bumpam temu, jer me zanima da li je ekipa koja održava FB stranicu od Bug-a vidjela privatnu poruku sa mojeg FB profila na kojem im objašnjavam nešto ? Just asking, jer vidim da je seen već par dana...