HTC će sam sebe uništit, rade preskupe uređaje koji su identični u seriji...
Ne kuzim zas ne omoguce po defaultu 5 redova na homescreenu i u draweru na widescreen mobitelima.
Stvarno ne kuzim zasto u tako skupe mobitele ne stave xenon bljeskalicu . Šta se tiče hardwera stvarno super ali uvijek na tim skupim mobitelima useru sa tim je... led svjetom. Bolje bi bilo da stave xenon svjetlo pa da naprave mob koji moze i slikati u mraku kako se spada.
HTC= Dobar hardware, loš software, a i zašto bi se mučili da izdaju novi sense na "starom" modelu, kada će im sasvim dobro ić sa novim.
Novi dizajn, novo sučelje, jači procesor, više rama, rješene boljke death gripa i oskudne interne memorije sa novom generacijom kamere i prepostavljam jača baterija.. Ne vidim baš neke sličnosti sa prethodnim modelima, a napredak je evidentan, izuzev Adreno 220-ke i očajnog s-lcd ekrana. Možemo se samo nadat da su ga poboljšali u smislu vidljivosti na otvorenom..
Entuzijasta koji hoće kupit i imat uvijek top mobitel će uvijek biti. Iako je Sensation izašao tek prije 4 mjeseca, očito da nije zadovoljio top geek klasu kupaca koji žele samo najbolje, a to trenutno nudi Samsung..
Stvarno pretjeruju već.. prevelika ponuda mobitela, pogubio bi se sad kad bi išao uzimat novi HTC.. birat između 50 njihovih mobova sa Androidom, a svi isti..
Kao što je netko rekao, radije neka peglaju software, ekipa sa xda previše posla ima.
Zašto kopiraju karakteristike GS2, pa imali su prije isto dobre mobove.
Cekaj... mene sad ovaj mjesec ceka produzenje pretplate i planirao sam ipak uzet Sensation jer mi je SG2 malo preskup (ogranicio sam si sredstva za kupnju) i sad ce oni izbacit poboljsani Sensation... Nakon samo 4 mj... i tako cu ja ispast budala jer dolazi novi poboljsani model a ja ga necu moci kupit, jer ga nece jos biti kod nas... e pa koja glupost... stvarno svi pretjeruju u zadnje vrijeme s izbacivanjem novih stvari... sad svakih nekoliko mjeseci novo... to me sve tako zivcira... Necu vise nista kupovat....
Cekaj... mene sad ovaj mjesec ceka produzenje pretplate i planirao sam ipak uzet Sensation jer mi je SG2 malo preskup (ogranicio sam si sredstva za kupnju) i sad ce oni izbacit poboljsani Sensation... Nakon samo 4 mj... i tako cu ja ispast budala jer dolazi novi poboljsani model a ja ga necu moci kupit, jer ga nece jos biti kod nas... e pa koja glupost... stvarno svi pretjeruju u zadnje vrijeme s izbacivanjem novih stvari... sad svakih nekoliko mjeseci novo... to me sve tako zivcira... Necu vise nista kupovat....
Hm...pa ovime ce past cijena i ostalim uredajima...SGS2 se da nabavit za 3000 kn u vakumu na njuskalu bez problema, moj prijatelj se cijenko i uzeo ga za 2800..., nikad upaljen uredaj
HTC cesce izbacuje nove mobitele nego sto ja mjenjam carape.
Bas se razmisljam o kupovini HTC Sensationa,kroz sljedeca 2 mjeseca.U paketu s pretplatom.
Sad ispada da bi se trebalo pricekat Ruby o.O
Ili ce Ruby bit skuplji od Sensationa? *confused*
Slažem se s vama, stvarno previše sličnih mobitela u istoj generaciji izbacuju, tako da na kraju ne znaš koji bi uzeo.
A i bilo bi vriejme da se više riješe tih, za današnje standarde, loših SLCD-ova i stave neki LED ili LCD s IPS-om.

Meni su njihovi mobiteli super, ali ne mogu prijeci preko SLCD-a i ovaj HTC Ruby mi izgleda isto ko Nexus S.
ne kuzim tu htc-ovu logiku... pa uvijek su prodavaci imali jednog uber jakog i skupog mobitela i ostale solidne ali prihvatljivih cijena... ovaj htc je pocel samo s skupim mobitelima koji na kraju krajeva ne opravdavaju cijenu, ne svi...
Stvarno ne kuzim zasto u tako skupe mobitele ne stave xenon bljeskalicu . Šta se tiče hardwera stvarno super ali uvijek na tim skupim mobitelima useru sa tim je... led svjetom. Bolje bi bilo da stave xenon svjetlo pa da naprave mob koji moze i slikati u mraku kako se spada.
bljeskalice na mobitelima nisu prava opcija, lako se razbiju, zapravo bolje reci brzo se razbiju i sto ces onda ?
LED bljeskalica ne samo da je se nece zbog padova razbiti, nego ce posluziti i kao lampa po mraku... sto bljeskalica nemoze....
što reći, močno i ružno ....
Sam nam jos 2610i fali :)

bljeskalice na mobitelima nisu prava opcija, lako se razbiju, zapravo bolje reci brzo se razbiju i sto ces onda ?
LED bljeskalica ne samo da je se nece zbog padova razbiti, nego ce posluziti i kao lampa po mraku... sto bljeskalica nemoze....
imao sam na n82 xenon bljesku... i ne da se nije razbila nego nije pustila ni vlagu unutra makar je cijeli mob bio u vodi... imao je 4 godine i do zadnjeg dana dok sam je imao bljeskalica je radila savrseno unatoc svi torturama koje su ona i mobitel podnosili... a koliko sam cuo i novi vlasnik je jos uvijek zadovoljan s njom.. tak da ovaj tvoj argument ne kuzim...
za mrak ovo stoji... makar i tu ima rjesenje-ekrani su dovoljno veliki i svijetli da osvjetle nesto na brzinu(ne planiramo svi koristit mob za ponocnu setnju sumom)
pravi problem kod xenon blica na mobitelima je potreba za nesto vecim prostorom(deblji uredaj mora biti) kod ugradenje u mobitel (to se kosi s danasnjim nastojanjima da uredaji budu sto tanji) te cinjenica da vuku dosta vise baterije kad se koriste... i to je to...
Hm...pa ovime ce past cijena i ostalim uredajima...SGS2 se da nabavit za 3000 kn u vakumu na njuskalu bez problema, moj prijatelj se cijenko i uzeo ga za 2800..., nikad upaljen uredaj
Ima ih puna tema tu na forumu takvih, pa pitaju kako je moguće da imam instaliran SuperCore na njemu, a uređaj je novi zapakiran, zavakumiran sa svim naljepnicama?
Vakumiranje kutija se može obaviti u stotinjak studija po Zagrebu za nikakve novce ;)
thezer0 ti je dobro rekao.. moj k800 još uvijek radi savršeno sa bljeskalicom, a ispo milijun puta, opro se u veš mašini i preživio pad sa prvog kata. Fale mu 2 tipke, ali i dalje radi xenonkom ;)
A takve mobitele ionako neš dat djeci koja ga ne znaju čuvat pa da će ispadati 3 puta dnevno..
Istina je da xenon zahtjeva malo više mjesta u mobitelu, ali razlika između ksenona i led bljeskalice (lampice bi prije rekao) je kao između mercedesa i škode.
HTC-ovi ekrani su očajni, taj slcd je mogao proći prije 3-4 godine.. Da bar imaju neki LCD sa IPS matricom ako već nemogu složit neki AMOLED..
Jeste primjetili kako desire hd je postao zaboravljen telefon,a nije tolko ni star i vise je nego sposoban vrtit novi sense pa cak i sense 3.5 ,oce li on dobit update?Normalno da nece,pitam se dali ce sensation kad ostari ko desire hd dobijat updatove...Ili ce htc opet failati i zaboravit na taj telefon.Uopce mi se nesvida htcova politika.
(...)moj k800 još uvijek radi savršeno sa bljeskalicom, a ispo milijun puta, opro se u veš mašini i preživio pad sa prvog kata. Fale mu 2 tipke, ali i dalje radi xenonkom ;) (..)
... i onda je svizac zamotao cokoladu u omot. Sry, ali prica ti je u najmanju ruku pretjerana
Ovaj mob djeluje stvarno snažan, ali baremna fotkama ne djeluje nešto lijepo.
Najgore od svega je što je HTC poceo štancat mobitele svakoh 3 ili koliko mjeseci.
Kupiš sada najnoviji model, za par mjeseci dođe novi i bolji, a tvoj postane star model.
I ne samo to, pitanje je hoceš li na tom svom modelu ikad dobit update...
Ja cu opet po svom. Svi proizvodjaci kupce smatraju budalama i prisiljavaju nas da svakih 6 - 12 mjeseci mjenjamo telefon. Za promjenu postoji jedan vrlo jednostavan nacin - software. Jednostavno, nakon 6 mjeseci prestanu izbacivati update i ako mozes preziviti sa bugovima prezivi. HTCov software je teska koma. Je da izgleda lijepo ali je koma! U zadnjih n godina nisu nista napravili da bi imali user friendly UI. Osim toga, Android 2.3? Cek malo.Cisto sumnjam da ce izbaciti upgrade na 3. Bit ce po starom - kupi novi mobitel.
Nesto drugo. Svi samo pisu o silnim GHz i MB, a niko o tome koliko traje aku. Sto ce mi dual core ako moram u zepu imati punjac.
Sva sreca da imamo Gregora da nas svaki dan preko TVa podsjeca sto smo.
Neznam za tebe, ali meni Nokia i dan danas pruža update za XM 5800, tako da nisu svi tolike gnjhide, ali ipak, svima je na prvom mjestu zarada.
daj pogledaj ostale brandove i pogledaj razliku. svi to rade.
HTC= Dobar hardware, loš software, a i zašto bi se mučili da izdaju novi sense na "starom" modelu, kada će im sasvim dobro ić sa novim.
Dobar harrdware i dobar software
Stvarno pretjeruju već.. prevelika ponuda mobitela, pogubio bi se sad kad bi išao uzimat novi HTC.. birat između 50 njihovih mobova sa Androidom, a svi isti..
Kao što je netko rekao, radije neka peglaju software, ekipa sa xda previše posla ima.
Prvo probaj neki od novijih htc uređaja pa onda pričaj gluposti.
HTC cesce izbacuje nove mobitele nego sto ja mjenjam carape.
Onda mora da ti noge užasno smrde
MOžda, ali meni je kreativnije to nego iphone, iphone 2 iphone 3, iphone 4
Jeste primjetili kako desire hd je postao zaboravljen telefon,a nije tolko ni star i vise je nego sposoban vrtit novi sense pa cak i sense 3.5 ,oce li on dobit update?Normalno da nece,pitam se dali ce sensation kad ostari ko desire hd dobijat updatove...Ili ce htc opet failati i zaboravit na taj telefon.Uopce mi se nesvida htcova politika.
Nije, uskoro dolazi 2.4 i sense 3.5 na desire h i desire z.
A oni koji su protiv sensa, ne znam , meni se nekako ovo više sviđa od svih ostalih launchera:
Ma nije valjda problem staviti svjetlo na mobitel, ako moze jadan mob od vodafona koji sam platio 150kn u tomatu imati svjetlo, onda valjda i oni mogu u mob od nekoliko tisuca kuna staviti svjetlo i zastitu za xenon bljeskalicu.
A sjecas se kad je prvi desire izasao, koliko je dugo poznat bio... Sve dok htc nije poceo izdavat skoro iste mobitele svako malo.
Pregazila ga sminka od nekih tvrtki...necu imentovat...(ne mislim na Apple)