All your message are belong to us.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda je vrijeme da obrišem sav history.
ja mislim da su ove silne akvizicije za ogromne novce samo paravan za ogromni profit koji tvrtke imaju, pa onda da im ne ispadne da je profit superdupervelik, onda naprave ovako golemu kupovinu i ispadne da je profit manji.
Kolko pratim u zadnje vrijeme ovo sve izgleda kao nadmetanje između Google-a i Facebook-a
Fb kupuje Instagram, te ostale patente,
Google kupuje Meebo, te ostale patente !!!
Čisto tržišno natjecanje između ova dva IT "diva"
Neznam dal bude više ićeg di google nije porinul svoju njušku
All your message are belong to us.
I? tvoja stvar? nije. namjeravaš koristiti? ne? onda šuti. naporan si već s tim svojim hebenim trolanjem u svakoj temi o googleu. ak te tolko smeta, ne čitaj.
PA za razliku od drugih ne kupuju manje tvrtke i onda to objave ko svoje i ko revoluciju , ko nekaj novo i neviđeno.
Još im samo fali BangBros, pa tek kad njih kupe i bace pod svoju kapu onda su recimo kompletni jel.
šteta, bolje bi bilo da su pick-irali na imo mrežu koja čak ima skype u browser-u. Doduše, meebo koristim osobno već godinama, i nisu napravili gotovo nikakav napredak, stoga možda google i napravi nešto od njih.
Google barem kupuje, Apple otima pa nitko slova ne kaže!
Draže mi je da Google kupi nešto nego Fb ili Apple bar znam da će učiniti nešto od toga, a ne preuzeti i postepeno ugasiti da ubije konkurenta.
Draže mi je da Google kupi nešto nego Fb ili Apple bar znam da će učiniti nešto od toga, a ne preuzeti i postepeno ugasiti da ubije konkurenta.
potpisujem........
pa kolko sam ja shvatio dogadja se upravo to, google je kupio meebo i gasi meebo messenger... ne kuzim koja im je fora s tom kupovinom ako odmah nakon kupnje gase najpopularniju uslugu te firme.