Google preuzima Meebo?

poruka: 11
|
čitano: 1.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google preuzima Meebo?".
17 godina
Google preuzima Meebo?

All your message are belong to us.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google preuzima Meebo?

Onda je vrijeme da obrišem sav history.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google preuzima Meebo?

ja mislim da su ove silne akvizicije za ogromne novce samo paravan za ogromni profit koji tvrtke imaju, pa onda da im ne ispadne da je profit superdupervelik, onda naprave ovako golemu kupovinu i ispadne da je profit manji. 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
14 godina
Google preuzima Meebo?

Kolko pratim u zadnje vrijeme ovo sve izgleda kao nadmetanje između Google-a i Facebook-a {#}

Fb kupuje Instagram, te ostale patente,

Google kupuje Meebo, te ostale patente !!!

Čisto tržišno natjecanje između ova dva IT "diva"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google preuzima Meebo?

Neznam dal bude više ićeg di google nije porinul svoju njušku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google preuzima Meebo?
SupremeCommander kaže...

All your message are belong to us.

I? tvoja stvar? nije. namjeravaš koristiti? ne? onda šuti. naporan si već s tim svojim hebenim trolanjem u svakoj temi o googleu. ak te tolko smeta, ne čitaj.

HrcHC kaže...

PA za razliku od drugih ne kupuju manje tvrtke i onda to objave ko svoje i ko revoluciju , ko nekaj novo i neviđeno.

hobi:moj-android.net
17 godina
HrcHC kaže...

Još im samo fali BangBros, pa tek kad njih kupe i bace pod svoju kapu onda su recimo kompletni jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
Google preuzima Meebo?

šteta, bolje bi bilo da su pick-irali na imo mrežu koja čak ima skype u browser-u. Doduše, meebo koristim osobno već godinama, i nisu napravili gotovo nikakav napredak, stoga možda google i napravi nešto od njih.

http://www.cdkey.biz
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 21:11 (CDkey.biz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google preuzima Meebo?

Google barem kupuje, Apple otima pa nitko slova ne kaže!

Draže mi je da Google kupi nešto nego Fb ili Apple bar znam da će učiniti nešto od toga, a ne preuzeti i postepeno ugasiti da ubije konkurenta.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan599 kaže...

Draže mi je da Google kupi nešto nego Fb ili Apple bar znam da će učiniti nešto od toga, a ne preuzeti i postepeno ugasiti da ubije konkurenta.

potpisujem........

http://www.cdkey.biz
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 21:12 (CDkey.biz).
17 godina
neaktivan
ivan599 kaže...

pa kolko sam ja shvatio dogadja se upravo to, google je kupio meebo i gasi meebo messenger... ne kuzim koja im je fora s tom kupovinom ako odmah nakon kupnje gase najpopularniju uslugu te firme.

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice