Google Drive 1.3

poruka: 6
|
čitano: 1.896
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Drive 1.3".
13 godina
neaktivan
Google Drive 1.3

Pa koji ima je k umisto da pojednostave oni kompliciraju... Imam google drive i svidala mi se ta opcija, steta sto je vise nece bit tj ja necu instalirat te nove pizd..... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 18:41 (someguy).

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google Drive 1.3
someguy kaže...

Pa koji ima je k umisto da pojednostave oni kompliciraju... Imam google drive i svidala mi se ta opcija, steta sto je vise nece bit tj ja necu instalirat te nove pizd..... 

Dok ti prvi put ne zatreba.

Nije stvar nista kompliciranija, samo ces imati 3 umjesto 1 aplikacije na mobu, koje medjusobno 

jedna drugu pokrecu, ni na koji nacin komplicirajuci tebi cijeli proces.

12 godina
neaktivan
Cortez kaže...
someguy kaže...

Dok ti prvi put ne zatreba.

Nije stvar nista kompliciranija, samo ces imati 3 umjesto 1 aplikacije na mobu, koje medjusobno 

jedna drugu pokrecu, ni na koji nacin komplicirajuci tebi cijeli proces.

Ali pitanje je zašto su to učinili, koja je prednost toga? Da li je sada google drive aplikacija bitno manja? Koliko je ljudi koristilo te opcije?

Recimo ako su ustanovili istraživanjem da 80% korisnika google drive-a ne koristi tu opciju a da će aplikacija biti duplo manja bez tih opcija onda ih i razumijem.

15 godina
neaktivan
Google Drive 1.3

Veličina aplikacije se smanjila s 14 MB na 6 MB. Isto tako, lakše je razbiti veliku aplikaciju u više manjih kako bi nadograđivali dijelove koji trebaju. A i ako netko koristi samo docs bez sheets (tablice i sl.) komponente starim putem mora nadograđivati sve djelove aplikacije iako neke dijelove ne koristi. Ovako svatko instalira ono što mu treba.

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google Drive 1.3

Upravo to što jameshook kaže. Rade ovo kako bi "unbundulali" aplikaciju, ovisno koji dio će sada raditi što treba, a sama Drive aplikacija će se koristiti (ili bi barem trebala) za obično managanje cloud storage prostorom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 20:16 (Zvone7).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam sliku na google drive i omogučio sam da svi vide i stavio link na tu sliku na jednom forumu.  E sad, dali mogu vidjeti kako informacije koliko se puta ta slika pregledavala ? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice