Firefox 4 krajem 2010.

poruka: 29
|
čitano: 5.129
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 krajem 2010.".
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Ovaj novi look im je odvratan,ni malo mi se ne svidja :(

6 7 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Sviđa mi se novi dizajn.

Jedva čekam!

Nadam se poboljšanjima u pokretanju, brzini i novim mogućnostima.

Kontam da će i JetPack biti do tada razvijen i doneti nam olakšanje da ne moramo restartovati Firefox kada instaliramo addon.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox 4 krajem 2010.

De sve gore i gore firefoxove rade naj bolji je onaj 2.0 malo rama ti mazne i to ti to radi ko avion a ne ovi noviji kad opali po ramima ufffff...

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player_embedde
Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Kakvo gutanje rama?

Evo meni otvorena 3 taba (subotica.com, Facebook, i Bug) i troši 95k.

Pogledaj ostale koliko troše pa javi.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Firefox 4 krajem 2010.
icecold kaže...

Kakvo gutanje rama?

Evo meni otvorena 3 taba (subotica.com, Facebook, i Bug) i troši 95k.

Pogledaj ostale koliko troše pa javi.

ma zna od jednom poludit i gutat 3.5.2 pa poludim i pošaljem ga u rodni kraj i upalim operu 10 i radi sve kako treba!!

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player_embedde
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Meni se to ne dešava.

+ imam 3 addona.

I teram Firefox 3.5.2 na Windows 7.

Evo ti sa testa rezultati:

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se, trosi previse RAMa, pogotovo nakon par dana bez gasenja proguta cijeli RAM, kao da leaka. Govorim o Firefox-u verzije 3.

17 godina
protjeran
Firefox 4 krajem 2010.

napokon   napreduju malo i sa dizajnom

"Hedonism Is My LifeStyle"©

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

inače korisnim samo operu al kad pogledam ovaj novi redizaj mogu reć da je super ako će tako i ostat.

naravno ovo je prikazano na windows 7 gdje ima transparentnosti, zanima me kako izgleda na XPu gdje to nije omogućeno.

dam se kladit da će bit šugavo izveden dizajn za xp, mada nemora značit.

0 0 hvala 0
17 godina
marko1103 kaže...

inače korisnim samo operu al kad pogledam ovaj novi redizaj mogu reć da je super ako će tako i ostat.

naravno ovo je prikazano na windows 7 gdje ima transparentnosti, zanima me kako izgleda na XPu gdje to nije omogućeno.

dam se kladit da će bit šugavo izveden dizajn za xp, mada nemora značit.

koji win xp? to će izaći krajem 2010. god. -> tada se nitko neče niti sjećati win xp.

uostalom ovo je sigurno na visti, jer win 7 još nije službeno predstavljen.

16 godina
neaktivan

Grozno, vec sam komentiro da ovo uopce nije FF stil i nadam se da nece na ovome ostati

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
Firefox 4 krajem 2010.

Dada, nitko se neće sjećati WinXP-a 2010, good for you! Možda negdje 2015 bude istrijebljen, ali iduće godine će još uvijek biti vrlo aktuelan.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Generalno mi se najklasičnije sučelje firefoxa najviše sviđa.

Nadam se da će se moći koristiti i na novom ff.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

...još ako ukradu neke stvari iz Opere (kao tabovi i sidebarovi svojevremeno), i možda skuže kako integrirati mail/news/rss bez glupavih addonova + prevedu ga na hrvatski, bit će to još i dobar browser...

2 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 krajem 2010.

Jel to nova verzija Chromea....pardon, Firefoxa? Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alien 1971 kaže...

...još ako ukradu neke stvari iz Opere (kao tabovi i sidebarovi svojevremeno), i možda skuže kako integrirati mail/news/rss bez glupavih addonova + prevedu ga na hrvatski, bit će to još i dobar browser...

kao prvo firefox ima rss i radi bez ikakvih addonova, a intergriraje maila je glupost jer browser nije za to namjenjen (npr. thunderbird, eudora ili outlook su mail klijenti s mogućnostima kakav browser nemože imat) + preveden je na hrvatski i to jako dobro.

16 godina
Firefox 4 krajem 2010.

Što sesvi bune oko rama xD danas za 50-ak kuna možeđ kupit gigu rama i rješiš problem a polovne bi mogao za te pare i 2 gige kupit.Pa ja sam prije pol godine za 250kn kupio 4 GB rama i više nema briga kolko guta firefox,dapaće volim da guta da mi se ram popuni žao mi je gledat svu tu memoriju praznu(pogotov na xp-u evo sad imam samo 753MB potrošena dok mi je vista išla do 1,5GB(naravno 64bitna verzija sa 6GB rama)i odmah osjetiš kako bolje vrti vista od xp-a jer mi je pol programa već spremljeno u ramu dok xp se muči jer imam spor hard disk pa mi firefox otvara cijelu vječnost

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

krajem 2010.??? jesu li oni normalni? pa ovakav i jos bolji dizajn vec sad imaju i Opera i Chrome! Viče

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Ona verzija sa tabovima integriranim u naslovnoj traci mi je jako sviđa. Napokon su počeli efikasno iskorištavati potraćen prostor. Djeluje puno jednostavnije i urednije a funkcionalnost je ostala na istoj razini. Sviđa mi se i to što toolbar više ne zauzima cijelu traku prostora. Lijepo će se uklopiti u Windows 7. Ako bude dobar, možda se opet vratim na Firefox.

Is it weird that this gave me an orgasm?

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

krajem 2010.??? jesu li oni normalni? pa ovakav i jos bolji dizajn vec sad imaju i Opera i Chrome! Viče

naravno, pa radi takve promjene u dizajnu im treba minimalno godina dana posla...nista drugo se nece ni radit osim dizajna, jeb*s funkcionalnost, ispravljanje bugova, poliranje, dodavanje opcija itd.... stvarno kakvih ljudi ima....

16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Lajkam dizajn.. Što manje, to bolje.. Podsjeća na chrome, štoe naravno super.. Naravno osim dizajna trebaju ga malo i ubrzati, jer je sporiji u odnosu na chrome i safari.. al ipak, 2010?? uff di je to..

01000010 01110010 01111000
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 krajem 2010.

kozna što će bit do tad,a nije me ni briga.Dizajn?Što fali ovome trenutno,važno mi je da barem imam osnovne tipke tipa back/previous page,stop,refresh i home....a sad da li izgleda ovak ili onak,opet dođe na isto xD.Al ono sa tabovima na vrhu mi se ne sviđa jer onda moram duže ić sa strelicom ak oću prešaltat tab ili nešto slično.Ovak je odmah uz stranicu i super jeSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

iskreno firefox me vise ne zanima, presao sam na operu i jako sam zadovoljan. izgled, funkcionalnost, performanse, kompatibilnost- sve za 5! a više nema ni memory leak-a kao u fire foxu.

It's awesome and you know it. Enough said.

3 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 krajem 2010.

Vraga će se povećat brzina/performanse samo će se usporit zbog tog transparency-a. Nekako mi izgleda kao da MS tu ima prste skoro pa već tamo i izgleda kao IE 7/8.

Jest će ram-a 1GB, ali nema veze ja ću ga koristit jer je IE spori šrot.

Eh skoro zaboravih, probao bih i druge alternative jer dosad nisam, opera me najviše privlači. Opera ako me zadivi prelazim na nju.

Firefox je dobar i sve, ali kada na lapu moram čekat 20sec da se pokrene prvi put to mi ide na živce.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 20:48 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Vraga će se povećat brzina/performanse samo će se usporit zbog tog transparency-a.

Ovo što si napisao je neutemeljeno i glupo. Web browseri će konstantno povećavati performanse jer imaju konkurenciju i stalno se natječu u borbi za korisnicima. Transparency možeš upaliti/ugasiti u samim Windowsima (aero). Ne ovisi to o aplikaciji nego o Windowsima (Vista, 7) a aplikacija to može iskoristiti ili ne. Ako imaš ugašen aero, neće biti transparency u Firefoxu. Ako ti je aero upaljen onda su iste performanse bez obzira koristi li Firefox transparency ili ne. Za vrijeme rada na kompjuteru bi bilo šteta da je aero ugašen a GPU mogućnosti neiskorištene (performanse se čak poboljšaju jer aero rastereti procesor i koristi GPU za iscrtavanje). Kada se pokrene 3D aplikacija, aero se automatski ugasi tako da opet nema apsolutno nikakvog utjecaja na performanse ni za vrijeme igranja igara.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 12:46 (DragonShit).
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

krajem 2010, znaci za vise od godinu dana... zar je ovo uopce vrijedilo najavljivati ?

Browser je browser, nece ni za godinu dana postati puno spektakularniji....

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

Ja sam se većinom prebacio na Operu, samo da riješe bugove na ovom forumu.

Firefox mi sa 3-4 otvorena taba oduzima više rama nego Opera sa otvorenih 10-ak. Imam za alternativu Operi Safari i Firefox, IE ne koristim.

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 9:38 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

ajme isuse gledo sam malo vase poruke o ramovima kako jede ja koristim trenutno internet explorer i iso sam bzv pogledat kolko mi rama uzima i kaze da 2.80GB nisam mogo vjerovat a imam 3 taba otvoreno i slusam winamp... Iznenađen

dakle samo se nadam da ce sto malje trosit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 krajem 2010.

fenomenalno izgleda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice