Firefox 22

poruka: 66
|
čitano: 13.531
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 22".
15 godina
neaktivan
Re: Firefox 22
neznamja99X kaže...

Mogučnost blokiranja reklama i automatski prijevod strance nije sve i svašta .

Nego što je? Od kada to browser u sebi treba imati bloker reklama ili, još bolje, prevoditelj? Svrha browsera je prikazati stranicu onakvu kakva ona jest a ne izmišljati toplu vodu.

Blokiranje reklama je i počelo upravo sa Firefoxom, i koliko znam to je još uvijek jedini browser koji to radi pravilno. Ostali browseri samo skrivaju reklame dok ih firefox ni ne downloada. A to je moguće upravo zbog neobične arhitekture firefoxa u odnosu na ostale browsere.

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 17:04 (rustweaver).

4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Firefox 22

Neznam dal je to do Firefoxa ili do Fejsa .Al fejs mi se danas na Firefoxu učitavo jako sporo pet minuta je vrtio onaj zeleni polukrug . Otvori mi stranicu  Pokaže sve slike sve i opet vrti vrti. Dok mi OPera otvorila fb za minut minut

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Syke kaže...

Bookmarks ikona se pomaknula gore kod downloads i home buttona. Na prvwu je bilo WTF??...

Desni klik na toolbar odaberi "customize" i odvuci što god želiš gdje god želiš...

12 godina
protjeran
Firefox 22

Neznam šta da kažem . Imam WIN XP netbook orginal borweser mu je IE 8 
Ja sam si instalirao   Firefox 23 i Operu.I brzina učitavanja otvranja stranicu je na OPeri najbrža  najbolja
FF mi stranice otvara brzimom IE 8 .

Dva puta sam na FF očistio svu povijest kolačiče predmeoriju sve što se podrazumva pod cijel povijest. I opet je jako spor. 

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
neznamja99X kaže...

Neznam šta da kažem .

Ja znam. Prijeđi na Operu i prestani pilati ovdje. Očito je da ti Firefox ne leži, što još čekaš?

12 godina
protjeran
rustweaver kaže...
neznamja99X kaže...

Neznam šta da kažem .

Ja znam. Prijeđi na Operu i prestani pilati ovdje. Očito je da ti Firefox ne leži, što još čekaš?

Pa i prešao sam!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 21:02 (neznamja99X).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice