još u mailu piše za poštarinu, koja ispod 50 kn ne bude, pa sam to računao, uglavnom obratite pozornost na "carinska vrijednos - 983 kn" :S
LOL jesi ti siguran da je to igrica.Da oni tebi nisu poslali kakav iPod xD
još u mailu piše za poštarinu, koja ispod 50 kn ne bude, pa sam to računao, uglavnom obratite pozornost na "carinska vrijednos - 983 kn" :S
LOL jesi ti siguran da je to igrica.Da oni tebi nisu poslali kakav iPod xD
hahah, jesam, piše na drugom mailu :D ali smiješno mi je to što vrijednost robe stoji da je 50$ :S
hahah, jesam, piše na drugom mailu :D ali smiješno mi je to što vrijednost robe stoji da je 50$ :S
Jesi ih ti kontaktirao nazad pa pitao zasto u jednom djelu pise da je skoro 1000 kn a u drugom da je 50$ !
ma kakva vrijednost od 1000kn da nije ipod stvarno? zali se reci da cijena nije valjana...ovo nikako nije uredu ocarinili su ti igru kao sto kosta kod njih konzola za tu igru ha ha ha
a to je naša carina.. budem sutra, trazili me kontakt broj , a nisu nista javili, jer me cijeli dan nema doma, a sve mi na mail salju, i ocekuju da danas bude to placeno :/
da nisi ti reedemo neku konzolu sa battlefield bunndlom? neznam stvarno nemoguce je da je toliko carina pa igra kosta toliko...
nije, a piše da je vrijednost igre 50$, a carinici su je procijenili na 983 , ne znam kak je to moguće, uglavnom rade kako im dođe.. fakat bidati se ništa ne može, odmah outbided :O
U naredome tjednu general redemption sa jako puno nagrada!
Stigao Gran Turismo za PSP. Doneo postar kuci, dok na racunu pise 30$
Jos dvije igre i dvije majice moraju doci :)
I nisi platio nista?!
a da, njemu piše 30$ = 168 kn i valjda nisu slali na carinu nego direktno doma.. glupa carina :@ čestitam ;)
EDIT: još sam vidio da su neki Englezi i Ameri odbili nagrade zbog velikih računa, pa me malo čudi, to je lockerz neke pakete krivo poslao :D
Ne, ni kune :)
Evo vec je u oglasniku :)
jesu vam odobrili druge igre koje ste dobili? Meni je zasad jedna koja je već u Hrvatskoj :S
Meni je danas odobren Ipod Nano od 16 GB,CRNI!
Javim kad stigne...
Javim kad stigne...
opa, fino :P s kojeg je to redeem-a? :)
meni su odobreni GT i FIFA11 za PSP, a za NFL11 za WII cekam jos...
Stigao Gran Turismo za PSP. Doneo postar kuci, dok na racunu pise 30$
Jos dvije igre i dvije majice moraju doci :)
za koliko si stavio u oglasnik?
100 kn
stigao COD MW 2 za PS3 , pazite foru, igra košta $40 i nisam ništa platio, donio poštar doma, a ona za $50 je 306 kn carina i pdv + poštarina.. sad ko tu koga..:/
prodajem naravno, ako ima zainteresiranih :)
jesi ti rijesio sta sa tom carinom jesi se zalio?
nisam, danas su me zvali ali se nisam htio javiti, to je pošta i baš ih briga kolko bi morao platiti, pa se njima ne isplati žaliti, a od carine ništa jer mi je tako jedan carinik rekao.. sretan sam što je COD došao bez ikakve naknade, a za ovo me nije briga :)
kako mislis nista? neces preuzeti? pokazes im koliko kosta igra i dovidenja nemogu oni neopravdano nabijati carinu
kako mislis nista? neces preuzeti? pokazes im koliko kosta igra i dovidenja nemogu oni neopravdano nabijati carinu
tako nekako.. ma mogu, ne znam ako mi se isplati, jer prvo ću morati platiti, tek bih se onda mogao žaliti, ali ne vidim neke šanse da mi smanje cijenu carine i pdv-a :)
radi kako zelis ja bi otisao tamo i razjasnio da to nekosta toliko koliko je carnjieno...carnia je na konzolu a ne na igru
Imam jednu zamolbu
Ako je netko dobio one iPhone 3GS Lockerz naljepnice za mob, da li mi moze skenirati. Htio bih si sam napraviti neku, ali mi trebaju tocne dimenzije
ja neznam zasto toliko dugo im treba da mi posalju igru...
nice, da skupimo još malo bodova :P iako ne znam šta će nam, shop ko zna kad će doći, na aukcijama je teško pobjediti, a na redeem-u još teže nešto dobiti xD
Javim kad stigne...
opa, fino :P s kojeg je to redeem-a? :)
To ti je sa Members Choice Redemptiona!
Dobar dan.Blizi se general redemtion i ja dugo dugo nisam bio aktivan s lockerzom i sad sam ponovno poceo skupljat bodove,pa me zanimju dvije stvari.
1.Htio bi na general redemptionu uzet samo nesto od pay pala,a posto mi je pay pal account na drugom mailu,a lockerz na drugom mailu dali to predstavlja nekakv problem?
2.Jel mi mozete dat nekakve programe za lakše redemmanje(tipa auto filler ili nesto slicno kad je lord ono davno prije napravio)Hvala.