Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.283
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
RuskeGTT kaže...
stirko55 kaže...

samo da vas pitan jeli iko IKAD dobia nesto od tog lockerza?

NE NITKO NIJE NIKAD DOBIO NISTA, JESI TRAZIO TAJ ODGOVOR? SLOBODNO ODLEPRSAJ ODAVDE SA SVOJIM POSTOVIMA

Perkan777 kaže...

Ok nemoras.Ja sam se morao namuciti za bypass.To ima samo uski krug ljudi.Zato molim te tiho.Ako neces nemoras.Nemoj se nadati necemu vise od 25$ (ako i to dobijes)

glavno da nitko sa ovog foruma nije u tom tvom uskom krugu ljudi

Dvojica ce uskoro bit :)

I ti mozes biti jedan!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 21:31 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
Lockerz
Ala ljudi sto ste se okomili na Perkana , jes da nece te programe dati ( bad madafaka :( ) al jbg da nije bilo njega vi ne biste dobili te nagrade od Lockerz-a
Jel vam govorio kad ce biti reedem -11+ ili - 01:00 +
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Nabrzaka?? kaže...
Ala ljudi sto ste se okomili na Perkana , jes da nece te programe dati ( bad madafaka :( ) al jbg da nije bilo njega vi ne biste dobili te nagrade od Lockerz-a
Jel vam govorio kad ce biti reedem -11+ ili - 01:00 +

Fala bogu da netko razumije!

Jbt ti se programi placaju po 50-100 $ ja kazem da se regaju sa 10 mojih pozivnica i onda sam ja bahat {#}?!

Ionako samo 2-je mogu dobiti a jedno je vec zauzeto!

15 godina
protjeran
Lockerz

meni je dosad odobrena samo 1 igra za XBOX, ostale ništa.. tako je i vama? :/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Jel još nekome Lockerz cijeli dan ne radi?Ja upišem login podatke i pojavi mi se onaj error Oh Noes!Ima li još netko s istim problemom?

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
meni radi.. možda isto banana? :O
15 godina
protjeran
FI4 kaže...

Ne budi smiješan {#}

Piše da popravljaju SHOP s tim da su se mnogi žalili da im Lockerz ne radi a neki su rekli da im radi,ja sam sve legitimno stekao i nemaju me na osnovu čega banati a i da su me banali obavijestili bi me mailom.

15 godina
FI4 kaže...

meni je dosad odobrena samo 1 igra za XBOX, ostale ništa.. tako je i vama? :/

tako i meni, samo GT za PSP, a fifa 11 i nfl 11 cekam...vidjet cemo

15 godina
protjeran
Lockerz

@zgsoljašalim se :)

@RuskeGTT oke, mislio sam da samo meni nisu :/ valjda će prvo te poslati pa onda ove kasnije, ako budu :ccc

1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

slatkis mali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Jednom korisniku sam pokazao moc bypassa!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
FI4 kaže...

Ne budi smiješan {#}

Piše da popravljaju SHOP s tim da su se mnogi žalili da im Lockerz ne radi a neki su rekli da im radi,ja sam sve legitimno stekao i nemaju me na osnovu čega banati a i da su me banali obavijestili bi me mailom.

Vidim da nisi iskusan lockerz korisnik pa nisi cup za random cancellation kad lockerz salje radnom da su nagrade otkazane.Nije potvrdjeno ali su neki bili banani bez razloga samo zato sto se ne svidjaju lockerzu!

I da ne bi te obavijestili nisu ni mene dok ih niasm pitao!

15 godina
protjeran
Lockerz

sad ću im poslati mailić da vidimo kaj je.. počeli su previše glumiti :ccc

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
zgsolja kaže...
FI4 kaže...

Ne budi smiješan {#}

Vidim da nisi iskusan lockerz korisnik pa nisi cup za random cancellation kad lockerz salje radnom da su nagrade otkazane.Nije potvrdjeno ali su neki bili banani bez razloga samo zato sto se ne svidjaju lockerzu!

Bitno da si ti iskusan korisnik koji je pobrao ban i koji cmizdri po forumima {#}

16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...
zgsolja kaže...
FI4 kaže...

Ne budi smiješan {#}

Bitno da si ti iskusan korisnik koji je pobrao ban i koji cmizdri po forumima {#}

Tko ti cmizdri.Aj molim te usuti vise.

BTW da ja sam vec iskusan na lockerzu prosao sam svasta s njim!Koristio razlicite botove,fejkao mjelove na drugom accountu sasvim druga osoba sve legitimno.Zato mkolim te tiho!

Jednom si slucajno redeemao nano i sad si ti manga!{#}

15 godina
protjeran
Perkan777

BTW da ja sam vec iskusan na lockerzu prosao sam svasta s njim!Koristio razlicite botove,fejkao mjelove na drugom accountu sasvim druga osoba sve legitimno.Zato mkolim te tiho!

Slušaj ja ću naručivati što god je mene volja a ti nepismeni tutleku šta se imaš javljat,ja mogu radit šta god hoću,neopran si,zmazan i smrdiš.Mrš mene si našao..

Tu nije stvar biti manga ili ne a ti se ponašaš i napadaš me poput nekog razbojnika e pa dosta je tome više,ostavi me na miru zamazanac i ne potiči daljne sukobe.

15 godina
neaktivan
Lockerz

kolko ste vi sati/dana potrosili na lockerzu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

jebote zivot na jedan acc udje a na drugi nece..imam 56k ptz i tu mi nece da udje..jel to banana?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel postoji mogucnos da ja dobije pozivnicu na: dino-9@hotmail.com

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozes se registrovat bez pozivnice :)

16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Perkan777

Slušaj ja ću naručivati što god je mene volja a ti nepismeni tutleku šta se imaš javljat,ja mogu radit šta god hoću,neopran si,zmazan i smrdiš.Mrš mene si našao..

Tu nije stvar biti manga ili ne a ti se ponašaš i napadaš me poput nekog razbojnika e pa dosta je tome više,ostavi me na miru zamazanac i ne potiči daljne sukobe.

Nezelim sukob i ne nazivaj me tim pogrdnim rijecima a jos manje da sam nepismen jer imam 5 iz engleskog i 4 iz hrvatskog!Ne zelim svadju!Cestitam na nagradi!

Legendic1911 kaže...

hvala

Poslano!

14 godina
neaktivan

de ti meni reci jel i tebi bio onaj cuko kad su te banovali

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
zgsolja kaže...
Perkan777

Nezelim sukob i ne nazivaj me tim pogrdnim rijecima a jos manje da sam nepismen jer imam 5 iz engleskog i 4 iz hrvatskog!Ne zelim svadju!Cestitam na nagradi!

Ok,čestitam i ja tebi na svim osvojenim nagradama i na tome kaj si nas obavijestio kad će Reedem!Isprika na pogrdnim riječima

15 godina
protjeran
air up there kaže...

de ti meni reci jel i tebi bio onaj cuko kad su te banovali

Meni cijeli dan taj pes liže ekran...Piše kao we have technical problems ali sumnjam da je to ban onda mi nebi pisalo ništa kad kliknem login.Od jučer popravljaju Shop pa je moguće da radovi još traju..Strpljen spašen

14 godina
neaktivan

i banovan :D

15 godina
Lockerz

koliko neiskusnosti ovdje...odyss je tu samo zato jer stvarno imaju tehnickih poteskoca i rjesavaju...a tko je odyss? ako neznate, onda ne zavrijedite uopce biti na lockerzu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma znam ja ko je taj cuko..nego na jedan akaunt mogu uci,a na drugi ne mogu..zato sam zabrinut

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

koliko neiskusnosti ovdje...odyss je tu samo zato jer stvarno imaju tehnickih poteskoca i rjesavaju...a tko je odyss? ako neznate, onda ne zavrijedite uopce biti na lockerzu...

Nije samo to.Meni kad su banirali lockerz acc dolazio je taj odys!

15 godina
protjeran
Lockerz

Ni B od bana,Lockerz je napokon proradio i mogu ući na stranicu.YEY!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
zgsolja kaže...
Perkan777

Legendic1911 kaže...

hvala

Poslano!

hvala ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice