Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.576
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Axlus kaže...

PLAY update: To improve site performance for our members during Friday's general redemption, we will be taking PLAY offline beginning at 2 PM and lasting until Midnight (Eastern Time). Don't worry -- PLAY will be back this weekend with more shockingly good videos!

Što bi to značilo?? Znači redeem će vjerojatno biti oko 2 u noći?

Ajde u školi i uči engleski. -.-

16 godina
neaktivan
Axlus kaže...
makiking kaže...

Ne,već će da onesposobe sekciju Play da bi protok po stranici bio brži i da nebi bilo problema kao na jutrošnjem redemu :)

Ali su rekli da će to maknuti kako bi bio brži redeem, što bi značilo da redeem može biti od trenutka od kada oni ugase privremeno PLAY stranicu, do trenutka kada ponovno stave stranicu.

Što znači da restock može biti od ovoga trenutka do 6 ujutro (po našem vremenu), odnosno 00:00 po njihovom (kod njih je sad 14:16 iliti 2:16 PM)

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
Axlus kaže...
makiking kaže...

Ne,već će da onesposobe sekciju Play da bi protok po stranici bio brži i da nebi bilo problema kao na jutrošnjem redemu :)

Ali su rekli da će to maknuti kako bi bio brži redeem, što bi značilo da redeem može biti od trenutka od kada oni ugase privremeno PLAY stranicu, do trenutka kada ponovno stave stranicu.

Što znači da restock može biti od ovoga trenutka do 6 ujutro (po našem vremenu), odnosno 00:00 po njihovom (kod njih je sad 14:16 iliti 2:16 PM)

je

16 godina
neaktivan
Lockerz

Dajte onaj program za autofill.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nesto laga stranica i fali mi pol slika.. 'el to zbog toga sto rade nest il'? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
heged kaže...

Dajte onaj program za autofill.

po ko zna koji put firefox addon autofill form!

15 godina

REEDEM je zavrsio !!!!

kakva steta......siguran sma da bi dobio ipod toucha...a ja nisma mogao reedmati jer sam jucer/dns ujutro redmao majcu pih...glupa sreca........

heheh..jesam vas prepo??!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan

Dje ti je to brate..u mene na hrvatskom mozilla?

15 godina
x360gamer kaže...

REEDEM je zavrsio !!!!

kakva steta......siguran sma da bi dobio ipod toucha...a ja nisma mogao reedmati jer sam jucer/dns ujutro redmao majcu pih...glupa sreca........

malo :DDD

16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi meni neda učitat lockerz stranicu, pise 404 error, i dugo se ucitava.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

heged kaže...

Dje ti je to brate..u mene na hrvatskom mozilla?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4775

16 godina
protjeran
x360gamer kaže...

REEDEM je zavrsio !!!!

Oces i ti cekat redeem.Jesi uaplio onaj Lordov program.

Ja sam isto mislio majicu jucer uzet ali onda sam se sjetio sta ce mi to kad ce to isto sutra biti na generalci.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina
neaktivan
Lockerz

A ljudi dobijel se bann ako se koristi autofill?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gameru strasan si xD

ja sam isto upalila lordov program hvala lega :) e imam samo pitanjce...jel mi mora bit otvoren ptz place ili je svejedno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:45 (LiL'Jo).
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
TJ-Lux kaže...

meni program nije javio da je poceo redeem!

jeli ikom nes slicno?

Si ga aktivirao?????

Popravio sam ovo za browser ali necu releasati tak dugo dok ne napravim nesto vece.

EDIT: kolko prije redeema si ga upalio (u kolko sati), i dali ga firewall ne blokira

aje molim te uploadaj verziju u kojoj ce nam se otvoriti u chromeu.

16 godina
protjeran
heged kaže...

A ljudi dobijel se bann ako se koristi autofill?

Ne autofill je dopusten kao i RoboForm.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

REEDEM je zavrsio !!!!

DAj vec su me trnci presli. NE seri xD. Sad cu vam uploadati onaj da se otvara u browseru koji imate a ne u IE.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
16 godina
neaktivan
Lockerz

Sta sad da uradim kad sam ga stavio na mozillu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

I mozel mi ko dat onaj program sto javlja promjene na stranici? et hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

REEDEM je zavrsio !!!!

Ja sam isto mislio majicu jucer uzet ali onda sam se sjetio sta ce mi to kad ce to isto sutra biti na generalci.

ma necu cekati reedem..ne, nazalost necu jos koristiti Lordov program (ne kazem da nije dobar) jer cu cekati da ga, ajmo reci poboljsa xd....

pa ja bih i cekao reedem general ali sam vec uzeo majcu , pa.... :(

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz

Radi li kod vas lockerz, kod mene ne radi:

Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

EDIT:

sada radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:54 (bhAmigo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
haha,tooo vratili mi 100 bodova koje sam potrosio za ulaz :D
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jer još netko dobiva 404 error kada pokuša ući u lockerz.

Edit: ušao:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 21:00 (kikimania22).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
LiL'Jo kaže...

gameru strasan si xD

ja sam isto upalila lordov program hvala lega :) e imam samo pitanjce...jel mi mora bit otvoren ptz place ili je svejedno?

i mene zanima.

15 godina

ne mora....

16 godina
Lockerz

svašta, danas mi se dogodilo da sam 2 puta iskoristio login ptz, i dobio 4 boda hehe koji carevi. Aj valjda ću i ja usjpet nešto upiknut na redemu, imam 329 bodova, ciljam ili na iPod ili na paintball puškuCool

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Important update: Last night we had our first test of a Member Appreciation Redemption. Our goal was to give every member who signed up with PTZ an equal opportunity to redeem a prize. While our first two waves went smoothly, with thousands of members redeeming great prizes, our third wave was problematic for some due to site availability. Unfortunately, we battled some heavy cheating bots in Wave 3. Despite our efforts to shut these down, they affected the experience for some members who couldn't log in. We're working hard to ensure this will not happen in the future. Most importantly, we've refunded 100 PTZ to all members who participated in the Member Appreciation Redemption and did not receive a prize. We have already put these PTZ in your account in time to use for today's General Redemption. Thanks for your patience as we work to perfect the redemption process!

Zbog ovog je bila stranica dole vjerojatno

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

koji je lockerzu dobio sam 350 i kad se se kasnije logiro opet samo jedno OMG

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

REEDEM je zavrsio !!!!

ma necu cekati reedem..ne, nazalost necu jos koristiti Lordov program (ne kazem da nije dobar) jer cu cekati da ga, ajmo reci poboljsa xd....

pa ja bih i cekao reedem general ali sam vec uzeo majcu , pa.... :(

Reci kako da ga poboljsam i ja se bacam na posao. Svake komentare (i one loše) prihvaćam širokih ruku.

Uploada se nova verzija...

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
16 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi znam da je šansa 1:100000 da uspijem reedemat xbox ili ps3 ali šta mislite na kojeg ide manje ljudi pa da ipak probam, imam dovoljno bodova za oboje

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice