Jeli neko nesto jace uzeo?mac,PS3 iliWii ili iPod*to mene zanima!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.286
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan je lik par stranica prije uzeo New iPod Touch 8GB
ja s tvojim programmom nevidim kada je generalni reedem
U njemu ne piše kad je redeem ali ako ga imas cijelo vrijeme upaljenog on ce ti svirati da je poceo i imas unutra autofill za brze ispunjavanje obrasca.
da svaka cast...... bas me zanimaju dali sam popu**o s MAG ili nisam..posto sma uzeo samo majcu.....
najbolji reedem je bioo za novu, mogao si uzeti sta god si htio ( dokaz : ja i jos jedan hrvat uzeli vece nagrade ( ipod i x360)
da svaka cast...... bas me zanimaju dali sam popu**o s MAG ili nisam..posto sma uzeo samo majcu.....
najbolji reedem je bioo za novu, mogao si uzeti sta god si htio ( dokaz : ja i jos jedan hrvat uzeli vece nagrade ( ipod i x360)
I još je jedan lik dobio PS3 ako se ne varam i moj frend neke slušalice.
http://rapidshare.com/files/356150015/LockerzChecker_4_.zip
Jel netko pogledao na fejsu njihovu stranicu? Prazno, nema ničega . WTF?
Da, ja sam uzeo Ipod Touch 8 gb :) Bile su sekunde u pitanju. Cim sam usao, sve je bilo zeleno, odmah gore bio Ipod, ispunio (autofill) i stisnuo radeem. Cim sam to zavrsio, vratio se na Elektroniku i sve je vec bilo plavo. To sve je trajalo max 10 sekundi
Da, ja sam uzeo Ipod Touch 8 gb :) Bile su sekunde u pitanju. Cim sam usao, sve je bilo zeleno, odmah gore bio Ipod, ispunio (autofill) i stisnuo radeem. Cim sam to zavrsio, vratio se na Elektroniku i sve je vec bilo plavo. To sve je trajalo max 10 sekundi
U kojem valu si to napravio?i jesi koristio lordov program?
u prvom (od 00-01). Koristio sam obicni Firefox addon "AutoFill" i samo drzavu i broj telefona rucno upisao (to nisam ni upisao u postavkama Autofilla zato sto sam citao da drzava i telefon prave probleme)
I jel ko ista uspio da ugrabi? Ne da mi se sad gledat tih 10 strana.
u prvom (od 00-01). Koristio sam obicni Firefox addon "AutoFill" i samo drzavu i broj telefona rucno upisao (to nisam ni upisao u postavkama Autofilla zato sto sam citao da drzava i telefon prave probleme)
Tako ti je isto u mome, samo sto je moj lakse za koristenje i radi u svakom browseru BTW tipke su vam F9 F10 F11 F12 a tocnije upute pisu u samom programu (trenutno je upaljen vec 3 sata i nisam dobio ban tako da...)
BTW: kad kazem ban ne mislim da vas banaju s lockerza, nego nemozete koristiti ptzplace 15ak minuta.
Tako ti je isto u mome, samo sto je moj lakse za koristenje i radi u svakom browseru BTW tipke su vam F9 F10 F11 F12 a tocnije upute pisu u samom programu (trenutno je upaljen vec 3 sata i nisam dobio ban tako da...)
Kako radi taj program, dali trebam imat sta upaljeno ?
Pa program trebas imati upaljen, dok ga upalis stisnes desnom tipkom u trayu na lockerz ikonicu i odaberes Redeem Binds i otvoriti ce ti se prozor gdje sve pise.
e može pomoć,šta s refreshom? mislim malo sam glup nije me toliko zanimalo al ka sam otkrio igrice onda mi je zatrebalo i nisam čitao postove,pitanje je šta je s refreshom? jel se može podešavat ili je određeno već..
VEZANO ZA LORDIJEV PROGRAM
ima li kakvih predviđanja za današnji general restock???????
Ja bi rekao 18 ili 22 (kod njih 12 ili 16)
Tako nešto sam i ja mislio 16, 22 ili 00.00
Ja bi rekao 18 ili 22 (kod njih 12 ili 16)
Imaš kaki predložak za to mišljenje?
18 sati zato jer je kod njih podne pa po nekoj logici a 22 zato jer je sjecanjski redeem bio u 22h.
Hey guise,
Hoce li lordov program me obavijestiti kad bude general redemption?
Pošto je redeem SUTRA to znači da mora biti iza 6 sati danas.A general će biti vjerovatno sutra oko 1 u ponoć (7 popodne kod njih)
Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.
While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated!
:S Mi nismo varalice?
Ne, mi smo vrlo strpljivii korisnici koji refreshaju svakih 21-30 sekundi... :P
Ako te nsu banovali onda je dobro.Jer vidi sta pise
This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated.
Ovo nije cheating bot, ovo je samo refresher.
U mom mistu nevera, krupa, grmi - nestat ce struje. Neman ja te srice da docekam redamption.
Sritno vami.
Šta je onda cheating boot? Auto redeemer?
Da, bot koji sve napravi za tebe i oni koji samo floodaju server i ne pokusavaju uzeti nagrade.
Šta je onda cheating boot? Auto redeemer?
to bi bila kombinacija refreshera i auto klickera i auto fill tako da kad pocne reedem lik samo treba upisat one dvije rijeci ! to jest automatski mu se sve otvori! al moze se skuzit zato sto bas nitko nemoze nesto reedemat u roku 1sec kad se otvori reedem ma koliko brz bio!
I dajte mi ljudi prijedloge za program, jer kroz vikend imam vremena za programiranje.