Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.473
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
RE: Lockerz
LordShgi kaže...

I dajte mi ljudi prijedloge za program, jer kroz vikend imam vremena za programiranje.

Svakako dodaj još tipki za unos (key binder). Možda opcija da može otvoriti ptzplace u mozilli firefox, chromeu i operi.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Lockerz

Kak to mislis jos tipki za unos?

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni program nije javio da je poceo redeem!

jeli ikom nes slicno?

TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TJ-Lux kaže...

jeli ikom nes slicno?

mozda si mu onemugucio vezu na net pa nece radit!?

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam dobio nazad 1000 ptz od lockeza zbog onog treceg wawea.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

skino sam program i izvadio iz zip-a, pokreno ,odabro melodiu i aktiviro.......

TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

I men vratili 100ptza za 3 wave...

Raise hell in heaven
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam dobio 100 bodova natrag.Pretpostavljam da su to onih 100 bodova koje sam dao za sign in za 3 wave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TJ-Lux kaže...

jeli ikom nes slicno?

Si ga aktivirao?????

Popravio sam ovo za browser ali necu releasati tak dugo dok ne napravim nesto vece.

EDIT: kolko prije redeema si ga upalio (u kolko sati), i dali ga firewall ne blokira

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 19:10 (LordShgi).
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi ja sam sada kliknuo na redeem i neda se učitat stranica. Tako i kod MyLocker.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordShgi kaže...

Kak to mislis jos tipki za unos?

Mislim da dodaš još unos za telefonski broj i grad, a da to budu recimo tipke F7 i F8.

EDIT: PTZplace i lockerz.com rade normalno (barem meni). A i sami su rekli da će postat pravila za redeem kasnije danas.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 19:13 (crystal6).
15 godina
neaktivan
PA COVJECE OCE LI ME TVOJ PROGRAM OBAVIJESTIT KAD BUDE GENERAL REDEEM

MORAM OSTAT BUDAN CIJELU NOĆ

I de ako možeš kad bude redeem stavi samo kao neku melodiju da te odmah obavijesti o redeemu-
NIGGAWAT
17 godina
neaktivan
Lockerz

Pa lol, dok ce biti redeem ako si odabrao melodiju i stisnuo aktiviraj ce svirati tu melodiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Meni također vratili bodove.Možda zato jer smo imali problema s ulaskom na njihovu stranicu - kako su napisali  "... we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. ..." 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 19:23 (Deja Vuu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a sit.....ja uzeo majcu jer sam isao bolje ista nego nista, da ne bacim 100 ptza.....

ako ce na generlau vise od 2 hrvata dobiti vece nagrade onda sma se s*bo totalno i bacio 300 ptza

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina

pa da svaki reedem uzmes nesto i to je dost jbg. ipak je besplatno bar za sada! i kad povise cijene opet ce bit dosta toga dostupno sa ovim playom idu bodovi ko ludi! ;-)

15 godina
neaktivan
Lockerz

I ljudi, u kolko će sati onda biti idući reedem?

0 0 hvala 0
15 godina

MOLIM da mi netko da FACEBOOK od LAB membera....preko PM...ko prvi da (tocan) dobiva nagradu

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
protjeran
Lockerz

Sta je taj general reedem?

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni isto vratili bodove -.-

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Samo se nadam da ovaj generalni redeem neće biti opet usred naše noći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

lijepo sam upalio program od lorda i sad čekam bilo koje doba dana tj noći neka od igrica ja se toplo nadam će biti moja xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

PLAY update: To improve site performance for our members during Friday's general redemption, we will be taking PLAY offline beginning at 2 PM and lasting until Midnight (Eastern Time). Don't worry -- PLAY will be back this weekend with more shockingly good videos!

Što bi to značilo?? Znači redeem će vjerojatno biti oko 2 u noći?

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:02 (Axlus).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Jel na general reedemu mogi i oni koji nisu platitli da redeemaju za valove?

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ne,već će da onesposobe sekciju Play da bi protok po stranici bio brži i da nebi bilo problema kao na jutrošnjem redemu :)

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo nesto zanimljivo s fejzbuka : "

PLAY update: To improve site performance for our members during Friday's general redemption, we will be taking PLAY offline beginning at 2 PM and lasting until Midnight (Eastern Time). Don't worry -- PLAY will be back this weekend with more shockingly good videos!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
makiking kaže...

Ne,već će da onesposobe sekciju Play da bi protok po stranici bio brži i da nebi bilo problema kao na jutrošnjem redemu :)

Ali su rekli da će to maknuti kako bi bio brži redeem, što bi značilo da redeem može biti od trenutka od kada oni ugase privremeno PLAY stranicu, do trenutka kada ponovno stave stranicu.

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

I dajte mi ljudi prijedloge za program, jer kroz vikend imam vremena za programiranje.

dodaj vibru umjesto melodije xD

15 godina
Axlus kaže...

PLAY update: To improve site performance for our members during Friday's general redemption, we will be taking PLAY offline beginning at 2 PM and lasting until Midnight (Eastern Time). Don't worry -- PLAY will be back this weekend with more shockingly good videos!

Što bi to značilo?? Znači redeem će vjerojatno biti oko 2 u noći?

ne zato sto 2 PM je 14 h po est vremenu ili ti 20h po nasem i nece ga biti do ponoci kod njih znaci reedem je izmedu 20h i 06 h

16 godina
neaktivan
bodo kaže...

meni isto vratili bodove -.-

Ol si varo?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice