Može pozivnica na pm?
Netreba!
Može pozivnica na pm?
Netreba!
ja bih volio imati nekakav hack za to ali jbg. nedami se vise trazit ali prije je jedan lik bio napisao da je skupio 2353 boda varanjem samo ja nezz kako
ajd meni jedna.. da vidim taj famozni web :D
ma imam 2553 boda i taman da pokupim Apple macbook air kad ono fresh out i sve je fresh out i nemres nista uzet
odjebite ovo, varao sam cijeli dan za ku*ac
bi li mi mogao objasniti kako to varas???
ma imaš puno načina, guglaj i naći češ
prvo sam radio e-mail adrese slao pozivnice sam sebi i minjao IP i brisao coockije
onda sam napisao neku Apple Scriptu koja bi vecinu toga radila sama (pošto sam spojen na ADSL modem lako napravim disconnect/connect)
onda sam malo guglao i nasao simpatican youtubue filmic:
nakon ovog mi je sve bilo jasno, Lockerz je pun rupa ko ementaler, a njihova napredna zastita svodi se na chekiranje IP-a i coockija
skuzio sam i gdje i kako najvise mogu dobiti, a to je upravo ona glupa igra (navlakusa) na početku u kojoj svatko od nas pokupi nekoliko desetaka poena
e pa može se barem 100 puta vise, i to preko Cheat Engine, prvo sam koristio speedhack ali nije bilo proslo bolje od par stotina poena, onda sam direktno mijenjao varijable
u svakom slucaju izmućio sam se i sad mi je žao što sam ovako lijepu nedjelju potrošio na ovu prevaru
btw pročitao sam negdje da se 15.10. kad Lockerz bude uznapredovao naši do tada osvojeni bodovi idu u zaborav
tako da moja topla preporuka: ne trošite svoj život na ovo
evo kako... pročitaj sve
Imam jedno pitanje!
Sad kad sam postao Z-Lister (hvala Bogu i dragim ljudima) kako mogu dobiti onu lockerz majcu..Oni će se javiti meni ili će neki dan uzeti moje podatke i samo mi majcu poslati na kućnu adresu?Dakle da skratim,kako dobiti majcu za sve Z-Listere?Unaprijed hvala..
Čekaš 15.10 da počnu slat izvan SAD-a i onda čekaš majicu... Čim postaneš Z-Lister pošalju majicu na adresu navedenu tijekom registracije
Ne, majice bi vec sada trebali slati izvan SAD-a, dakle, samo treba popuniti mjesto i adresu i o sve i majica bi trebala stici za cca. 3 tjedna. Znam neke ljude koju su ju vec dobili, a zive izvan SAD-a.
onda jel zna neko nekakav hack za lockerz jer ja sam trazio ali niti jedan koji sam dosada gledao neradi
Ako neko zna kako haxat i slicno slobodno nek kaze jer ovi iz lockerza to negledaju a ja sam tek na 37 bodova a zelim xbox :(
Ja ću probati pošteno skupljat!
Jel znate odprilike koliko bi dostava bila za PS3 i PSP,dali ce ubrajati i carinu.
Jel znate odprilike koliko bi dostava bila za PS3 i PSP,dali ce ubrajati i carinu.
Koliko sam ja upučen sve će pisati 15.10 na Lockerz.com..Po glasinama nećeš morati ništa platiti a da bi uopće naručio PS3 i PSP moraš skupiti oko 900 bodova..Jel koristiš ti kakve hackove ili nešto?Ako koristiš reci nam..
Evo i ja vam mogu poslat pozivnice, samo pošaljite na pm e-mail adresu.
Ova iskon, i t-com adresa nefunkcioniraju na tom lockerzu pa sam napravio hotmail
Na hardware nema carine koliko znam.
Evo i ja vam mogu poslat pozivnice, samo pošaljite na pm e-mail adresu.
Ova iskon, i t-com adresa nefunkcioniraju na tom lockerzu pa sam napravio hotmail
Najbolje (najbrze) radi gmail sto se tice lockerza, pa vam je to najbolja opcija ako idete praviti novi acc. I zanima me jeli im netko poslao video u kojem se predstavi i kaze "Dobrodosli na lockerz"? Na glavnoj stranici ima poruka da im se to moze poslati pa onda dobivate neki poseban pristum novim stvarima, ali ja sam preljen za to...
Na hardware nema carine koliko znam.
Mislim da ima. Mislim da samo na knjige nema carine, a na sve ostalo da ima (ne znam za odjecu).
edit: sry na duplom postu
Ja za corsair nisam ništa plaćao.
Od kud si kupovao?
Od kud si kupovao?
njemačka
291 bod, 27 ljudi skupio, član mjesec dana, nemorate nista platit ljudi ne brinite oni sve plate i za to vam skinu dodatne bodove, ja cu prvo uzet iPod Touch 64GB pa di puklo da puklo...:D
291 bod, 27 ljudi skupio, član mjesec dana, nemorate nista platit ljudi ne brinite oni sve plate i za to vam skinu dodatne bodove, ja cu prvo uzet iPod Touch 64GB pa di puklo da puklo...:D
reci jesi haxo i di si većinu ljudi našo?? (forumi, msn, facebook...)
hvala
Ajmo ljudi, pomozite mi s bodovima, javite mi se da vas inviteam. Samo mi pošaljite mail na PP.
Koliko sam ja upučen sve će pisati 15.10 na Lockerz.com..Po glasinama nećeš morati ništa platiti a da bi uopće naručio PS3 i PSP moraš skupiti oko 900 bodova..Jel koristiš ti kakve hackove ili nešto?Ako koristiš reci nam..
Nadam se da si kolega upravu,nadam se da ce sve biti odluceno 15-tog ovog mjeseca.Ne,ne koristim nikakve hackove,imam tek 31 bod :(.Ako mi moze ko pomoci da mi kaze kako naskupiti 20 prijatelja da bi mi dali VIP acc.
Ma,ja se ne brinem ništa do kraja ovog mjeseca ću imati oko 300 bodova i naručujem Nintendo Wii i to je to..
Do nove godine cu bar 1000 bodova sakupiti,zelim si naruciti PS3,konzola me stvarno odusevila.
Ako budem skupio dosta bodova uzeo bih X360 ili PS3 ali još uvijek me najviše brine hoće li slati u lijepu našu.
Idem ja pitati preko maila ako ga ima.
Ako budem skupio dosta bodova uzeo bih X360 ili PS3 ali još uvijek me najviše brine hoće li slati u lijepu našu.
Ajde jarane ako ti nije sta,pitaj hoce li se placati postarina,pdv i istalo kada primalac podize paket.Ajde molim te =)
Budi drug.
BTW: da znam engleski dobro ja bi ih pitao.
Ajde jarane ako ti nije sta,pitaj hoce li se placati postarina,pdv i istalo kada primalac podize paket.Ajde molim te =)
Budi drug.
BTW: da znam engleski dobro ja bi ih pitao.
Evo već sam pitao za to ako će slati u HR kad mi odgovore pitat ću za ostalo što si naveo.
Dogovoreno?
Čudno je što za X360 treba 675 bodova, a za PS3 za 50 bodova manje.
I čudno je to što umjesto za PS3 za kojeg treba manje bodova, ima manje igara, a za X360, mnooogo više...
Ma to legendo :D hvala ti mnogo.
Nadam se da ces uspjeti naruciti to sto zelis :D.
Edit: -.-,mislio sma na onog kolegu iznad.
Ja sam više sam sebi dosadan sa ovim Lockerzom.Zapitao sam se zašto skupljat "prijatelje" na Lockerzu?Dočekati ću taj 15.10. pa ću skupljati bodove gledanjem videa,a do tada ću imati dokaze(ili ne)jeli stranica "fake"!
Ja sam više sam sebi dosadan sa ovim Lockerzom.Zapitao sam se zašto skupljat "prijatelje" na Lockerzu?Dočekati ću taj 15.10. pa ću skupljati bodove gledanjem videa,a do tada ću imati dokaze(ili ne)jeli stranica "fake"!
Ako je od Amazona valjda nije fake.