Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.816
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
ivoleko kaže...

ma imam 2553 boda i taman da pokupim Apple macbook air kad ono fresh out i sve je fresh out i nemres nista uzet

odjebite ovo, varao sam cijeli dan za ku*ac

bi li mi mogao objasniti kako to varas???

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
17 godina
Lockerz pozivnice

Zanimljivo je ovo, naravno ako tko treba invite neka se javi. Ja bi X360 i mir u svijetu xD

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice
Vjerojatno ima 20 različitih email adresa

1 0 hvala 0
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
ivoleko kaže...

ma imam 2553 boda i taman da pokupim Apple macbook air kad ono fresh out i sve je fresh out i nemres nista uzet

odjebite ovo, varao sam cijeli dan za ku*ac

bi li mi mogao objasniti kako to varas???

ma imaš puno načina, guglaj i naći češ

prvo sam radio e-mail adrese slao pozivnice sam sebi i minjao IP i brisao coockije

onda sam napisao neku Apple Scriptu koja bi vecinu toga radila sama (pošto sam spojen na ADSL modem lako napravim disconnect/connect)

onda sam malo guglao i nasao simpatican youtubue filmic:

nakon ovog mi je sve bilo jasno, Lockerz je pun rupa ko ementaler, a njihova napredna zastita svodi se na chekiranje IP-a i coockija

skuzio sam i gdje i kako najvise mogu dobiti, a to je upravo ona glupa igra (navlakusa) na početku u kojoj svatko od nas pokupi nekoliko desetaka poena

e pa može se barem 100 puta vise, i to preko Cheat Engine, prvo sam koristio speedhack ali nije bilo proslo bolje od par stotina poena, onda sam direktno mijenjao varijable

u svakom slucaju izmućio sam se i sad mi je žao što sam ovako lijepu nedjelju potrošio na ovu prevaru

btw pročitao sam negdje da se 15.10. kad Lockerz bude uznapredovao naši do tada osvojeni bodovi idu u zaborav

tako da moja topla preporuka: ne trošite svoj život na ovo

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
16 godina
Lockerz pozivnice

meni ista star kao i nekom već

uđem i onda samo logo lockerz i ljubičasta pozadina..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz pozivnice

Odmah napočetku sam znao da nebude niš od toga.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 0:12 (BORG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Lockerz pozivnice

samo još da dodam

oni koji još uvijek vjeruju u ovo, evo jedna činjenica

trenutno jedina stvar koju mogu kupiti je neka SADD donacija i to takva da 5 bodova zamjenjuje 1 dolar 

jednostavnom računicom mojih 2500 bodova postaje 500 dolara

a ti isti bodovi bi navodno trebali dati macbook air koji kosta masu vise????????

ostaje pitanje, ko će tu propast Lockerz ili Apple :D

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Krivo si čuo... bodovi se neće brisati uopće, čak i kad stranica pređe na foru poput amazona bodovi će i dalje ostati ali će postojati i mogućnost kupnje stvari za prave novce...

15.10. dolaze nove stvari a mac book sada nisi mogao uzeti jer je dostava moguca samo u SAD i nigdje drugdje, a uostalom sad nicega ni nema jer je sve fresh out...

Probaj 15.10. se ulogirati pa vidjeti jel bilo uzalud... Ja nekako sumnjam da bi fake stranica imala 23.000 fanova na facebooku... ;)

Što se tiče poštarine i sličnoga frend mi često uzima stvari izvana i rekao mi je da se vjerojatno plača samo PDV na tu stvar koju uzmete... znači 23% od cijene... Ne znam kako to misle izvest i naplatit ali tako sam čuo... samo prenosim... :D

BTW. i dalje sam na 6 pozivnica do Z Liste... -.-

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Situacija je slijedeća prijatelj mi je ovdje član od početka ( na Lockerzu ) i uspio je dobiti svoj paket u petak i dostavljeno mu je u Budimpeštu kod oca u tvrtku, kako je to izveo još nisam uspio s njime prokomentirati, tako da za sada ovo funkcionira. Čim dobijem kompletan info javim Vam. Ako se netko želi priključiti na Lockerz slobodno nek pošalje PM.

Sretno svima... ;)

Lone Rider - Lockerz

2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

samo još da dodam

oni koji još uvijek vjeruju u ovo, evo jedna činjenica

trenutno jedina stvar koju mogu kupiti je neka SADD donacija i to takva da 5 bodova zamjenjuje 1 dolar 

jednostavnom računicom mojih 2500 bodova postaje 500 dolara

a ti isti bodovi bi navodno trebali dati macbook air koji kosta masu vise????????

ostaje pitanje, ko će tu propast Lockerz ili Apple :D

Ta donacija je bezveze, to ne kuzim bas, ali za ostale stvari je dosta dobar omjer vrijednosti i kolicine bodova potrebne za to.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Koju vremensku zonu odabirete?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riba kaže...

Koju vremensku zonu odabirete?

+1

15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Što se tiče poštarine ne plaćate ništa! Oni će platiti sve i uzeti za to dodatnih 20-50 bodova

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...

Što se tiče poštarine ne plaćate ništa! Oni će platiti sve i uzeti za to dodatnih 20-50 bodova

A što ako imaš točno 100 bodova i naručiš nešto što vrijedi 100 bodova?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...

Ajde molim vas, sljedeci tko da neku ovakvu informaciju (koja ocito nije proizasla iz samog lockerza, nega "sa strane") neka to potkrjepi nekim linkom, jer ovako stvarno nema smisla.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
NeoN kaže...

sta je sa dijakritickim znakovima (čćžšđ) mogu li njih stavit u adresu ili bez njih da stavim?

ako stavim bez njih bi li mi doslo?

17 godina
odjavljen
Lockerz pozivnice

Trebaje li kom jos pozivnice, molim posaljite mail na PM

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Makić kaže...

meni ista star kao i nekom već

uđem i onda samo logo lockerz i ljubičasta pozadina..

možda koristiš Operu?

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

omg evo problema, rješim dailie q, ćuje se onaj CHA CHING zvuk i piše you have eared 2 PTZ, ali pogodi šta- BROJ PTZ-A OSTAO ISTI! -.-"""

a šta da radim?

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jučer mi se prijatelj rego na lockerz i odigro onu igru i onda odgovorio na dailes al i dalje ima 2 PTZ-a

Izgleda da imaju neki problema ili je ta cijela web stranica FAIL !!!!

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dj_chapz kaže...

A što ako imaš točno 100 bodova i naručiš nešto što vrijedi 100 bodova?

Onda ne mozes uzet jer ti tijekom odabiranja nagrade ispiše "račun" bodova i na njemu odmah stave -xx bodova za shipping ili dostavu. Imaju slike na fejsu u grupi Lockerz

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ako je neko nov i treba pozivnicu tu sam ja neka samo posalje mail na pm i njegova je pozivnica

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

omg evo problema, rješim dailie q, ćuje se onaj CHA CHING zvuk i piše you have eared 2 PTZ, ali pogodi šta- BROJ PTZ-A OSTAO ISTI! -.-"""

a šta da radim?

Kad dodjes drugi dan ce ti pisat normalno, to što ne piše točno je stvar refrešanja stranice ali je njima u bazi podataka naveden točan broj PTZ-a, to je pisalo u jednoj obavijesti koja je bila na lockerzu

16 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

a šta da radim?

Kad dodjes drugi dan ce ti pisat normalno, to što ne piše točno je stvar refrešanja stranice ali je njima u bazi podataka naveden točan broj PTZ-a, to je pisalo u jednoj obavijesti koja je bila na lockerzu

Ma da, sigurno, ja kada pozovem nekoga, umjesto da dobjem, oduzmu mi se bodovi Viče

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
HeateX kaže...

ako je neko nov i treba pozivnicu tu sam ja neka samo posalje mail na pm i njegova je pozivnica

Bas me zanimalo pa sam isao pogledat.... ovo ti je 10 post u kojem trazis da ljudi traze od tebe pozivnice....nije li ovo sad vec preslo u spam?

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Imam jedno pitanje!

Sad kad sam postao Z-Lister (hvala Bogu i dragim ljudima) kako mogu dobiti onu lockerz majcu..Oni će se javiti meni ili će neki dan uzeti moje podatke i samo mi majcu poslati na kućnu adresu?Dakle da skratim,kako dobiti majcu za sve Z-Listere?Unaprijed hvala..Smijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ako nekom trebaju pozivnice javite mi se na PM sa vašom e-mail adresom. Hvala!

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Imam jedno pitanje!

Sad kad sam postao Z-Lister (hvala Bogu i dragim ljudima) kako mogu dobiti onu lockerz majcu..Oni će se javiti meni ili će neki dan uzeti moje podatke i samo mi majcu poslati na kućnu adresu?Dakle da skratim,kako dobiti majcu za sve Z-Listere?Unaprijed hvala..Smijeh

Čekaš 15.10 da počnu slat izvan SAD-a i onda čekaš majicu... Čim postaneš Z-Lister pošalju majicu na adresu navedenu tijekom registracije

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Dakle da sve finaliziram!

15.10 počinje službeni rad stranice i od onda se NAŠI BODOVI NE GUBE i sistem ostaje isti..Pročitao sam da će se svaka 2 Tjedna obnavljati zalihe tako da samo polako sa tim bodovima budete ih skupili..Za sada,onaj koji hoće brzo nagradu a za malo bodova,mislim da mu je najbolje da si uzme Nintendo Wii + cijeli paket igara u vez Sporta i onda kad mu to stigne za 250 bodova naruči Guitar Hero 5 cijeli bundle s gitarom za Nintendo Wii..A onaj kojemu se ne žuri najbolje je skupljati za Xbox 360 i onda ga modificirati i peri-deri..Toliko od mene uživajte Cool

PS:Ako netko treba pozivnicu imam ih tonu samo mi pošaljite mail na privatnu poruku...

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

pozdrav ljudi ajde da vidimo sadašnje stanje, nek svako kaže broj bodova, po mogućnosti i kad je počeo sa lockerzom :D ja imam 41 bod počeo jučer- nije loše zar ne? Namigiva

i još nešto: dali haxate, i kako? jeli moguće nekakvo cheatanje?

čuo sam za firebug i mijenjanje ip adrese preko cmd-a i onda rađenje hrpu acc-ova na istom kompjuteru.

šta mislite o tome, jel to funkcionira i jeli prokuži to ekipa?

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice