Primijetio sam na mojoj stranici da ukoliko pregledavam stranicu s Chrome imam jedan IP, a s Firefox drugu IP adresu. Obje IP adrese glase na Iskon. Spajam se putem UTP kabela na router. Wireless onemogućen. Kako je to moguće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvori ih oba istovremeno pa provjeri :D
Tko zna mozda ti veza stalno puca a da nisi ni primjetio, pa svaki puta dobivas novu adresu. Isto tako je moguce i da ti je jedan od browsera podesen da koristi nekakav proxy.
Otvori ih oba istovremeno pa provjeri :D
Tko zna mozda ti veza stalno puca a da nisi ni primjetio, pa svaki puta dobivas novu adresu. Isto tako je moguce i da ti je jedan od browsera podesen da koristi nekakav proxy.
Obje IP adrese glase na iskon.hr. Ne bi li ako puca veza nakon refresha i chrome prikazao istu IP adresu kao i firefox?
Problem riješen. Problem je u phpbb-u. Stranica http://www.whatismyip.com/ mi prikazuje isti IP preko oba preglednika.
Obje IP adrese glase na iskon.hr. Ne bi li ako puca veza nakon refresha i chrome prikazao istu IP adresu kao i firefox?
Pa bi, problem je sto nisi bio odredeniji, pa nisam bio siguran sto si napravio a sto nisi :)