Evo mislim da bi ovo moglo raditi...meni radi ali samo kad maknem googleov dns Kad mi je Zura rekao : Maximalna Download i upload brzina ovise o tome koliki bandwidth ti je dodjeljen od tvog ISP-a. pa sam se sjetio nesto pa sam isprobo i radi mi
evo znaci ovo su upute za sve windowse...
odite pod start menu i pod search na dnu upisite gpedit.msc naci ce jedan program...pokrenite ga i odite pod administrative templates>network>QoS packet sheduler> i dupli klik na limit reservable bandwith stavite na enabled i ako ste na windows 7 stavite neki broj kao 30 jer se mjeri u postocima a za windows xp nisam siguran...mislim da se ne mjeri u postocima...tako da stavite neki broj ali nemojte pretjeravat pa pokusajte opet s vecim i vecim i tako...
znaci ovo pocinje radit kada restartate komp...nakon toga odite na http://www.my-speedtest.com/
i izmjerite dali vam je brzina veca od prijasnje ako nije smanjite limit a ako je povecajte jos malo dok vam se brzina ne vrati na prijasnju onda vratite na onaj limit na kojem vam je bila brza...
Usput: ako vam se i na xpu mjeri u postocima stavite na 30% ...meni ovo radi ja sam na iskon flatu,windows 7 ...