Brži internet -tutorial

poruka: 22
|
čitano: 3.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brži internet -tutorial

Evo mislim da bi ovo moglo raditi...meni radi ali samo kad maknem googleov dns Kad mi je Zura rekao : Maximalna Download i upload brzina ovise o tome koliki bandwidth ti je dodjeljen od tvog ISP-a. pa sam se sjetio nesto pa sam isprobo i radi mi

evo znaci ovo su upute za sve windowse...

odite pod start menu i pod search na dnu upisite gpedit.msc naci ce jedan program...pokrenite ga i odite pod administrative templates>network>QoS packet sheduler> i dupli klik na limit reservable bandwith stavite na enabled i ako ste na windows 7 stavite neki broj kao 30 jer se mjeri u postocima a za windows xp nisam siguran...mislim da se ne mjeri u postocima...tako da stavite neki broj ali nemojte pretjeravat pa pokusajte opet s vecim i vecim i tako...

znaci ovo pocinje radit kada restartate komp...nakon toga odite na http://www.my-speedtest.com/

i izmjerite dali vam je brzina veca od prijasnje ako nije smanjite limit a ako je povecajte jos malo dok vam se brzina ne vrati na prijasnju onda vratite na onaj limit na kojem vam je bila brza...

Usput: ako vam se i na xpu mjeri u postocima stavite na 30% ...meni ovo radi ja sam na iskon flatu,windows 7 ...

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG

1 7 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Brži internet -tutorial

Jesi siguran da znaš čemu ova opcija služi? Tu definiraš max. postotak bandwidtha koje aplikacije koje traže određeni QoS (qualitiy of service) mogu rezervirati (između ostaloga i Windows Update).

To što te aplikacije mogu rezervirati određeni postotak bandwidtha ne znači da to i rade, tj. drugim rječima ovime nećeš baš puno dobiti. (tj. vjerovatno nećeš dobiti ništa).

15 godina
neaktivan
mrkač kaže...

Jesi siguran da znaš čemu ova opcija služi? Tu definiraš max. postotak bandwidtha koje aplikacije koje traže određeni QoS (qualitiy of service) mogu rezervirati (između ostaloga i Windows Update).

To što te aplikacije mogu rezervirati određeni postotak bandwidtha ne znači da to i rade, tj. drugim rječima ovime nećeš baš puno dobiti. (tj. vjerovatno nećeš dobiti ništa).

neces bas dobiti puno ali nije da neces dobiti nista...

17 godina
mrkač kaže...

Ne samo to, nego mogu zagušiti promet. Tako da od "brži internet" dobiti ćeš "spor ko vrag"

Every hole is a goal!
15 godina
neaktivan

zato sam i reko da ne pretjerujete s brojkama

17 godina
Brži internet -tutorial

Uff, dobio sam 17 Kb  Belji se

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Budi skroman ;)

I valjda kB? ;)

:)
17 godina
logic kaže...

Budi skroman ;)

I valjda kB? ;)

Kb jer sam imao 4001 kbps   a sad je skočilo na 4018 kbps, ali mi se upload smajnio sa 384 kbps na 210 kbps

17 godina
neaktivan

A ok ;)

kako god bitno da je brze ;)

17 godina
logic kaže...

A ok ;)

kako god bitno da je brze ;)

hahah, sad sam restarto komp i brzina mi je ravno 2000 kbps a upload 79 kbps, mičem ja ovo odmah

17 godina
neaktivan

Jbg i pad je let. Barem tako kazu ;)

16 godina
neaktivan
Brži internet -tutorial

Evo probao sam ja taj test dva puta, jednom sam dobio 2700kbps a drugi put 3500kbps a nisam između mjerenja dirao nikakve postavke Osmijeh

Šta bi tek bilo da sam nešto i izmjenio Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A koliko inace imas?

I ne barkaj nista ;)

17 godina
logic kaže...

A koliko inace imas?

I ne barkaj nista ;)

ma ne valja taj test, na speed testu imao 4,1 mbps a tu imao 2 mbps

odite na ovaj, puno je bolji : http://bwm.carnet.hr/

17 godina
neaktivan
Brži internet -tutorial

ja bih rekao ako imaš 4 i nešto Mb/s vezu postoji jedna opcija koja radi 100% provjereno

LINK

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mitch pa na kolko si ti stavio ?

17 godina
Sacrier kaže...

30 %, sve po tutorijalu, nakraju sam morao zvat tcom da mi restartaju konekciju jer se ruter zbloko

16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Sacrier kaže...

30 %, sve po tutorijalu, nakraju sam morao zvat tcom da mi restartaju konekciju jer se ruter zbloko

haha

brijem brij, pijem pivu
15 godina
neaktivan

lol neznam kak ti se ruter uspio zblokat.. al ja sam na iskonu ti na t-comu nisam bas siguran za t.com zato sam i reko da probas dodavat al nema veze...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 14:41 (Sacrier).
16 godina
neaktivan
Sacrier kaže...

lol neznam kak ti se ruter uspio zblokat.. al ja sam na iskonu ti na t-comu nisam bas siguran za t.com zato sam i reko da probas dodavat al nema veze...

Dečko ti nisi normalan. Koliko puta ti se mora napisat da nemožeš imat veču brzinu od one koju ti ISP(Internet provider) dodijeli. Mogu biti manje osilacije +/- (zbog povečanja ili smanjenja prometa)nije bitno, al nikako korisnik nemože ručno povečat bandwith. I usput ISKON je u 100% T-HT-ovom vlasništvu i koristi istu infrastrukturu kao i T-Com. KLIK

Ostalim forumašima preporučam da se mane čoravog posla jer jedino mogu nešt shebat, a onda če poslje postavit pitanje zašto mi je net spor.

A ako želite veči bandwith obratite se svom pružatelju internet usluga i ako je moguče dat če vam veče brzine, uz naravno odgovarajuču povišicu mjesečnog iznosa na računu.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:33 (microman).
16 godina
neaktivan
Brži internet -tutorial

Ma pusti ga, jedva čekam sljedeći tutorial.. Molim te da bude neki da mi se izjednače download i upload... Belji se

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Brži internet -tutorial

hahahahahaha legende Smijeh

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice